Bréking! Letartóztatták Justin Biebert
2014. január 23. 19:57
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
blah,blah,blah...Történjen már valami!
2014. január 23. 19:57
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
JazmynBelieber: benne fogsz is még sokat mondjuk már az is elég csalódás a bolygónak hogy énekes.
2014. január 23. 20:00
még csodálkoztok?!azért letörölhetné a vigyort a képéről!!!!!!!!!!
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
úgy letörölném azt a vigyort a mocskos pofájáról. Tuti kitudják fizetni az óvadékot beliberkék nem kell aggódni! Bár én szívem szerint csak azért is lecsukatnám!
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Igen csak kicsi az esély arra, hogy fegyházat kap büntetés gyanánt. Gyorshajtásért tartóztatták le, ami azt jelenti, hogy előzetesben marad és valaki majd leteszi az óvadékot, oszt' a ganajtúró ismételten szabadlábon lesz. Valószínűleg kiszabnak egy olyan büntetést, amit közmunka gyanánt ledolgozhat, esetleg pár ezer dollárral megfosszák - ami neki lótúró -, és nesze neked börtönbüntetés. Ha a kábszert kitudta magyarázni úgy, hogy az ő házában volt kiterítve, akkor nagy valószínűséggel ezt is lazán meg fogja úszni. Szerez magának egy f*sza ügyvédet, aki kimossa mindenféle sz*rból. Ki tudja, hogy egy ilyen f*szrágó miatt hány és hány ember fog meghalni, mert berúgva vagy betépve ül a volán mögé. Talán még az ad reményt a lecsukásra, hogy a gyorsasági verseny tiltott, bár amekkora mákja van, úgyis szabad emberként fog távozni.
2014. január 23. 20:04
|
|
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline
|
Idézet (mind1neked @ 2014.01.23. 18:37)
Szegény... látszik, hogy sírt. 
Nem a sírástól csillog a szeme, hanem az alkoholtól. Ha sírt volna nem lett volna ennyire mosolygós kedvében. A helyében én elsüllyednék szégyenemben..
2014. január 23. 20:05
|
|
Nonocaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 65 Csatolások: 3 Azonosító: 135769 offline
|
Emberek...még ez után is "jaj,milyen cuki, remélem, hamar kijön"...? Nem szeretem, ha ok nélkül b@szogatnak valakit, de az még gázabb, ha az ember bármit tesz, ott vannak mellette azok, akik nem mérlegelik a helyzet súlyosságát...Csak egy diszkrét kérdés...ha megölne valakit, akkor is ilyen kis cukimuki lenne?
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. január 23. 20:05
már ráfért. a híres emberekkel is szabályszerűen kell eljárni. ő azt hiszi, mindent megtehet. ráfért már ez. és jogosan!!!
2014. január 23. 20:08
Idézet (Beyla @ 2014.01.23. 20:00)
Igen csak kicsi az esély arra, hogy fegyházat kap büntetés gyanánt. Gyorshajtásért tartóztatták le, ami azt jelenti, hogy előzetesben marad és valaki majd leteszi az óvadékot, oszt' a ganajtúró ismételten szabadlábon lesz. Valószínűleg kiszabnak egy olyan büntetést, amit közmunka gyanánt ledolgozhat, esetleg pár ezer dollárral megfosszák - ami neki lótúró -, és nesze neked börtönbüntetés. Ha a kábszert kitudta magyarázni úgy, hogy az ő házában volt kiterítve, akkor nagy valószínűséggel ezt is lazán meg fogja úszni. Szerez magának egy f*sza ügyvédet, aki kimossa mindenféle sz*rból. Ki tudja, hogy egy ilyen f*szrágó miatt hány és hány ember fog meghalni, mert berúgva vagy betépve ül a volán mögé. Talán még az ad reményt a lecsukásra, hogy a gyorsasági verseny tiltott, bár amekkora mákja van, úgyis szabad emberként fog távozni.
Most tették épp közzé, hogy az elmúlt 8 órát előzetesben töltötte, de fél éves jogosítvány megvonás és 2500 dollárnyi óvadék ellenében elengedték.
2014. január 23. 20:12
|
|
CsiCsen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 877 Csatolások: 1 Azonosító: 132090 offline
|
1. Mi az, hogy szegény?! Remélem ezt ti sem gondoltátok komolyan! Magára hozta a bajt, semmi szüksége nincsen sajnálatra.
2. Persze, hogy vigyorog meg csillog a szeme. Hiszen ivott!
2. Persze, hogy vigyorog meg csillog a szeme. Hiszen ivott!
2014. január 23. 20:14
|
|
Mrs. Biebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200980 offline
|
a Belieberek ilyenkor is tamogatjak Justint!
szeretem Justint, de kicsit visszavehetne, mert nem szeretnem tobbszor ilyen fotokon latni
szeretem Justint, de kicsit visszavehetne, mert nem szeretnem tobbszor ilyen fotokon latni
2014. január 23. 20:18
vikinguyen azért mert egy kis....! Justin egyszerűen nem azzal foglalkozik h a karrierjét tovább vigye! Csak a pénzzel amit kap, és szerinted ez egy igazi énekes aki szereti a rajongóit? És igen én is felhozom ő szereti a rajongóit? Köpködi könyörgöm! És én azt a vigyort legszívesebben letörölném a képéről! Meg amúgy hogy hogy ő az egyetlen szinte olyan sztár akiről mindig van hír, és mindig csak rossz??? (Jó van pá jó is) De akk is könyörgöm! Ébredjetek fel! Lehet h most igen sokan megutáltok, meg h nincs igazam de én igy gondolom! Tőlem aztán rajonghattok érte, de ismerjétek el h Justin nem valami jó ember, és nem tesz annyit rajongójaiért. Sokan utálhattok ezért a kommnetért de én igy gondolom!!!
2014. január 23. 20:20
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
hat itt legalabb nincs photoshop..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.