Megérkeztek az Union J-babák is
2014. január 24. 21:56
|
|
Vikusz 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 156300 offline
|
one direction feelling...
2014. január 24. 23:11
|
|
Lolokamokaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 16 Csatolások: 1 Azonosító: 218750 offline
|
1D utánzat.....pfff......szánalmas..
2014. január 25. 06:36
|
|
Katy perry2004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 216406 offline
|
Lolokamoka teljesen egyet értek
2014. január 25. 10:26
|
|
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline
|
Timicsy008
Egész jók lettek. Sőt még jobb mint a 1D-é. Azokon csak a ruháktól tudod megmondani melyik-melyik. De itt jobban figyeltek az arcukra is. Nem vagyok olyan hű de nagy rajongó, annak ellenére hogy nagyon szeretem a számaikat, de egy George babát azért elfogadnék
igen , ezek valóban jobbak lettek. mindenük majdnem ugyan úgy néz ki , mint az igaziak.
Lolokamoka
én nem értek veled egyet. azért , mert a One Directionnak is ilyen van , attól még ha mások is csinálják az már utánozás? szóval mások nem csináltathatnak magukról babát csak a 1D?
ühümm...értem....
Egész jók lettek. Sőt még jobb mint a 1D-é. Azokon csak a ruháktól tudod megmondani melyik-melyik. De itt jobban figyeltek az arcukra is. Nem vagyok olyan hű de nagy rajongó, annak ellenére hogy nagyon szeretem a számaikat, de egy George babát azért elfogadnék
igen , ezek valóban jobbak lettek. mindenük majdnem ugyan úgy néz ki , mint az igaziak.
Lolokamoka
én nem értek veled egyet. azért , mert a One Directionnak is ilyen van , attól még ha mások is csinálják az már utánozás? szóval mások nem csináltathatnak magukról babát csak a 1D?
ühümm...értem....
2014. január 25. 17:54
Ohhh ,God miért is van ennyi felesleges , ragyis fiú banda...egyre és egyre több van belőlük ,de teljesen feleslegesek, persze igen röhej , hogy ilyen babák csinálását nevezik a munkájuknak meg pár langyis szám feléneklését...agggg ezektől mindig kikészülök
2014. január 25. 21:31
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
jovanjovan! Egy. eleve úgy néznerk ki ezek a "srácok" mint az 1D, koppintás 1. Aztán meg ha az 1D babát csinál, akk csináljanak ők is kopp.2! ésazé figyeljün mr oda, hogy egyszer be is perelték őket, abban az indokban, hogy lopkodják a little mix salute dalainak ütemét! cöh kopp. 3....
2014. február 03. 22:02
Nem one direction utanzat imadom mindkettot Feltöltès george nagyon cuji azutso kepen mondjuk hol nem imadom jcat forevr
2014. február 16. 01:06
|
|
MahoganyOwlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 209012 offline
|
aki utálja őket, az ne olvassa el róluk a cikket. én nagyon bírom őket, mindig kedvesek és viccesek az interjúkban, a rajongóikkal, nagyon jól énekelnek. és sokkal jobbak, mint a 1D.
2014. február 18. 14:59
Nekem nincs bajom az Union j -el de ezek a babák nagyon retardáltul néznek ki :/
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: