Versenyzés. Részegen. Egy népszerű turistaövezetben...
Mégis ki a f4szomnak képzeli magát ez a nyomoronc s3ggdugasz?!
Bréking! Letartóztatták Justin Biebert
2014. január 23. 18:51
2014. január 23. 18:53
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
én örülök. persze nam akarok kárörvendő lenni, de irto boldog vagyok
2014. január 23. 18:53
Igen a rendőrség tuti hazudik meg itt mindenki csak, hogy szegébny cuki-mukika bíbörnek legyen igaza. Térjetek már észhez! Hiába istenítitek ezt a nagyképű, dorgost a hír akkor is igaz.
2014. január 23. 18:56
Még a rendőrségen is van kedve vigyorogni?? Persze neki számít a pénz,meg amiket elkövetett... Ez a kis takony bármit megtehet...
2014. január 23. 18:57
|
|
littlemixfan44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 202220 offline
|
ki se jöjjön!!!!
2014. január 23. 18:58
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Engem az IS kiakaszt, hogy a belieberek még mindig istenítik. Én már hányok a pofájától.
Nagyképű, buzeráns k*csög, ennyi. Azt hiszi, hogy a pénzével, és hírnevével mindent megtehet, és talán ezt a gondolatot az elfogult rajongóik erősítik benne.
Nagyképű, buzeráns k*csög, ennyi. Azt hiszi, hogy a pénzével, és hírnevével mindent megtehet, és talán ezt a gondolatot az elfogult rajongóik erősítik benne.
2014. január 23. 18:58
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
már csak ez kellett Justin-.-! vegyél vissza magadból! vonulj be rehabra ez után vagy mit tudom én csak ezt hagyd rá!
2014. január 23. 18:59
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Hogy örül neki, hogy börtönbe került...Gondolom előre tudja, hogy úgyis tud majd fizetni, és ismét szabadlábra kerül. Meg valószínűleg ő ettől nagyon menőnek érzi magát.Szánalmas. De annak azért örülök, hogy végre valahára ő sem kivétel a törvény alól.
2014. január 23. 19:01
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
Hogy én mennyire sajnálom ezt a gyereket...
Ő a legjobb pédája a hírnév okozta "problémáknak". Nem bírta elviselni a népszerűséggel, az ismerettséggel járó felhajtást, bekattant. Erről nem ő tehet. A pénz sok csúnya dologra képes, főleg ha sok van belőle a birtokodban... Justin ennek esett áldozatául. Teljesen elszállt (magától és) a hírnévtől. Kimaradt az életéből a nyugis, bulizós, 3-4 tinédzser év, amíg kortársai csak a mának éltek, ő addig stúdiózott és világkörüli turnékon volt, meg a rajongóinak tett eleget. Lehet mondai, hogy ő választotta ezt az életet.. de ez nem igaz. Ő nem ezt választotta. Ő nem ekkora szupersztár akart lenni, csak híres és elismert. Megértem őt, teljesen. Besokallt, és most adja ki magából az utóbbi évek nyomása okozta stresszt. Remélem egyszer azért észhez tér, és rájön hogy élni máshogy is lehet...
2014. január 23. 19:01
|
|
NileyJemifanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 172824 offline
|
akik ilyeneket irnak nézzenek magukba, ti sosem fogtok annyi mindent letenni az asztalra mint justin... itt veritek a nyálatokat. pff szánalmasak vagytok. Justin nem egy angyal de nem ekkora bunko mint itt páran. én mindeg szeretni fogom, bármi történjen... És lehet higy ez igaz, nem ö az egyetlen akut lesitteltek.
2014. január 23. 19:02
Idézet (Fanncsii @ 2014.01.23. 19:01)
Hogy én mennyire sajnálom ezt a gyereket...
Ő a legjobb pédája a hírnév okozta "problémáknak". Nem bírta elviselni a népszerűséggel, az ismerettséggel járó felhajtást, bekattant. Erről nem ő tehet. A pénz sok csúnya dologra képes, főleg ha sok van belőle a birtokodban... Justin ennek esett áldozatául. Teljesen elszállt (magától és) a hírnévtől. Kimaradt az életéből a nyugis, bulizós, 3-4 tinédzser év, amíg kortársai csak a mának éltek, ő addig stúdiózott és világkörüli turnékon volt, meg a rajongóinak tett eleget. Lehet mondai, hogy ő választotta ezt az életet.. de ez nem igaz. Ő nem ezt választotta. Ő nem ekkora szupersztár akart lenni, csak híres és elismert. Megértem őt, teljesen. Besokallt, és most adja ki magából az utóbbi évek nyomása okozta stresszt. Remélem egyszer azért észhez tér, és rájön hogy élni máshogy is lehet... 
Idézet (NileyJemifan @ 2014.01.23. 19:01)
akik ilyeneket irnak nézzenek magukba, ti sosem fogtok annyi mindent letenni az asztalra mint justin... itt veritek a nyálatokat. pff szánalmasak vagytok. Justin nem egy angyal de nem ekkora bunko mint itt páran. én mindeg szeretni fogom, bármi történjen... És lehet higy ez igaz, nem ö az egyetlen akut lesitteltek.
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Idézet
nem tudok ehhez mit hozzáfűzni..mindenki követ el hibákat es senki sem tökéletes!!
Ezt te sem gondolhattad komolyan. Valóban senki sem tökéletes, de nehogy azt mond, hogy az egy megbocsájtható hibának számít, hogy azon túl, hogy részegen versenyzik, drogozik, majd ráfogja egy barátjára, köpködi a szomszédait és a rajongóit, lebálnázza egy rajongóját, graffitizik és még rengeteg dolgot tesz (hirtelen csak ennyi jutott eszembe a több ezer bunkó, esetleg törvénybe ütköző tette közül)
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Jaj szegény komolyan rehabra kéne mennyen...
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
Amúgy azoknak, akik azt mondják hogy "még itt is vigyorog" üzenném, hogy látszik rajta hogy be van állva.. azt sem tudja, mi folyik körülötte. Azért vigyorog.
2014. január 23. 19:03
NileyJemifan :
Miért bíbörke mit tehet le? Kismilliószór letartóztatták, drogozik,jogosítvány nélkül vezet.
Miért bíbörke mit tehet le? Kismilliószór letartóztatták, drogozik,jogosítvány nélkül vezet.
2014. január 23. 19:05
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Nem mondom,évekkel ezelőtt álmomban sem gondoltam arra,h valaha is bilincsben látom majd..Kicsit gondolkodhatott volna,mielőtt egy lamborghini gyorsulási versenyt rendezett Miami főutcáján ráadásul úgy,h előtte ivott és antidepresszánst is szedett...
Remélem ez a 8 óra odabenn ráébreszti arra,h nagyon nem jó amit csinál,és magába néz kicsit.Még van ideje észbekapni,és újra normálisan viselkedni.
Nem tudom mi lelte az utóbbi időben,de abból kiindulva,h valami csajt is összeszedett félúton,utána meg csinál egy ilyet..Értem én,h fiatal meg élvezni akarja az életet,de kicsit gondolkodni is kéne.Én sem vagyok egy szent,mindenki csinált marhaságokat,de azért a rendőrségen mégsem kéne kikötni..Nagyon drukkolok neki,h ezután észbekapjon,mert tényleg nincs még hozzá késő.Én még ezekután is hiszek benne,mert még mindig tud normális lenni,ha például a rajongóiról van szó,vagy a családjáról.Remélem tanul ebből az esetből,mert kizárt dolognak tartom,h ezután nem térne észhez.Én legalábbis "szorítok" neki.
Nem tudom mi lelte az utóbbi időben,de abból kiindulva,h valami csajt is összeszedett félúton,utána meg csinál egy ilyet..Értem én,h fiatal meg élvezni akarja az életet,de kicsit gondolkodni is kéne.Én sem vagyok egy szent,mindenki csinált marhaságokat,de azért a rendőrségen mégsem kéne kikötni..Nagyon drukkolok neki,h ezután észbekapjon,mert tényleg nincs még hozzá késő.Én még ezekután is hiszek benne,mert még mindig tud normális lenni,ha például a rajongóiról van szó,vagy a családjáról.Remélem tanul ebből az esetből,mert kizárt dolognak tartom,h ezután nem térne észhez.Én legalábbis "szorítok" neki.
2014. január 23. 19:05
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Látszik, hogy be van b*szva, más különben nem vigyorogna így a rendőrségi fotón. Úgy ragyog a srác a helyzet ellenére, hogy valaki igazán felvilágosíthatná, hogy ez nem a legújabb klipje forgatása, hanem a valóság.
Amúgy csak ittas vezetés? Na és a kokó? Azt még nem sikerült a megkent helyi erőknek rábizonyítani?
Amúgy csak ittas vezetés? Na és a kokó? Azt még nem sikerült a megkent helyi erőknek rábizonyítani?
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

4 felhasználónak tetszik: