Bréking! Letartóztatták Justin Biebert
2014. január 24. 17:29
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Kissé pontatlan a cikk, mivel a híradóban is bemunták és sokkal részletesebben. Ott úgy közölték, hogy megállapították, hogy alkoholt fogyztott, a versenyzés előtt 4 üveg tequilát vett, később pedig bevalotta, hogy marihuánás cigit is szívott, majd mikor távozott a börtönből, a rajongóknak integetett a kocsi tetejéről. Szánalom, hogy ő a pédaképe sok tininek, és még ezek után is védik. Olvastam pár hozzászólást, és az nemigaz, hogy csak őt emelik ki, mindenkinek akinek ilyen ügyei vannak, benne lesznek a tv-ben a botrányaikkal, mert sokaknak ilyen a példaképe. Amúgy vicces, hogy akik annyira védik még ezek után is, és az utálókat leszolják, olyan helyesírásuk van, hogy magyar órákra kellene tanuljanak, nem itt védeni egy erköcstelen valakit.
2014. január 24. 17:31
|
|
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline
|
Na az igazi példakép
xD
2014. január 24. 17:39
Idézet (Heni18 @ 2014.01.24. 17:29)
Kissé pontatlan a cikk, mivel a híradóban is bemunták és sokkal részletesebben. Ott úgy közölték, hogy megállapították, hogy alkoholt fogyztott, a versenyzés előtt 4 üveg tequilát vett, később pedig bevalotta, hogy marihuánás cigit is szívott, majd mikor távozott a börtönből, a rajongóknak integetett a kocsi tetejéről.
A cikk az angol források nyilatkozatát követő két órán belül íródott, amikor Bieber még hűsölt. Az ápdét pedig a nem ráérésből kifolyólag elmaradt.
2014. január 24. 17:43
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Miert kell folyton Justint bantani ???
Mindig leszoljatok ha rosszat vagy ha jot tessz !
Volt mar ra pelda , hogy volt olyan cikk , hogy Justin Bieber jotekonykodott erre az utalok mit csinalnak ??? Elkezdik szidalmazni Justint hollott az ilyenek szepek tole !
Jobb lesz ha inkabb hallgattok minthogy hulyesegeket beszeltek ossze vissza !
=D
Mindig leszoljatok ha rosszat vagy ha jot tessz !
Volt mar ra pelda , hogy volt olyan cikk , hogy Justin Bieber jotekonykodott erre az utalok mit csinalnak ??? Elkezdik szidalmazni Justint hollott az ilyenek szepek tole !
Jobb lesz ha inkabb hallgattok minthogy hulyesegeket beszeltek ossze vissza !
2014. január 24. 17:51
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
A mániákus rajongói egyszerűen elérték a szánni való szintet, mikor ilyen helyzetben is minden erejüket összeszedve próbálják bebizonyítani ártatlanságát. Túl sokat képzel magáról ez az önelégült féreg.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. január 24. 17:55
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Nem kepzel tul sokat hisz sok penze van azt csinal amit akar....Jesszus ne csinaljatok mar ugy , mintha ti nem csinalnatok marhasagokat amiket ki lehetne nevetni !
2014. január 24. 18:00
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Idézet (Mrs.Bieber19 @ 2014.01.24. 17:55)
Nem kepzel tul sokat hisz sok penze van azt csinal amit akar..Jesszus ne csinaljatok mar ugy , mintha ti nem csinalnatok marhasagokat amiket ki lehetne nevetni ! 
'Marhaság' az, ha elfogyasztok egy flakon ketchupot magában.
A állítás első részére, pedig nem reagálok, ez teljesen abszurd.
Szandi0820
2014. január 24. 18:00
Idézet (Mrs.Bieber19 @ 2014.01.24. 17:55)
Nem kepzel tul sokat hisz sok penze van azt csinal amit akar..Jesszus ne csinaljatok mar ugy , mintha ti nem csinalnatok marhasagokat amiket ki lehetne nevetni ! 
Ne haragudj meg, de amiket ő mostanság csinál, azok nem olyan dolgok, amiken egy épeszű ember nevet. Azért, mert valakinek pénze van, még nem csinál azt, amit akar. H*lyeséget halmoz, h*lyeségre és biztos, hogy egy idő után meg fogja bánni, csak nehogy késő legyen. Tény, hogy sok jót is tett, ami becsülendő és szerintem el is ismerik még a "hater-ek" is - legalábbis én, de sajnos az embereknek vele kapcsolatban nem ezek a dolgok jutnak eszébe. Elég baj az, hogy hatalmas rajongóként nem veszed észre, hogy valami nagyon nincs rendben Justinnal vagy ha észre is veszed, nem érdekel. De kérdem én, ilyen egy igazi rajongó? Kétlem.
Szandi0820
2014. január 24. 18:16
Nagyon szeretem Justint de ami igaz az igaz ezért nem fogom védeni!Most egy kicsit csalódtam benne és szerintem lehet jobb lenne mindenkinek és saját magának is ha segítséget kapna igaz már nem tiszta lappal indulna mert azt már elszúrta de szerintem ő is megtud javulni ha akar! De én ezért nem fogom meg utálni mert ki tartók mellette de ezért csalódtam most!:////
2014. január 24. 18:21
Szomorú, hogy míg mások komolyabb büntetést kapnak ezért, addig ő lerendezi a rendőröket a temérdek pénzével és meg van oldva a probléma. Egyébként sokáig tartott a nagy visszavonulása...
2014. január 24. 19:18
|
|
LoveDJMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 217458 offline
|
Akkora hogy írtam egy rossz szót és hatan írtak üzenetben
D
2014. január 24. 19:20
|
|
Mrs.Bieber19 |
|
En is bevallom hogy sok hulyeseget csinal es teleg el kellene menni-e mar kicsit pihenni ! De megis BELIEBER vagyok es kiallok mellette ! Megvedem ot es mellette allok mert ilyen egy BELIEBER ! Foleg azert vedem meg mert sokan lenezik , szidjak , becsmerelik ot hollott semmi rosszat nm tett ellenuk ! Koszonom a velemenyed egyaltalan nm haragszom .... jo hallani egy haterstol hogy nem becsmereli es nm szidja BIEBERT ! Koszonom szepen !
2014. január 24. 19:30
|
|
jelena loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 218949 offline
|
nah és ez most mire volt jó neki annyira hogy kb majdnem mindenki ki fogja röhögni meg le nézni hogy hahaha ő már börtön ben is ült.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.