Érkezik Leiner Laura új könyve
2014. február 27. 20:36
Huh, látom ez egy indulatos topic lett
én nagyon haragszom Leiner Laurára mert tuti, hogy mielőtt megírta a kéttannyelvűs gimis könyvét járt valamelyik elborult blogomon ahol a sulimról írok XDDD Na jó nem, de azóta is ezen poénkodunk az osztálytársaimmal
Szóval nekem pusztán azért nincs mély véleményem a könyvéről és könyveiről, mert úgy gondolom, hogy olyan olvasmányok után mint a Gyűrűk Ura vagy Puskin nagyszerű irományai, kár is lenne egy lapon említenem velük, mert merőben más, eltér és persze a célközönsége sajnos már nem az én korosztályom egészen- szr ezzel szembesülni egyébként - mindenesetre azt nagyon becsülöm benne, hogy sok fiatalt rávett az olvasásra ami valljuk be a valóvilág és az ájfon20 korában nem könnyű. A fesztiválos könyvére pedig egyenesen kíváncsi vagyok, mert jómagam is nagy fesztiválozó vagyok, de meghagyom a könyvet azoknak akik még nem fesztiváloztak, és inkább fesztiválozom. Addig amíg nem a magyar celebvilágról ír nekem teljesen rendben van
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. március 07. 20:03
|
Dreamgirl00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 201879 offline
|
Számomra az SZJG és a Bábel is két nagyon kedves könyv. mindkettőt elolvastam és mindkettőt szerettem. Az SZJG elolvasása után vágytam valami olyanra, ami elrugaszkodik a mai világtól és beleötvöz a történetbe egy kis misztikumoot vagy, hogy is mondjam, tehát elolvastam az Angyalsors c. trilógiát Cynthia Hand-től. Nekem ez a legkedvesebb könyv, amit nagy örömmel ajánlok mindenkinek. Na mindegy, ebben a kommentben nem erről szerettem volna beszélni, hanem az általános problémáimról az SZJG-vel kapcsolatban.
1.Amit előttem már sokan említettek, hogy a könyv sablonos. Szerintem is az, mert manapság már minden kamaszoknak szóló könyv valami féle napló.
2.A főszereplő karaktere, azaz Renáta a szürke kisegér számomra botrányos. Nekem teljes mértékben unszimpatikus. Az első és legnagyobb problémám vele az, hogy mindig bőg. Ha boldog, ha szomorú, ha kap egy ösztöndíjat, ha Cortez esetleg nem szól hozzá, tehát az egész könyv számomra abból állt ki, hogy a főszereplő napról-napra szenved.
3.Arnold. Gyűlölöm ezt a karaktert. Annyira önző, hogy az hihetetlen. Nem hagyta Renátának, hogy egy átlagos kamasz életét élje. Természetesen ez nem csak az ő hibája volt, de elég nagy szerep volt benne.
Most csak ennyit tudtam felsorolni, más nem nagyon jutott eszembe.
Én a véleményemtől függetlenül szeretem Laurát és a könyveit is, nagyon várom már az Akkor Szakítsunk című új regényét.
1.Amit előttem már sokan említettek, hogy a könyv sablonos. Szerintem is az, mert manapság már minden kamaszoknak szóló könyv valami féle napló.
2.A főszereplő karaktere, azaz Renáta a szürke kisegér számomra botrányos. Nekem teljes mértékben unszimpatikus. Az első és legnagyobb problémám vele az, hogy mindig bőg. Ha boldog, ha szomorú, ha kap egy ösztöndíjat, ha Cortez esetleg nem szól hozzá, tehát az egész könyv számomra abból állt ki, hogy a főszereplő napról-napra szenved.
3.Arnold. Gyűlölöm ezt a karaktert. Annyira önző, hogy az hihetetlen. Nem hagyta Renátának, hogy egy átlagos kamasz életét élje. Természetesen ez nem csak az ő hibája volt, de elég nagy szerep volt benne.
Most csak ennyit tudtam felsorolni, más nem nagyon jutott eszembe.
Én a véleményemtől függetlenül szeretem Laurát és a könyveit is, nagyon várom már az Akkor Szakítsunk című új regényét.
2014. március 22. 06:51
|
|
klaudia2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.24. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 178519 offline
|
Már kiolvastam <33333 Perfect<3
2014. április 17. 19:34
Kíváncsi vagyok rá. Majd megveszem. De szerintem a borítja SzJG-s... a Bábelnek is... unalmas már :/
2014. június 04. 18:16
|
|
Bincsi2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.03. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 227009 offline
|
Imádom ezt a könyvet
2014. június 04. 18:18
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Nekem nem nagyon tetszenek a könyvei, de a barátaim mind imádják, pár nap alatt elolvassák.
2014. június 14. 12:53
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Már olvastam, és nagyon klassz! De nem lepődtem meg, Laura írta...
)))) <3 Szilkóóóó
2014. június 21. 16:20
|
|
LocaLocaLocaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 209090 offline
|
Olvastam az Akkor szakítsunkot. Nagyon tetszett! :3 Imádtam. Nekem jobban tetszett,mit a Bábel, de az sem volt rossz;)
Szilkót nagyon bírtam, na és Norbit is!
Szilkót nagyon bírtam, na és Norbit is!
2014. július 27. 18:59
|
|
PunkBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 145 Csatolások: 4 Azonosító: 228486 offline
|
Nagyon rajongok a Szent Johanna Gimiért amikor véget ért sírtam ,hogy nincs tovább utána kiolvastam a Bábelt az Akkor Szakítsunk-ot és most újra kezdtem a SZGJ-t már a hatodiknál tartok (Újra)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.