Köszönöm a képeket,nagyon jók!
Desperate Housewives / Született feleségek (2004-2012)
2010. május 17. 05:54
WOW!
Gyönyörű még mindig!
2010. május 18. 00:11
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
na hűha, micsoda évadzáró volt!!!
bár az előző évekhez képest nem volt olyan pörgős...
SPOILER
Lynette
ajjajj, nem hiába ő a kedvenc feleségem.
Angie kicsit túl könnyen elbánt azzal a terroristával, előtte sokkal veszélyesebbnek lett beállítva... kibonthattak volna ebből egy izgibb és fordulatosabb sztorit is, sztem kicsit össze lett csapva ez a szál.
Bree, hát komolyan, annyira sajnáltam... pedig elsősorban magának köszönheti, hogy ide sodorta az élet.
annak egyébként örülni fogok, h egy kicsit elhúznak Suzanék, nem mintha bajom lenne velük...
SPOILER
Lynette
Angie kicsit túl könnyen elbánt azzal a terroristával, előtte sokkal veszélyesebbnek lett beállítva... kibonthattak volna ebből egy izgibb és fordulatosabb sztorit is, sztem kicsit össze lett csapva ez a szál.
Bree, hát komolyan, annyira sajnáltam... pedig elsősorban magának köszönheti, hogy ide sodorta az élet.
annak egyébként örülni fogok, h egy kicsit elhúznak Suzanék, nem mintha bajom lenne velük...
2010. május 23. 13:18
|
|
Mandy03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 127839 offline
|
A kedvenc sorozatom!
Én a neten szoktam nézni!Ezen az oldalon a 6. évad is fönt van!
Katt ide az oldalért!
Katt ide az oldalért!
2010. május 23. 13:27
Idézet (fuge7 @ 2010.05.18. 00:11)
na hűha, micsoda évadzáró volt!!!
bár az előző évekhez képest nem volt olyan pörgős...
SPOILER
Lynette
ajjajj, nem hiába ő a kedvenc feleségem.
SPOILER
Lynette
Nekem is az volt a bajom, mint neked, összecsapott lett. Ennél sokkal ütősebbek szoktak lenni...Annyira egyszerűen elintézték azt a terroristát. Vártam valami nagy csavart, erre körülbelül 2 mp alatt meghalt...
2010. szeptember 09. 15:12
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Evan ez a ruha nagyon merész, de neki jól áll!!
2010. szeptember 09. 16:30
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (benyaw93 @ 2010.09.07. 18:52)
7x01 - Remember Paul? hivatalos képek (x27HQ)
Te atya úr isten! Benne van Brian? Annyira jóóóól néz ki. Hát mindjárt megőrülök!
Köszi az összes képet, még mindig Eva a kedvenc feleségem. Dögös a promofotókon.
2010. szeptember 13. 19:06
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Hey!
2010. szeptember 25. 21:52
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
+11 HQ kép a 7.évad második részéhez
1 felhasználónak tetszik:
Coco Selly
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.