Mrs. Bieber19 milyen értelmes vagy!
,,Ha Zayn lenne ott kiröhögném a seggemmel"
ezzel csak azt bizonyítod hogy egy se.gfej vagy!
És Zayn nem olyan ember aki más emberek testi épségét veszélyeztetné.
És már bocsánat lehet hogy Harry-től zeng a média (igen én Directioner vagyok de néha már unom kicsit) őt max. a csajozós hírek miatt írják az újságok. Nem tudom ki hogy tudja de szerintem csajozásért még senki nem került börtönbe!
Bréking! Letartóztatták Justin Biebert
2014. január 29. 17:26
|
|
Francy14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.30. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 212756 offline
|
Lilly-chan:
,,Látom a megbánást a szemeiben...."
Nem akarlak megbántani így írásból nem értem a hangsúlyt (cinikus vagy komoly)de amikor elolvastam a commented és megnéztem a képet ez jutott egyből az eszembe:
,,-Tényleg én végig azt hittem a drogos tekintetét látom!XD
,,Látom a megbánást a szemeiben...."
Nem akarlak megbántani így írásból nem értem a hangsúlyt (cinikus vagy komoly)de amikor elolvastam a commented és megnéztem a képet ez jutott egyből az eszembe:
,,-Tényleg én végig azt hittem a drogos tekintetét látom!XD
2014. január 29. 20:50
Éppen ideje volt, bár valószínűleg sajnos nem fog sokat változtatni a viselkedésén.
2014. január 30. 17:33
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
szánalom az egész csávó
2014. január 30. 17:51
|
|
justinbieberfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 206732 offline
|
Ez az ő élete azt csinal amit akar !!! I love you JB !! <3
2014. február 07. 00:59
|
|
Shennyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 219974 offline
|
Idézet (LittleWalker @ 2014.01.23. 18:03)
A rajongók még most is azt mondják, hogy ő az ártatlan cukifiú, vagy végre belátják a dolgokat? Ez az ember egy csótány.
Amint látod nem látják be. Sajnos hasonló az IQ-juk, mint a szerelmüknek. :/
2014. július 22. 23:37
|
|
JullyBelieber01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 229950 offline
|
LittleWalker írta:
A rajongók még most is azt mondják, hogy ő az ártatlan cukifiú, vagy végre belátják a dolgokat? Ez az ember egy csótány.
Shenny írta:
Ismeritek egyáltalán Justint, kislányok?! Ha nem akkor inkább ne is szólaljatok meg.
Shenny írta:
Ismeritek egyáltalán Justint, kislányok?! Ha nem akkor inkább ne is szólaljatok meg.
2019. július 08. 15:10
|
|
LoveYourSelfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.03. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 265848 offline
|
Justin nem érdemli meg, hogy így bánjanak vele. Nem érdemli meg, hogy buzinak szólítsák, lekutyázzák, kislánynak, drogosnak, tehetségtelennek csúfolják. Ez csak pár szó, amivel nap mint nap illetik az elvakult utálók. Bármit tesz ő a rossz, semmi jót nem írnak róla a cikket, csak olyanokat, amikben lehet szidni Justint. Szánalmas hova süllyedt ez a világ. Egyszer jó lenne, ha más nézőpontból látnátok a világot, és rájönnétek, nem ő a hibás mindenben. Például Khalil vagy LilZa is ugyanolyan hibás lehet ebben mint JB.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: