Bréking! Letartóztatták Justin Biebert
2014. január 24. 21:34
|
|
Anonymus565új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 218487 offline
|
Az igen.Rendőrségi fotón mosolyog.
2014. január 24. 21:47
|
|
Belieber00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.07. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 218774 offline
|
Belieber vagyok , de erről csakis egy személy tehet.......és az nem más mind Justin! Hiába próbálod megvédeni ,( hiszen a Belieber ilyenek ) ez csakis az ő hibája ! Nagyon sajnálom mert ő nem ezt érdemli meg . Mármint ő nagyon jó ember és nagyon sokat tesz a rajongóiért......de ez már sok! Eleinte ő volt a példaképem ( mármint úgy 15 évesen ) de most...........már régen nem az !! De attól még nem tudom nélküle elképzelni az életem <3
2014. január 24. 22:09
|
|
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline
|
Hála a jó Istennek!
2014. január 24. 22:11
|
|
Viki2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 189131 offline
|
Kilari11 én tudom milyen rossz érzès amikor a kedvencemet kifikázzák. De Bieber is kifikázta az 1D, és ez rohadt nagy bunkóság volt tőle.És különben is egy normális Gyerek ( aki tuti nem ő) az iskolapadot nyomja jó esetben, nem a bárok padját. Règen én is szerettem, de szerintem ez már több a soknàl. Minden második hír az oldalon arról szól, hogy milyen hülyesègeket csinál. De szedjük sorba tojásdobálás, drogozás,berugás ILLEGÁLIS verseny, leköpte a rajongót. Hiába csinál egy halom jót, egy rossz kő tönkreteheti a piramist. Hát ennyi.
2014. január 24. 22:54
|
|
Lolokamokaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 16 Csatolások: 1 Azonosító: 218750 offline
|
ÉLJEN!!!ÉLJEN!!
2014. január 25. 08:24
Emberek, nem veszitek észre, hogy azért csinálja, mert csak így tudja felhíni magára a figyelmet. (nem hangilag)
2014. január 25. 10:07
Tudtam, hogy ennek is eljön az ideje. Legalább tanul belőle (remélem).
2014. január 25. 10:19
Sajnálom Justint, hogy deág elfajult, tényleg segítség kell neki és ez borzalmas
2014. január 25. 10:46
Deee, kiengedték. Szóval. Ennyit tesz az, ha valaki híresség. Remek példát mutatva ezzel a fiataloknak. >_>
2014. január 25. 11:09
18 oldal hozzászólás ... Nem semmi.
Na de azért én le szeretném írni a véleményemet. Nem fogok "hogy rohadna meg" és hasonló kifejezéseket írni, de őszintén megmondom, hogy megérdemelte. De ez igazából nem fog hatni rá mert, "kifizetem az óvadékot oszt kész". Ezt a srácot egyszer be kéne csukni 1-2 évre, úgy semmi luxus, semmi plusz, csak 2 évig egymaga egy koszos lyukba, napi egyszer étkezéssel, és akkor talán átértékelné az életét.
Semmi bajom a rajongókkal, szeressék, szívük joga, de ha valaki ennyire egyértelműen csinál ilyen és ehhez hasonló dolgokat, akkor nehogy már védjék. Egy értemes rajongó, azt mondaná, hogy igen, justin hibát követett el, rossz dolgokat csinált, de én aatól még szeretem. Na de hogy még ilyenkor is védni? És tiszteletem az értelmes rajongóknak (ritka, de olyanok is vannak) a többinek viszont át kéne látni a rózsaszín felhőn ...
Na de azért én le szeretném írni a véleményemet. Nem fogok "hogy rohadna meg" és hasonló kifejezéseket írni, de őszintén megmondom, hogy megérdemelte. De ez igazából nem fog hatni rá mert, "kifizetem az óvadékot oszt kész". Ezt a srácot egyszer be kéne csukni 1-2 évre, úgy semmi luxus, semmi plusz, csak 2 évig egymaga egy koszos lyukba, napi egyszer étkezéssel, és akkor talán átértékelné az életét.
Semmi bajom a rajongókkal, szeressék, szívük joga, de ha valaki ennyire egyértelműen csinál ilyen és ehhez hasonló dolgokat, akkor nehogy már védjék. Egy értemes rajongó, azt mondaná, hogy igen, justin hibát követett el, rossz dolgokat csinált, de én aatól még szeretem. Na de hogy még ilyenkor is védni? És tiszteletem az értelmes rajongóknak (ritka, de olyanok is vannak) a többinek viszont át kéne látni a rózsaszín felhőn ...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. január 25. 11:50
|
|
Zsanii1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 219275 offline
|
Rohadna meg a börtönben ez a senki. Kinek hiányozna? Drogozik, iszik, cigizik.. Példaképe a páwáknak.. És... Tönkreteszi a fülemet a nyávogásával.. Béjbi, béjbi, béjbi úú..xddd
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.