Starity

Desperate Housewives / Született feleségek (2004-2012)

31 oldal 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 02. 14:52 #401
drusilla
drusilla
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 479
Csatolások: 977
Azonosító: 72356
Katherine is igen érdekes... "akarom Mike-ot, akarom Mike-ot" Ha Mike most börtönbe kerül, mégis hogy próbál majd hozzáférni? laugh.gif Jó, most az ártani akar Mike fázisába van, de késõbb? tongue.gif
Mike ezt csak akkor úszhatja meg, ha Katherin elmondja az igazat, vagy ha épp ott lebzselt valaki Katherie ablaka alatt és látta az esetet.
Hosszú hajú srác szerintem fizikailag túl gyenge ehhez, Julie termetre nagyobb nála. De érdekes felvetés. Azon gondolkoztam én is, hogy nem azok között kéne keresni az elkövetõt akiket a szánkba rágnak. biggrin.gif
Carlos unokahúga hova lett, lemaradtam valamirõl? Vagy elment megkeresni Mike elveszett kutyáját és õ is eltûnt... tongue.gif

2009. december 02. 15:13 #402
- törölt felhasználó -    
Emberek, ha érthetetlen lesz amit írok, akkor azért van mert körülbelül 1 perce néztem még és még mindig ilyen a fejem: ohmy.gif ohmy.gif
Elõször is Carlos és Gaby kegyetlenek, annyira letudtam volna rúgni a fejét a végén Carlosnak, hogy csak na reklamalo.gif reklamalo.gif Gaby és elég szemét volt Lynettel, szóval néhol neki is dry.gif
Susan megdöbbentõen aranyos volt Bree-vel és Karlal, mondjuk megnyugodtam picit, hogy már nem fog menni a huza-vona, hogy jahj Susan rájön akkor mi van dry.gif
Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki a gyilkos, fogalmam sincs, már nem hinném, hogy Dominic volt unsure.gif Viszont Mike egyre durvább unsure.gif mármint megijedtem tõle mikor megfenyegette Katherine-t laugh.gif az a hülye, meg menjen már magának komolyan, mibe fogadok, hogy most azt fogja hangoztatni, hogy Mike szúrta le, én meg itt fogom tépni a hajam reklamalo.gif reklamalo.gif mondjuk az ujjlenyomatai rajta lesznek Katherine-nek, szóval....mondjuk sajnálom, hogy hívta a mentõket, mert jó lett volna ha... reklamalo.gif Orsont meg már sajnálom komolyan, elég szemétség amit Bree mûvel dry.gif

Ez most értelmetlen lett, de hirtelen felindulásból írtam, úgyhogy bocsi blush.gif
2009. december 02. 15:18 #403
drusilla
drusilla
visszatérő vendég
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 2. - 15:13)
Orsont meg már sajnálom komolyan, elég szemétség amit Bree mûvel dry.gif

Orsont nem tudom sajnálni, sokkal rosszabbat érdemel. Az is elfelejtõdött, hogy miatta halt meg Eddie... Elég lenne erre gondolnia Breenek, Orson mehet is a levesbe. Továbbra se dolgozik. Otthon nyafog, kinek kell ez, most komolyan???? Ne sajnáld már. tongue.gif
2009. december 02. 15:26 #404
- törölt felhasználó -    
Idézet(drusilla @ 2009. December 2. - 15:18)
Orsont nem tudom sajnálni, sokkal rosszabbat érdemel. Az is elfelejtõdött, hogy miatta halt meg Eddie... Elég lenne erre gondolnia Breenek, Orson mehet is a levesbe. Továbbra se dolgozik. Otthon nyafog, kinek kell ez, most komolyan???? Ne sajnáld már.  tongue.gif

Tényleg Eddie unsure.gif El is felejtettem unsure.gif Jó, én akkor is sajnálom, sokkal többre menne ha talán leülne vele megint beszélni...ha nem megy akkor...akkor lehet ez a drasztikusabb módszer laugh.gif

szerk:

amúgy Julie kezd iszonyúan idegesíteni dry.gif mintha olyan jó nõ lenne, hogy õ mindenkinek bejön pff dry.gif
2009. december 07. 23:44 #405
fuge7
fuge7
Dódika

StátuszA lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll. :D
Hozzászólás: 1880
Csatolások: 1927
Azonosító: 74746
most néztem meg a mostani részt, és nem tudom eldönteni, hogy az elõzõ rész volt-e jobb, vagy a mostani...

SPOILER 610

Bree cray.gif
Karl cray.gif
Orson cray.gif

talán Marcia Cross azért szállt ki a sorozatból, mert a férje beteg, rákos... lehet õt ápolja otthon. vagy nem is tudom.

az a Mona, aki zsarolta a Bolenéket, hát, szép véget ért biggrin.gif valahogy õt egyedül nem tudtam sajnálni. dry.gif

cray.gif cray.gif cray.gif

UPDATE

most olvastam egy fan oldalon, hogy Bree mégsem halt meg... de akkor hogy éli túl? az a véres kézfej (spoileres kép) biztosan hozzá tartozott...

de ez még nem biztos... na majd januárban kiderül. blink.gif

egyébként meg már kezd nagyon elegem lenni a tragédiákból.

Katherine-t meg tényleg jó lesz már bezárni a gyogyóba. mad.gif mondjuk azt a jelenetet, amikor megõrül, és kirohan a kórterembõl, megcsinálhatták volna jobban is, nagyon mû volt az a csapkodás... dry.gif de Dana akkor is fantasztikusan játszik. biggrin.gif
2009. december 08. 00:28 #406
- törölt felhasználó -    
Most néztem meg és OMG ohmy.gif Ugye Bree nem...?! Az õ kézfeje lógott ki, nem?! Szegény Orson és Karl, én azért sajnálom õket sad.gif
A vége annyira durva volt, képtelen vagyok normálisan leírni ohmy.gif Az egyetlen akit nem sajnálok az az a nõ aki végig sarolta Angie-t meg a családját reklamalo.gif õ szép véget ért meghajolo.gif Még jó, hogy Angie elfutott mielõtt elkaszálta volna a repülõ.
Gaby hozta a hozott formáját, nagyon kedves volt Lynettel mondhatom mad.gif dry.gif
Katherine egyszerûen elmebeteg, tényleg jót tenne neki a bolondokháza. Annyira durva, hogy végig azt hazudta, hogy Mike-al közös életük van, meg tervezgetik az utazást...WTF?! Menjen már. Amúgy annyira sejtettem, hogy Mike-ra fogja fogni az egészet. Az annyira egyértelmû volt. Susan aranyos volt a kórházban mikor ott mondta neki a csávó, hogy vigyen be virágot neki laugh.gif Dylan-t sajnáltam, hogy így kellett látnia az anyját sad.gif
Amúgy Lynette és Gaby tuti kibékülnek, mert megmentette Lynette Ceciliát, az olyan aranyos volt smileeee.gif Mármint ahogy így Gaby sikított, és Lynette meg jött és ellökte. Mondjuk sejthetõ volt, mikor megláttam as kislányt, hogy úgy is Lynette lesz majd a hõs, dehát kell ilyen is.
Picit sajnáltam a nõt és a férjét és a repülõbe... unsure.gif
Nah de akkor összegzésképp, kinyiffan Orson, Karl, és...? Remélem Bree nem, bár a végén kilógó, véres kézfej elég nõinek tûnt unsure.gif
2009. december 09. 14:41 #407
Tinkerbell
Tinkerbell

Státuszéhesapocakooom
Hozzászólás: 508
Csatolások: 1900
Azonosító: 109664
remélem, az nem Bree keze... vhol azt olvastam, hogy a nézõk 1 kedvence is kikerül a sorozatból... habár ki tudja mi lesz... hiszen azt is írták h olyan repcsi fog rázuhanni a házakra amilyen a Lostban is lezuhant... hát sztem itt házra sem zuhant és egy ekkorában nem hinném h elfértek vna a Lost utasai smileeee.gif
2009. december 09. 16:27 #408
- törölt felhasználó -    
Idézet(Tinkerbell @ 2009. December 9. - 14:41)
remélem, az nem Bree keze... vhol azt olvastam, hogy a nézõk 1 kedvence is kikerül a sorozatból... habár ki tudja mi lesz... hiszen azt is írták h olyan repcsi fog rázuhanni a házakra amilyen a Lostban is lezuhant... hát sztem itt házra sem zuhant és egy ekkorában nem hinném h elfértek vna a Lost utasai smileeee.gif

Miért, szerinted Orsonnak vagy Karlnak van ilyen hosszú és nõies keze? laugh.gif laugh.gif
2009. december 09. 16:33 #409
Tinkerbell
Tinkerbell

Státuszéhesapocakooom
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 9. - 16:27)
Miért, szerinted Orsonnak vagy Karlnak van ilyen hosszú és nõies keze?  laugh.gif  laugh.gif

Orson olyan kis finom úriember, fogorvos volt, nem erõltette meg magát fizikai munkával smileeee.gif legyen õ... pedig úgy drukkoltam Breenek meg Karlnak sad.gif
2009. december 09. 16:40 #410
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
nagyon jó rész volt szerintem is,de tényleg azt írták meg a képeken is az volt,hogy egy utasszállító zuhan le,nem egy 2 személyes hobbirepcsi,de mindegy,így nem egy házat,csak a karácsonyi dekorációt sodorta el...azt is mondták,hogy ketten halnak meg,egy mellékszereplõ meg egy mellékbõl lett fõszereplõ,aki a sorozat eleje óta fel-felbukkan...ez eléggé Karlra utal szerintem,de az is lehet,hogy pl. Mona,mert már õ is volt benne többször rövid ideig és most viszonylag többet szerepelt,de azért szerintem mégis inkább a mellékszereplõ státusz illik rá,meg az is lehet,hogy nem is úgy lesz ahogy mondták...mint a tûzesetnél,hogy egy férfi fõszereplõ fog meghalni,erre kinyírták a kb. összesen 20 percet szereplõ dokit...na mindegy,majd kiderül smileeee.gif
amúgy tényleg eléggé nõi kéznek tûnik ami ott kilóg,de nem hiszem,hogy Bree-t kinyiffantanák smileeee.gif viszont ha Karl meghal és Orson meg nem,akkor nagyon mérges leszek,akkor inkább mindkettõ élje túl reklamalo.gif
de még van egy elméletem biggrin.gif
mi van,ha nem is Bree keze volt az,hanem vki másé?miután õk bementek a kisházba,utána az olasz családot mutogatták,az alatt akár simán ki is jöhettek volna és lehet,hogy már más volt bent tongue.gif
2009. december 09. 16:43 #411
Tinkerbell
Tinkerbell

Státuszéhesapocakooom
Idézet(Jessy @ 2009. December 9. - 16:40)
nagyon jó rész volt szerintem is,de tényleg azt írták meg a képeken is az volt,hogy egy utasszállító zuhan le,nem egy 2 személyes hobbirepcsi,de mindegy,így nem egy házat,csak a karácsonyi dekorációt sodorta el...azt is mondták,hogy ketten halnak meg,egy mellékszereplõ meg egy mellékbõl lett fõszereplõ,aki a sorozat eleje óta fel-felbukkan...ez eléggé Karlra utal szerintem,de az is lehet,hogy pl. Mona,mert már õ is volt benne többször rövid ideig és most viszonylag többet szerepelt,de azért szerintem mégis inkább a mellékszereplõ státusz illik rá,meg az is lehet,hogy nem is úgy lesz ahogy mondták...mint a tûzesetnél,hogy egy férfi fõszereplõ fog meghalni,erre kinyírták a kb. összesen 20 percet szereplõ dokit...na mindegy,majd kiderül smileeee.gif
amúgy tényleg eléggé nõi kéznek tûnik ami ott kilóg,de nem hiszem,hogy Bree-t kinyiffantanák smileeee.gif viszont ha Karl meghal és Orson meg nem,akkor nagyon mérges leszek,akkor inkább mindkettõ élje túl  reklamalo.gif
de még van egy elméletem  biggrin.gif
mi van,ha nem is Bree keze volt az,hanem vki másé?miután õk bementek a kisházba,utána az olasz családot mutogatták,az alatt akár simán ki is jöhettek volna és lehet,hogy már más volt bent tongue.gif

vagy akár az is lehet, hogy Bree keze, de attól még túlélheti...
2009. december 09. 16:45 #412
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Idézet(Tinkerbell @ 2009. December 9. - 17:43)
vagy akár az is lehet, hogy Bree keze, de attól még túlélheti...

jaja,szerintem se biztos attól,hogy akárki meghalt közülük smileeee.gif

amúgy sztem tök feleslegesen írunk sárgával,úgyis csak mi látogatjuk a topicot,akik az amerikai részeket követik biggrin.gif
2009. december 09. 16:52 #413
- törölt felhasználó -    
Idézet(Jessy @ 2009. December 9. - 16:45)

jaja,szerintem se biztos attól,hogy akárki meghalt közülük smileeee.gif

amúgy sztem tök feleslegesen írunk sárgával,úgyis csak mi látogatjuk a topicot,akik az amerikai részeket követik biggrin.gif

Igen, attól, hogy kilóg még nem 100%, hogy meghalt biggrin.gif
hzát igen mi látogatjuk, szóval nem hinném, hogy annyira fontos, csak mondjuk én múltkor mikor Katherine a rész végén leszúrta magát, nos be-benéztem a topikbaal és már nem tudom ki, nem írt sárgával és véletlenül megláttam a Katherine és a kés szót, és tudtam, hogy akkor katherine tuti le lesz szúrva unsure.gif bár ez az én butaságom volt, szóval biggrin.gif blush.gif
2009. december 09. 16:55 #414
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 9. - 17:52)
Igen, attól, hogy kilóg még nem 100%, hogy meghalt biggrin.gif
hzát igen mi látogatjuk, szóval nem hinném, hogy annyira fontos, csak mondjuk én múltkor mikor Katherine a rész végén leszúrta magát, nos be-benéztem a topikbaal és már nem tudom ki, nem írt sárgával és véletlenül megláttam a Katherine és a kés szót, és tudtam, hogy akkor katherine tuti le lesz szúrva unsure.gif bár ez az én butaságom volt, szóval biggrin.gif  blush.gif

tõlem írhatunk sárgával,különösebben nem zavar,csak tényleg nem sokan jönnek rajtunk párunkon kívül biggrin.gif
2009. december 09. 18:09 #415
drusilla
drusilla
visszatérő vendég
Sziasztok!

Örülnék, ha Orsont most eltávolítanák, de igazából a Bree/Karl kapcsolatnak se lett volna jövõje, Karl is lehet az aki kinyiffant, már ha egyáltalán kinyiffant valaki a kis házban. Bree maradjon blush.gif
Az, hogy már mások voltak a kis házban érdekes ötlet, de se Lynette, se Gaby nem lehetett. Más meg nem számít laugh.gif Azon aggódtam nehogy Lynette babáival történjen valami mad.gif Ezek szerint õk is megúszták. A zsaroló nõcit én se sajnálom, de a pénz ott hever a járdán! unsure.gif Zsebében meg Angie gyûrûje. Szerezzék vissza tongue.gif
Most egyáltalán tudtunk meg új dolgot az új családról? Szinte végig róluk volt szó, de szerintem semmi újdonság nem volt. Még a sori elején céloztak arra, hogy rengeteg pénzük van, de nem szabad még költekezni. most akkor hogy is van ez? Az meg, hogy nem menekültek, bele mentek a zsarolásba elég fúra...
Dylant én is sajnáltam mellow.gif
2009. december 09. 18:42 #416
fuge7
fuge7
Dódika

az a baj, hogy szerintem tökre logikus, hogy meghal Bree. megmondom miért. egyszerûen kiüresedett a szerepe. nem történik vele semmi, Andrew már a maga életét éli, Danielle is elment már rég, a vállalkozása elvan, Orsonnal is kihûlt a kapcsolatuk, Karl 100 % hogy meghal, pedig most végre boldog lehetne egy férfi mellett, és erre... tehát semmi indok nem maradt arra, hogy bent tartsák. szomorú vagyok én is emiatt, de valahogy reálisnak érzem azt, hogy meghal. ha nem halna meg, akkor újra rászokna az alkoholra, és a végén ott kötne ki, mint Katherine. azt meg gondolom senki sem szeretné. cray.gif
2009. december 09. 19:13 #417
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Idézet(fuge7 @ 2009. December 9. - 19:42)
az a baj, hogy szerintem tökre logikus, hogy meghal Bree. megmondom miért. egyszerûen kiüresedett a szerepe. nem történik vele semmi, Andrew már a maga életét éli, Danielle is elment már rég, a vállalkozása elvan, Orsonnal is kihûlt a kapcsolatuk, Karl 100 % hogy meghal, pedig most végre boldog lehetne egy férfi mellett, és erre... tehát semmi indok nem maradt arra, hogy bent tartsák. szomorú vagyok én is emiatt, de valahogy reálisnak érzem azt, hogy meghal. ha nem halna meg, akkor újra rászokna az alkoholra, és a végén ott kötne ki, mint Katherine. azt meg gondolom senki sem szeretné.  cray.gif

nem hiszem,hogy meghal,mert minden fõszereplõnek hosszútávú szerzõdése van smileeee.gif és azt mondták,hogy nem "rendes" fõszereplõ fog meghalni smileeee.gif van abban vmi amit mondasz,de remélem nem akar a DH ilyen drámai lenni,hogy Bree kb.40-45 évesen már soha többé nem lehetne boldog tongue.gif
2009. december 09. 19:18 #418
DoraPD
DoraPD
új tag
Hozzászólás: 28
Csatolások: 0
Azonosító: 63928
amúgy msot jön a téli szünet a sorozatban ? vagy vasárnaponként ugyanúgy lesz majd smileeee.gif?
2009. december 09. 19:25 #419
- törölt felhasználó -    
aztaaa most néztem meg én is és igen komoly rész volt w00t.gif
sztem orson hal meg(meg is érdemli) ,bár úgy láttam hogy bree keze lóg ki a kisházból (remélem nem õ fog meghalni)
ez a kathrine annyira idegesítõ hogy hihetetlen remélem most láttuk utoljára mert már a falra mászom tõle
nah meg julie is flúgos kissé hogy ennyire biztos benne hogy nem a szeretõje folytogatta, ja meg az is gáz hogy õt állitják be itt a legjobb csajnak blink.gif
gabyék ugyis kifognak békülni ezekután ,hogy lynette megmentette a kislányát
2009. december 09. 19:36 #420
fuge7
fuge7
Dódika

Idézet(Jessy @ 2009. December 9. - 19:13)

azt mondták,hogy nem "rendes" fõszereplõ fog meghalni

dehogy is, Marc Cherry azt mondta, hogy egy feleségtõl is kénytelenek leszünk könnyes búcsút venni.
de én már nem tudom, mi is az igazság. de ha életben is marad Bree, ne csináljanak belõle olyan karaktert mint Katherine-é. mad.gif
31 oldal 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!