9. nap: Melyik a legkevésbé kedvelt tantárgyad? - Jóslástan.
30 napos Harry Potter kihívás
2015. január 20. 18:37
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
8. nap: Melyik a kedvenc tantárgyad? - Bájitaltan és Sötét Varázslatok Kivédése
jah és Legendás Lények Gondozása
2015. január 22. 08:03
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
9. nap – Melyik a legkevésbé kedvelt tantárgyad?
Jóslástan - semmi értelme nincs, és Trelawney professzor tuti az agyamra menne
és Rúnaismeretek... az sem lehet éppen rózsás időtöltés, és a mugliismeret... az maga a pokol
és a Számmisztika... utálom a számokat (de azért persze számokkal tarkított szakmát tanulok XD....)
Jóslástan - semmi értelme nincs, és Trelawney professzor tuti az agyamra menne
2015. január 23. 14:08
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
11. nap – Ki a leggyönyörűbb karakter (belső értékek alapján)?
Itt mindenki bizonyára Pottert, vagy Hermione-t írja. Szerintem viszont Piton. Attól, hogy olyan szigorú, és 'gonosz' csak jót akar, és nem akarja mások akarata alá vetni magát.
12. nap – Melyik az a karakter, akit a halála után legjobban hiányoltál?
Piton és Dumbledore
Itt mindenki bizonyára Pottert, vagy Hermione-t írja. Szerintem viszont Piton. Attól, hogy olyan szigorú, és 'gonosz' csak jót akar, és nem akarja mások akarata alá vetni magát.
12. nap – Melyik az a karakter, akit a halála után legjobban hiányoltál?
Piton és Dumbledore
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. január 23. 15:58
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
10. nap: Melyik a kedvenc boltod az Abszol úton? - Ollivander pálcaboltja és a Czikornyai és Patza.
jah és a Weasley Varázsvicc Vállalat
11. nap: Ki a leggyönyörűbb karakter (belső értékek alapján)? - szerintem ilyen vagy nincs, vagy nem lehet választani. a karaktereknek általában van egy pár hibájuk, de így vannak megalkotva, tehát ilyenek kell legyenek. nem tudom olyan karaktert mondani akinek csakis, de csakis jó tulajdonságai lennének, de ez nem azt jelenti, hogy az a kevéske rossz tulajdonságuk ami van, az rettentően rossz lenne... de nah, csak, hogy válaszoljak, mondok valakit aki talán hibájival is csak gyönyörűséget mutatott a könyvek során: Dobby
12. nap: Melyik az a karakter, akit a halála után legjobban hiányoltál? - Fred talán, de Lupin és Tonks halálán se tudtam túl tenni magam. és Dumbledore! nagyon nehezemre esett elhinni amikor meghalt..
11. nap: Ki a leggyönyörűbb karakter (belső értékek alapján)? - szerintem ilyen vagy nincs, vagy nem lehet választani. a karaktereknek általában van egy pár hibájuk, de így vannak megalkotva, tehát ilyenek kell legyenek. nem tudom olyan karaktert mondani akinek csakis, de csakis jó tulajdonságai lennének, de ez nem azt jelenti, hogy az a kevéske rossz tulajdonságuk ami van, az rettentően rossz lenne... de nah, csak, hogy válaszoljak, mondok valakit aki talán hibájival is csak gyönyörűséget mutatott a könyvek során: Dobby
12. nap: Melyik az a karakter, akit a halála után legjobban hiányoltál? - Fred talán, de Lupin és Tonks halálán se tudtam túl tenni magam. és Dumbledore! nagyon nehezemre esett elhinni amikor meghalt..
CandUs
2015. január 24. 16:44
|
|
|
13. nap: Melyik könyvnek a legjobb a borítója? - talán az Azkabani Fogolynak tetszik a legjobban
2015. január 25. 13:38
|
|
|
14. nap: Melyik Trimágus Tusa próba a kedvenced? - A Labirintus. szerintem az volt talán a legnehezebb.
2015. január 26. 15:29
|
|
|
15. nap – Ha rangsorolnod kéne a házakat a legszimpatikusabbal kezdve, milyen sorrendet állítanál fel? - nem aszerint döntök ami a könyvben volt csupán...
1. Markekár (ebbe a házba lettem beosztva a pottermore szerint és nem csak azért a kedvencem, hanem mert szerintem a mardekárosoknak a többsége félre van értve...)
2. Griffendél (elvégre ott vannak a legjobbfejebbek a könyvből
)
3. Hollóhát
4. Hugrabug (az, hogy ez a ház az utolsó a listámon nem azt jelenti, hogy nem kedvelem. mindegyik házat szeretem, csak ez nem áll annyira közel a szívemhez.)
1. Markekár (ebbe a házba lettem beosztva a pottermore szerint és nem csak azért a kedvencem, hanem mert szerintem a mardekárosoknak a többsége félre van értve...)
2. Griffendél (elvégre ott vannak a legjobbfejebbek a könyvből
3. Hollóhát
4. Hugrabug (az, hogy ez a ház az utolsó a listámon nem azt jelenti, hogy nem kedvelem. mindegyik házat szeretem, csak ez nem áll annyira közel a szívemhez.)
2015. január 27. 17:05
|
|
|
16. nap: Ki a kedvenc animágusod? - Sirius!
imádom. egyik legkedvencebb karakterem. de amúgy McGalagony is.
2015. január 28. 08:08
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
15. nap – Ha rangsorolnod kéne a házakat a legszimpatikusabbal kezdve, milyen sorrendet állítanál fel?
Az a legnagyobb probléma, hogy mindig a Griffendél és a Mardekár van a középpontban mind a könyvekben, mind a filmekben. Azonban a szívemhez leginkább a Griffendél áll, mert ott vannak a kedvenc karaktereim. Aztán a Mardekár, Hollóhát és Hugrabug.
Az a legnagyobb probléma, hogy mindig a Griffendél és a Mardekár van a középpontban mind a könyvekben, mind a filmekben. Azonban a szívemhez leginkább a Griffendél áll, mert ott vannak a kedvenc karaktereim. Aztán a Mardekár, Hollóhát és Hugrabug.
2015. január 28. 15:16
|
|
|
17. nap: Ki a kedvenc mellékszereplőd? Sirius, Lupin és Piton.
2015. január 30. 17:07
|
|
|
18. nap: Melyik a kedvenc horcruxod? - a kedvenc Horcruxom Harry, de emellett azon a véleményen vagyok, hogy a napló volt az egyik legbrilliánsabb a 7 közül.
19. nap: Melyik az a szereplő, akiről többet szerettél volna olvasni? kb mindegyik. de jó lenne többet tudni a Sirius-James-Lupin-Lily-Piton Roxforti időkről, meg Weasleyékról, Lovegoodékról, meg maga a Roxfortról is. jah és Dumbledore életéről is még. Voldemort uralkodásáról pedig örömmel olvasnék, bár sötét idők voltak, mégis nagyon érdekel,az elejétől a végéig.
19. nap: Melyik az a szereplő, akiről többet szerettél volna olvasni? kb mindegyik. de jó lenne többet tudni a Sirius-James-Lupin-Lily-Piton Roxforti időkről, meg Weasleyékról, Lovegoodékról, meg maga a Roxfortról is. jah és Dumbledore életéről is még. Voldemort uralkodásáról pedig örömmel olvasnék, bár sötét idők voltak, mégis nagyon érdekel,az elejétől a végéig.
2015. február 01. 14:42
|
|
|
20. nap: Mi a sorozat legviccesebb pillanata? - ez:
- Is it true that you shouted at professor Umbridge?
- Yes...
-You called her a liar?
-Well, yea...
-Have a biscuit, Potter.
-Have - what!?! ~ epic
21. nap: Mi a sorozat legmeghatóbb pillanata? - nagyon sok van, de az első ami eszembe jutott az ez:
- After all this time?
-Always.
- Is it true that you shouted at professor Umbridge?
- Yes...
-You called her a liar?
-Well, yea...
-Have a biscuit, Potter.
-Have - what!?! ~ epic
21. nap: Mi a sorozat legmeghatóbb pillanata? - nagyon sok van, de az első ami eszembe jutott az ez:
- After all this time?
-Always.
2015. február 02. 09:11
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
18. nap – Melyik a kedvenc horcruxod?
Nagini és Tom Denem naplója
19. nap – Melyik az a szereplő, akiről többet szerettél volna olvasni?
Dobby, Piton, Lupin
20. nap – Mi a sorozat legviccesebb pillanata?
Nekem a kedvencem, amikor Piton elveszi Harry-től a Tekergők Térképét, és a következő szöveget olvassa: 'Tappmancs úr hangot kíván adni afeletti megrökönyödésének, hogy ilyen címeres ökör katedrát kaphatott...'
De még sok hasonló volt
Nagini és Tom Denem naplója
19. nap – Melyik az a szereplő, akiről többet szerettél volna olvasni?
Dobby, Piton, Lupin
20. nap – Mi a sorozat legviccesebb pillanata?
Nekem a kedvencem, amikor Piton elveszi Harry-től a Tekergők Térképét, és a következő szöveget olvassa: 'Tappmancs úr hangot kíván adni afeletti megrökönyödésének, hogy ilyen címeres ökör katedrát kaphatott...'
awwparadise
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.