Starity

Érkezik Leiner Laura új könyve

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 24. 21:13 #101
Rekus05
Rekus05
új tag

StátuszSzerelmesnek lenni, néha annyira WTF, hogy LOL! :DD
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 32
Csatolások: 0
Azonosító: 218168
uhhh :$$ már nagyon várom <333
2014. január 24. 21:15 #102
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Hogy őszinte legyek, szerintem pocsék írónő. Még Meyer is jobb a nyállájttal, de tényleg. unsure.gif Rengeteg könyv fordult már meg kezeim között életem során szinte mindenféle műfajban, és bár többségük külföldi modern író, mégis volt olyan regény, ami iszonyúan le tudott kötni. Fingom sincs, hogy a kislányok mit látnak ebbe a förmedvénybe. Tegnap letöltöttem online, hogy adjak neki egy esélyt, mert mindenki annyira imádja, így hát újból nekiindultam. Nagyjából a tizenharmadik oldalig jutottam és le is töröltem a gépemről. Nem tudom, hogy Laura részéről ez egy görbe tükör akar e lenni a mai fiatal társadalomnak, de, ha olyan lennék, mint Reni (a könyvek főszereplője) akkor felakasztanám magamat. Nem csak egy idegesítő divat mániás degenerált p*csa, de valami b*szottul irritál a tudálékoskodása. Ő mindig okos és mindig mindenkinél mindent jobban tud. Ilyen osztálytársam lenne lehet, hogy elfogyna a birkatürelmem vele szemben. E/1-ben fogalmazódik meg a regény, ami nem is lenne rossz, hisz én is Én szemszögből írom le a történeteimet, de ez valami katasztrófa. Meg Cabot is tiniregényeket ír, mégis tök jól elszórakozgattam alatta tizenpár évesen, habár én nem ilyen sz*rságokat olvastam már akkor sem, hanem keményen nyomtam a Harry Potterrel, a Gyűrűk Urával és Clive Barker klasszikus horrorregényeivel. Szóval nem tudom mire fel van ekkora hájp körülötte, mert az SZJG akkora sz*rkupac, hogy max tábortűz rakására lenne jó. Igénytelen, pongyola megfogalmazás olyan szereplőkkel, hogy a saját torkomat vágnám el legszívesebben. A Bábelbe még nem olvastam bele, szóval az lehet jó, de az SZJG ritka sz*r regények egyike. És akkor ezt a híg f*st hiányoltátok valamelyik könyves ranglistánál. A borítóról meg annyit, hogy totál az jön le, mintha Barbie és Ken randijait mutatná be. A Love or hate feliratról meg csak annyit, ha már kib*szott magyarok vagyunk, akkor használjuk már ugyan a saját nyelvünket! Vagy annyira gáz az, hogy Szeretni vagy utálni? unsure.gif Azt meg kétve hiszem, hogy ez valaha is meg fog jelenni idegen nyelven.
2014. január 24. 22:37 #103
Naomi01
Naomi01
visszatérő vendég

StátuszHaaahhhaaahhahhahahhahaa
Hozzászólás: 368
Azonosító: 184462
Beyla, teljesen hamis a képed Reniről! Pont az a lényege, hogy ő nem ilyen kis divat mániás pcsa!smileeee.gif
2014. január 24. 22:39 #104
eszti29
eszti29
amazon

Státuszhahaha. no...
Hozzászólás: 2148
Csatolások: 412
Azonosító: 132965
Idézet (Beyla @ 2014.01.24. 21:15)
Hogy őszinte legyek, szerintem pocsék írónő. Még Meyer is jobb a nyállájttal, de tényleg. unsure.gif Rengeteg könyv fordult már meg kezeim között életem során szinte mindenféle műfajban, és bár többségük külföldi modern író, mégis volt olyan regény, ami iszonyúan le tudott kötni. Fingom sincs, hogy a kislányok mit látnak ebbe a förmedvénybe. Tegnap letöltöttem online, hogy adjak neki egy esélyt, mert mindenki annyira imádja, így hát újból nekiindultam. Nagyjából a tizenharmadik oldalig jutottam és le is töröltem a gépemről. Nem tudom, hogy Laura részéről ez egy görbe tükör akar e lenni a mai fiatal társadalomnak, de, ha olyan lennék, mint Reni (a könyvek főszereplője) akkor felakasztanám magamat. Nem csak egy idegesítő divat mániás degenerált p*csa, de valami b*szottul irritál a tudálékoskodása. Ő mindig okos és mindig mindenkinél mindent jobban tud. Ilyen osztálytársam lenne lehet, hogy elfogyna a birkatürelmem vele szemben. E/1-ben fogalmazódik meg a regény, ami nem is lenne rossz, hisz én is Én szemszögből írom le a történeteimet, de ez valami katasztrófa. Meg Cabot is tiniregényeket ír, mégis tök jól elszórakozgattam alatta tizenpár évesen, habár én nem ilyen sz*rságokat olvastam már akkor sem, hanem keményen nyomtam a Harry Potterrel, a Gyűrűk Urával és Clive Barker klasszikus horrorregényeivel. Szóval nem tudom mire fel van ekkora hájp körülötte, mert az SZJG akkora sz*rkupac, hogy max tábortűz rakására lenne jó. Igénytelen, pongyola megfogalmazás olyan szereplőkkel, hogy a saját torkomat vágnám el legszívesebben. A Bábelbe még nem olvastam bele, szóval az lehet jó, de az SZJG ritka sz*r regények egyike. És akkor ezt a híg f*st hiányoltátok valamelyik könyves ranglistánál. A borítóról meg annyit, hogy totál az jön le, mintha Barbie és Ken randijait mutatná be. A Love or hate feliratról meg csak annyit, ha már kib*szott magyarok vagyunk, akkor használjuk már ugyan a saját nyelvünket! Vagy annyira gáz az, hogy Szeretni vagy utálni? unsure.gif Azt meg kétve hiszem, hogy ez valaha is meg fog jelenni idegen nyelven.

ízlések és pofonok. én Leiner Laurától csak a SzJG ovastam. engem nagyon lekötött napokig hajnali 4-ig csak olvastam. és szerintem 13 oldalból ne ítélj el egy könyvet. a főszereplő Reni egyáltalán nem divatmániás vagy népszerű lány. eleinte még egy barátja sincs. a könyv azt mutatja meg hogy egy ilyen lány hogy tud beilleszkedni és megállni a helyét a gimiben, hogy szerez barátokat. és hogy az emberek személyisége, jelleme, tulajdonása és a többi mennyit tud változni 4 év alatt. én nagyon szeretem ezt a könyvsorozatot mind a 8 részt csak egyszer olvastam el, nem vagyok az aki minden könyvet 6-szor újraolvas. lehet nem ér fel egy Harry Potterrel, de csak van benne valami jó, ha ennyi embernek tetszik. szerintem ha gondolod adj neki mégegy esélyt, ne ítéld el 13 oldal után wink.gif
2014. január 24. 23:25 #105
Beyla
Beyla
carter

Idézet (eszti29 @ 2014.01.24. 22:39)
ízlések és pofonok. én Leiner Laurától csak a SzJG ovastam. engem nagyon lekötött napokig hajnali 4-ig csak olvastam. és szerintem 13 oldalból ne ítélj el egy könyvet. a főszereplő Reni egyáltalán nem divatmániás vagy népszerű lány. eleinte még egy barátja sincs. a könyv azt mutatja meg hogy egy ilyen lány hogy tud beilleszkedni és megállni a helyét a gimiben, hogy szerez barátokat. és hogy az emberek személyisége, jelleme, tulajdonása és a többi mennyit tud változni 4 év alatt. én nagyon szeretem ezt a könyvsorozatot mind a 8 részt csak egyszer olvastam el, nem vagyok az aki minden könyvet 6-szor újraolvas. lehet nem ér fel egy Harry Potterrel, de csak van benne valami jó, ha ennyi embernek tetszik. szerintem ha gondolod adj neki mégegy esélyt, ne ítéld el 13 oldal után wink.gif

Hát amikor valaki vagy három oldalon azt taglalja, hogy a macis lámpa ciki vagy nem, akkor előreláthatólag az illetőt nagyon érdekli az, hogy mi a divat és mi nem. Speciel én már pár éve elmúltam húsz és imádom a rajzfilmes dolgokat. Szóval az írónő enyhén szólva azt sugallja felém, hogy "De ciki vagy bémeg, ha van valami gyermeteg cuccod.". Elnézést, de ez engem totál kiakasztott. Mi az, hogy ciki egy macis alakú lámpa? blink.gif A sablon sztorit tudom, hogy van egy lúzer csaj, aki összejön a suli legmenőbb fiújával, akitől újabban eret tudnék vágni. Amúgy anno a könyvben a 200 valahanyadik oldalig jutottam, tegnap álltam meg a 13-nál és döntöttem úgy, hogy ezt a sz*rt lecserélem Stephen Kingre, mert nem éri meg időt pazarolni rá. Reni totál paradoxon karakter szerintem. Én is szoktam játszani a jellemfejlődésekkel, ha írok, hiszen talán ez az egyik, ami miatt megéri hosszabb hangvételű irományokat írni. Reni egy cseppet sem fejlődik és megmarad ugyanaz a degenerált viselkedése a könyv felééig. Tegnap hatalmasat röhögtem amikor anyuka és apuka elmagyarázta neki egy olyan iskolai házirend szabályát ami tök logikus. Néztem is, hogy ez a csaj valami genetikai rendellenességgel jött a világra, amitől mentálisan ilyen retardált? blink.gif Én elhiszem, hogy ízlések és pofonok, de akinek ez tetszik és a világ legjobb regényének tartja, akkor még nem találkozott igazán király irományokkal. A szövegezése talán egy 8-9 éves épphogy olvasni megtanuló gyermeknek jó, annyira gagyi. Tipikus tinimaszlag szerintem az egész. Meyerrel sem vagyok kibékülve, de mérföldekkel jobb Laurától. Ha esetleg egy komolyabb regény megírására adná a fejét, amiben nem tizennégy éves kisgyerekek szerepelnek és komolyabb sztorit dolgoz fel, akkor megpróbálkoznék vele. De ez? Biztos látott benne valaki valamit, ha kiadatták, de személyes véleményem szerint nagyon igénytelen. A sz*rt is elő lehet adni jól, csak az a helyzet, hogy itt a sz*r van előadva sz*rul. Az Éhezők viadala sem egy Gyűrűk Ura, de olyan sztorit vezetett végig az írónő, hogy elsiklottam a néhol kissé pongyola és túlzottan is gagyi fogalmazás mellett. Egyszerűen nem szimpatikusak a szereplők, a főszereplőtől mint ahogyan mondtam, hajat tudnék hullatni. Annyi ifjúsági regény van (igen, köztük van a Harry Potter is), miért ez van hájpolva? Szerintem engem tíz évesen sem kötött volna le. Majd egyszer, ha nagyon sok időm lesz - talán, ha pár év múlva megszületik a babám és otthon leszek vele - , akkor elolvasom poénból, de képtelen vagyok Laurát és a regénynek csúfolt irományait komolyan venni. Ennél milliárdszor jobb magyar írók is vannak - például Spirit Bliss. Rühellem a piros pötyis könyveket, de az a csaj tud valamit. Közte és Laura között fényévek vannak.
2014. január 25. 10:00 #106
dodo101
dodo101
visszatérő vendég

StátuszMIndig csak a jó oldalát nézd
Hozzászólás: 153
Azonosító: 215681
leiner laura fantasztikus írónő.A könyveket tényleg a mai fiatalok formájában írja meg.Viccesek,jópofák és érdekesek.
MÁR ALIG VÁROM AZ ÚJ KÖNYVÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. január 25. 10:09 #107
- törölt felhasználó -    
Beyla írta:

Szerintem egy könyvet sem olvastál még tőle, de szokásod szerint osztod az észt. Amúgy Laura nagyon jó írónő, a Szent Johanna Gimi jó könyv lett. A Bábelt meg nem olvastam még.
2014. január 25. 11:52 #108
- törölt felhasználó -    
Imádom a könyveit. Nagyon várom már ezt is. smileeee.gif
2014. január 25. 11:54 #109
Raindrops
Raindrops

StátuszOh she want's me... overdose
Hozzászólás: 804
Csatolások: 33
Azonosító: 137983
Laura csodálatos író <3
Bisztos jó lesz az új könyve is smileeee.gif
2014. január 25. 12:04 #110
NóraMészáros
NóraMészáros

Státuszinsta/snap: @mszrs.nora
Hozzászólás: 546
Csatolások: 41
Azonosító: 208863
Biztos ez is tökéletes lesz
2014. január 25. 12:43 #111
cicusmicus8
cicusmicus8
b!tch
Hozzászólás: 1004
Csatolások: 31
Azonosító: 184793
nagyon jo iro..imadom az összes könyvét..*--* biztos ez is jo lesz heart.gif
2014. január 25. 12:54 #112
KPetra5000
KPetra5000
visszatérő vendég

StátuszLive While We're Young!
Hozzászólás: 340
Azonosító: 217535
i-mád-ni-fo-goooooom smileeee.gif love laura forever
2014. január 25. 12:55 #113
Spanyola
Spanyola
visszatérő vendég

Státusz"Nem gyűlölök, mert bölccsé tett a baj."
Hozzászólás: 381
Csatolások: 14
Azonosító: 214512
De ha még meg sem jelent,hogy írnak róla véleményt?
2014. január 25. 12:58 #114
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Személy szerint én szeretem Laurát és az SzJG-t (a Bábelt még nem olvastam tőle, de lassan el fogom, mert kíváncsi vagyok, hogy a könyves topikban miért kérdezgeti mindenki azt, mintha nem lenne más könyv a világegyetemben), de azért korántsem kiáltanám ki csodálatos írónőnek, vannak nála jobbak is. Ugyan az SzJG lekötött első perctől kezdve, de Reni nyafogásától néha már a hajamat téptem.
Azért azt bírtam, hogy mikor Laura nyilvánosságra hozta a címét, egy csomóan megijedtek, hogy "uramisten, Reni és Cortez szakít?". _nevet.gif De biztosan el fogom olvasni. smileeee.gif
2014. január 25. 13:07 #115
EmmaEmilyFan
EmmaEmilyFan
új tag

StátuszNiall Is My Irish Princess*-*
Hozzászólás: 26
Azonosító: 194597
imádoooooooooooooooom <3
2014. január 25. 13:56 #116
Petra483
Petra483
visszatérő vendég

StátuszBe careful of your thoughts; they may become words at any moments-Lara Gassen
Hozzászólás: 294
Azonosító: 215904
Kíváncsi vagyok rásmileeee.gif
2014. január 25. 14:10 #117
Beyla
Beyla
carter

Idézet (katyperry28 @ 2014.01.25. 10:09)
Beyla</strong> írta:

Szerintem egy könyvet sem olvastál még tőle, de szokásod szerint osztod az észt. Amúgy Laura nagyon jó írónő, a Szent Johanna Gimi jó könyv lett. A Bábelt meg nem olvastam még.

Sokszor "úgy osztom az észt", hogy általában azért tudom, hogy miről van szó. Ha figyelmesem elolvastad volna a hozzászólásaimat, akkor tudnád, hogy első nekifutásra a kettőszáz egy néhány oldalig jutottam, két napja pedig a tizenharmadikig. De biztos, nem olvastam. Nekem nem tetszett és a véleményem attól még ugyanaz marad. Olvassatok többet és akkor rájöttök, hogy ennél vannak milliószor szórakoztatóbb, kellemesebb és jobb irományok is!
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, menthol
2014. január 25. 14:16 #118
- törölt felhasználó -    
Az nagyon jó!!
Mondjuk én még nem olvastam egyet sem, mert nincs rá időm. De mindenki azt mondja, hogy nagyon szereti....
2014. január 25. 14:38 #119
Vic00
Vic00

Státusz♪♫..én azt mondom, hogy Punnany, te azt mondod, hogy Massif...♫♪
Hozzászólás: 652
Azonosító: 211726
dejóó :3 már el kellene kezdenem a Szjg-t is. biggrin.gif
2014. január 25. 15:08 #120
selena gomez fan22
selena gomez fan22
Mad Hatter

StátuszAnd nothing ever happens
Hozzászólás: 1095
Csatolások: 6
Azonosító: 209928
már bocs, de engem ez r*hadtul nem érdekel. a szjg hátulját elolvastam, és engem nagyon nem érdekelnek pl. "srácok akik olyanok mint te, de mégis mások". gondolom ez is olyan. (sz*r) tongue.gif és amugy meyer rohadt jó könyveket ír, nem kéne cikizni.
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok