Bréking! Letartóztatták Justin Biebert
2014. január 23. 19:07
|
|
ArianaLove99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 182511 offline
|
Jajj de örülök..Megérdemli a drága xdd
2014. január 23. 19:07
|
Bogi9903visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 179921 offline
|
Niley, őszintén: mit tett le az asztalra? 15 évesen felkapott sztárocska lett. Tudod hány hasonló volt/lesz kitalálva a 8-14 éves lány korosztály számára? Tudod, ez a sok ember itt-köztük te is- mind többet ér, mint ő. Csak megjátssza magát, hangja meg nincs. Vagyis maximum mesterségesen előidézve:D Hihetetlenül beképzelt, és ne haragudj, de hogy tudsz olyan emberért rajongani, aki leköpi a fanokat? Vagy ez betegség? Jó, persze, igen. Elmebetegség. De örülnék, ha leállítaná valaki, mert attól, hogy a pénzével befutott, szerintem még nem jelent semmit. Menjen elmeotthonba. Az arca nagy, a tehetség meg 0. Szánalmas -.-"
2014. január 23. 19:09
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
Na jo most mar eleg. Miert hozzatok fel folyton azt hogy lekopte a rajongoit?! Gondolkozzatok mar miert kopte volna le?! Lehet hogy van kep de video nincs...hazugsag az egesz...es ti sose fogjatok megerteni hogy mi miert allunk meg mindig mellette...kepzeljetek el hogy a szerettetek bortonbe megy akkor nem alltok mellette vagy mi?! MI (BELIEBEREK) MINDIG MELLETTE LESZUNK ES SZERETJUK. HAGGYATOK MINKET BEKEN!!
2014. január 23. 19:11
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
De KIENGEDTÉK!!!! Csak 6 hónapra elvették a jogsiját!
2014. január 23. 19:15
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Túl sokat enged meg magának!
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
végre... megérdemli-.- annyira unalmasak már a botrányai meg, hogy minden vele van tele. nem úgy volt hogy visszavonul?! akkor tegye!
általábana sztárok azért vonulnak viszza, mert elegük ban a sok melóból, és el akarnk tűnni a világ elől! de ez a kis cafka beieber vagy ki, a visszavonulásával még tööb figyelmet von magára! nem tudok rajta kiigazdoni!
általábana sztárok azért vonulnak viszza, mert elegük ban a sok melóból, és el akarnk tűnni a világ elől! de ez a kis cafka beieber vagy ki, a visszavonulásával még tööb figyelmet von magára! nem tudok rajta kiigazdoni!
Ne védjétek már ezt a kis tejfölös szájút. A tojáshéj még a seggén van,de azt hiszi mindent megtehet. Én fiatalabb vagyok nála,de sokkal értebb. Istenítsétek csak bíbört talán hamarosan úgy is jön valami új baba képű barom akiből csettintésre sztár lesz,mert anyuci-apuci azt csinált belőle aztán, majd az folyik a csapból.
2014. január 23. 19:17
Én akkor is szeretem
de egyetértek az előttem szólókkal, ideje lenne egy kicsit észhez térnie
és és még a rendőrségi fotón is sexy
2014. január 23. 19:19
én nagyon szeretem Justint és szerintem abban a 8 órában mélyen magába néz és helyre tesz mindent még nagyon ő se tudja hogy mi történik vele
2014. január 23. 19:20
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Hogy vigyorog már!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: