Desperate Housewives / Született feleségek (2004-2012)
2009. október 13. 16:14
|
|
drusillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 977 Azonosító: 72356 offline
|
Idézet(Plüssmaci @ 2009. October 13. - 13:32)
Végig tudtam, hogy nem Danny tette! Annyira egyértelmû lett volna...Susan meg annyira unszimpatikus volt, úgy sajnáltam Dannyt
viszont az anyja, meg õ is tök szimpatikusak, az apa már kevésbé...
Lynette meg Tom nagyon nagyok
- Azt mondtad gyönyörû vagyok!
- Muszáj volt, kétszer nagyobb voltál nálam.
Gaby remélem nem fog összejönni Johnnal, nem tudom mi baja Carlossal...
Eddig õt is nagyon bírtam, de ez picit unszimpi..
Bree, és Karl szál meg picit uncsi, nem igazán szól semmirõl...
Lynette meg Tom nagyon nagyok
- Azt mondtad gyönyörû vagyok!
- Muszáj volt, kétszer nagyobb voltál nálam.
Gaby remélem nem fog összejönni Johnnal, nem tudom mi baja Carlossal...
Bree, és Karl szál meg picit uncsi, nem igazán szól semmirõl...
Susan tényleg túlzásba vitte, pár cm és agyon nyomja a gyereket, mert onnan aztán fel tudja mérni, mennyit engedhet még... örülhet, hogy nem jelentették fel.
Lynettere kíváncsi leszek meddig tudja titkolni a terhességét
Én sem szeretném, ha Gaby megint Johnnal kavarna, sõt, nem is kell az a pasi a soriba
Bree/Karl szerintem elõbb szakítanak, mint hogy kiderülne a kapcsolatuk
Edie háza most üresen áll???
2009. október 13. 17:01
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Susan azzal a "rád döntöm a kocsit" dologgal tényleg kicsit túlzásba esett,de nem hinném,hogy tényleg megtette volna,csak jól rá akart ijeszteni,de szerintem tök érthetõ hogy ennyire ki volt akadva,mert oké hogy mi sejtettük,hogy nem Danny volt,azért ez a sorozatban nem volt ilyen egyértelmû,és én megértem,hogy ennyire haragudott,mikor vki majdnem megölte a gyerekét
annak én is örültem,hogy Katherine csak 2 mp-et szerepelt,azt is tiszta kómásan
Orson nagyon kemény volt azzal a logikájával
Lynette meg nagy hülyeséget csinál,úgyis ki fog derülni meg az is,hogy már akkor is tudta mikor Carlos felajánlotta neki az elõléptetést,tehát mondhatni 2x hazudott...
Tom viszont tök cuki volt ahogy vedelte helyette a bort
Bree-éket én nem írnám le annyira,nem mondom,hogy örökre együtt maradnak,de szerintem még egy kicsit igen,bár lehet,hogy tévedek
annak én is örültem,hogy Katherine csak 2 mp-et szerepelt,azt is tiszta kómásan
Orson nagyon kemény volt azzal a logikájával
Lynette meg nagy hülyeséget csinál,úgyis ki fog derülni meg az is,hogy már akkor is tudta mikor Carlos felajánlotta neki az elõléptetést,tehát mondhatni 2x hazudott...
Tom viszont tök cuki volt ahogy vedelte helyette a bort
Bree-éket én nem írnám le annyira,nem mondom,hogy örökre együtt maradnak,de szerintem még egy kicsit igen,bár lehet,hogy tévedek
2009. október 20. 11:34
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 977 Azonosító: 72356 offline
|
6x04
Ez után a rész után Orson és Katherine mellé csapnám Julie-t is. Vagy inkább az írókat.
Katherine mekkora átéléssel mesélte, hogy Mike-al együtt nézte a foci meccset
Az új család bankot rabolt, vagy mi a csuda, hogy nem költhetnek látványosan nagyobb összeget?
Ez után a rész után Orson és Katherine mellé csapnám Julie-t is. Vagy inkább az írókat.
Katherine mekkora átéléssel mesélte, hogy Mike-al együtt nézte a foci meccset
Az új család bankot rabolt, vagy mi a csuda, hogy nem költhetnek látványosan nagyobb összeget?
2009. október 21. 17:52
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
jó kis rész volt... amiket Gaby mondott
csak kár hogy nem gondolja majd komolyan, mert ugye a promóképek alapján mégis összeszûri John-nal újra a levet.
nagyon jó volt a tortás rész, meg az a párbeszéd, amikor Lynette és Carlos beszélgetnek az "ikrekrõl".
nagyon jó volt a tortás rész, meg az a párbeszéd, amikor Lynette és Carlos beszélgetnek az "ikrekrõl".
2009. október 21. 20:06
Eddig nagyon bírtam Gabyt, de ha most megint összejön Johnnal
Julie meg...pff...inkább nem mondok rá semmit. Amúgy végig sejtettem, hogy valami van az apával, biztos, hogy van valami kavarás, de nem tudom, mert hogy ha vele jött össze, akkor nem hinném, hogy õ is fojtotta meg. illetve próbálta...tudjátok ki lehet ebben az esetben? a feleség....bosszúból, mert rájött, megtudta, stb, és ezért talán...de nem biztos. Katherine-t, meg már inkább sajnálom...
elég szánalmas szegény...Lynette
Carlos forever
2009. október 21. 20:26
|
|
|
Idézet(Plüssmaci @ 2009. October 21. - 19:06)
Eddig nagyon bírtam Gabyt, de ha most megint összejön Johnnal
Julie meg...pff...inkább nem mondok rá semmit. Amúgy végig sejtettem, hogy valami van az apával, biztos, hogy van valami kavarás, de nem tudom, mert hogy ha vele jött össze, akkor nem hinném, hogy õ is fojtotta meg. illetve próbálta...tudjátok ki lehet ebben az esetben? a feleség....bosszúból, mert rájött, megtudta, stb, és ezért talán...de nem biztos. Katherine-t, meg már inkább sajnálom...
elég szánalmas szegény...Lynette
Carlos forever
Én is gondoltam a feleségre, de nem lehet, mert a támadó megemelte Julie-t
2009. október 21. 21:30
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
lehet,hogy én vagyok lemaradva,és most visszanézni se tudom,de melyik képek alapján mondjátok,hogy Gaby összejön újra Johnnal?
én eddig a 7-es részig láttam hivatalos képeket,de azokon egyiken se volt rajta John,nemhogy Gaby-val együtt...
2009. október 21. 22:20
Én sem láttam egyik képen se, de fuge7 írta, hogy látta képeken úgyhogy innen gondolom..
drusilla: jó, mondjuk tényleg így megemelni
de ki tudja, nem hiszem, hogy ez a Dominic tette, az meg már megint túl egyértelmû lenne
Zakkant Katherine
én azért sajnálom
2009. október 21. 23:49
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
Idézet(Jessy @ 2009. October 21. - 20:30)
lehet,hogy én vagyok lemaradva,és most visszanézni se tudom,de melyik képek alapján mondjátok,hogy Gaby összejön újra Johnnal?
én eddig a 7-es részig láttam hivatalos képeket,de azokon egyiken se volt rajta John,nemhogy Gaby-val együtt...
bocsi, sztem félreértettem az egyik hírt itt a HQP-n, ami fent volt a sztárpletykák részlegben, hogy Jessy hát
2009. október 22. 17:22
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
|
Idézet(fuge7 @ 2009. October 21. - 23:49)
bocsi, sztem félreértettem az egyik hírt itt a HQP-n, ami fent volt a sztárpletykák részlegben, hogy Jessy hát
túl jól érezte magát az Eva Longoriával való közös ágyjelenetek után. de ez még az évekkel ezelõtti részekre vonatkozott, úgyhogy sorry! 
ja,azt én is olvastam,kissé ciki lehetett
2009. október 22. 21:11
|
|
|
Idézet(Plüssmaci @ 2009. October 21. - 21:20)
Oké, felõlem lehetett nõ is, az emelést úgy is elfelejtik a készítõk... akár Gaby kisebbik lánya is lehetett
2009. október 29. 18:09
|
|
|
6x05
Bree végre túllépett Orsonon, erre vissza akarják rángatni???
Új szomszédok, hogy megkaparintották a pisztolyt. Reménykedtem, hogy valami ki fog derülni
Az is fúra, hogy senki nem hívta a rendõrséget, de mindenki úgy rohant ki, hogy lövéseket hallott :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"- Bob lesz az ügyvédem!
- Nem, õ az én ügyvédem lesz!"
Vagy valami hasonló
Új szomszédok, hogy megkaparintották a pisztolyt. Reménykedtem, hogy valami ki fog derülni
"- Bob lesz az ügyvédem!
- Nem, õ az én ügyvédem lesz!"
Vagy valami hasonló
2009. október 29. 18:41
|
|
fuge7Dódika |
|
Idézet(drusilla @ 2009. October 29. - 18:09)
6x05
lehet, hogy rossz nyomon járok, de nagyon olyan fordulatot vett most ezzel a résszel a Bree-Karl-Orson szál, hogy szerintem Orson meg fog halni. nem tudnak már mit kezdeni ezzel a karakterrel, a régi sebeket nem volna érdemes felszakítani, és az eléggé ütõs forgatókönyv lenne, ha Bree-nek ezután egy életen át bûntudata lenne emiatt, mert õ is hibás abban, hogy ide jutott a kapcsolatuk.
Kyle MacLachlan pár hónapja nyilatkozta, hogy unja már Orson karakterét, és kiszállna a sorozatból. nem tudom, hogy így lesz-e megoldva végül.
egyébként a rész nem volt rossz, bár volt jobb is ebben az évadban. a vége viszont nagyon ott volt, amikor Suzan lelõtte Katherine-t.
2009. október 29. 18:44
Hm, végre megtudtuk, hogy miért veszekedett Julie és Danny. Az apát még mindig felrúgnám, de nagyon.
Gaby meg nagyon nagy volt
azt hittem, hogy az a majmos dolog átverés, és csak átverték, hogy megszívassák, mert nem engedte el a majmot
de hát nem...
Engem most már idegesít Bree és Karl viszonya, Breevel nem történik semmi azonkívûl, hogy mutatják, ahogy lefekszik Karlal, ráadásul érzem, hogy ezekután már hezitálni is fog, hogy megtegye-e ne, meg bûntudat, stb. Kicsit már unom.
Katherine meg...továbbra is szánalmas és bár jó ötlet volt amit a csaj mondott, hogy miért ne hívják a rendõrséget, de most még elvetemültebb lesz, érzem
Gaby meg nagyon nagy volt
Engem most már idegesít Bree és Karl viszonya, Breevel nem történik semmi azonkívûl, hogy mutatják, ahogy lefekszik Karlal, ráadásul érzem, hogy ezekután már hezitálni is fog, hogy megtegye-e ne, meg bûntudat, stb. Kicsit már unom.
Katherine meg...továbbra is szánalmas és bár jó ötlet volt amit a csaj mondott, hogy miért ne hívják a rendõrséget, de most még elvetemültebb lesz, érzem
2009. október 29. 21:08
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
|
szerintem az akkora hülyeség volt,hogy Katherine ott ordibált,hogy Lelõtt Susaaan!
Mikor 1.mi a fenének mászik az éjszaka közepén egy másik ember házának ablaka alatt? 2.mondja,hogy a polgárõrség miatt...ahhha,ez nem magyarázza azt,hogy miért settenkedik az ablak alatt 3.Susan még ki is ordított,hogy hívta a rendõrséget és pisztoly van nála,szóval szívás Katherine-nek...oké,hogy Susan béna és nem akarta lelõni,de õ meg nem szólt semmit,hogy izé csak én vagyok,pedig tuti hallotta,hiszen pont az ablak alatt volt
Gaby nagyon kemény volt,bírtam
meg ahogy Carlos mondta: Juanita becipzárazta magát a légvárba Celia meg halottnak tetette magát
de Tom is tök cuki volt,bár Lynette-t néha nem értem,tényleg mindig mintha direkt el akarná nyomni Tomot,pedig már hányszor beszéltek errõl
Bree-vel tényleg nem sok semmi történik Karlon kívül,de én nem bánom,hogy együtt vannak
Orsont én se tudom hogy fogják eltüntetni,ha tényleg el akarják,mert eddig nem sokan kerültek ki úgy a sorozatból,hogy csak elköltöztek pl.
vmi drámaibb lesz,lehet,hogy meghal a repülõgépes részben
Mikor 1.mi a fenének mászik az éjszaka közepén egy másik ember házának ablaka alatt? 2.mondja,hogy a polgárõrség miatt...ahhha,ez nem magyarázza azt,hogy miért settenkedik az ablak alatt 3.Susan még ki is ordított,hogy hívta a rendõrséget és pisztoly van nála,szóval szívás Katherine-nek...oké,hogy Susan béna és nem akarta lelõni,de õ meg nem szólt semmit,hogy izé csak én vagyok,pedig tuti hallotta,hiszen pont az ablak alatt volt
de Tom is tök cuki volt,bár Lynette-t néha nem értem,tényleg mindig mintha direkt el akarná nyomni Tomot,pedig már hányszor beszéltek errõl
Bree-vel tényleg nem sok semmi történik Karlon kívül,de én nem bánom,hogy együtt vannak
2009. október 30. 12:49
|
|
|
Idézet(fuge7 @ 2009. October 29. - 18:41)
lehet, hogy rossz nyomon járok, de nagyon olyan fordulatot vett most ezzel a résszel a Bree-Karl-Orson szál, hogy szerintem Orson meg fog halni. nem tudnak már mit kezdeni ezzel a karakterrel, a régi sebeket nem volna érdemes felszakítani, és az eléggé ütõs forgatókönyv lenne, ha Bree-nek ezután egy életen át bûntudata lenne emiatt, mert õ is hibás abban, hogy ide jutott a kapcsolatuk.
Bree-nek Rex halála miatt is lehetne egy életen át bûntudata, de szerintem már el is felejtette
2009. október 30. 12:56
|
|
|
Idézet(Jessy @ 2009. October 29. - 21:08)
szerintem az akkora hülyeség volt,hogy Katherine ott ordibált,hogy Lelõtt Susaaan!
meg ahogy Carlos mondta: Juanita becipzárazta magát a légvárba Celia meg halottnak tetette magát
Orsont én se tudom hogy fogják eltüntetni,ha tényleg el akarják,mert eddig nem sokan kerültek ki úgy a sorozatból,hogy csak elköltöztek pl.
vmi drámaibb lesz,lehet,hogy meghal a repülõgépes részben 
Igazad van, az a lövés nagyon béna megoldás volt, de szerintem itt nem is a Susan/Katherine száll volt a lényeg, hanem az új szomszédok reakciója
Én akkor lõttem volna le Katherine-t, mikor ott ordibált :DDDDDD
Tomon nincs mit elnyomni, Lynette az aki pénzt visz haza, azt nem értem, hogy teheti meg Tom, hogy nem dolgozik, mikor ott van nekik 4 gyerek és úton kettõ. Kicsit el van kényeztetve, jobban is teszi ha meghúzza magát. Engem az a vén öreg is idegesített. Mekkora arca van, de a barátnõje szerez neki állást....
Gyerekzsúron megnéztem volna, ahogy Celia halottnak tetette magát :DDDDDD Az meg várható volt, hogy a majom vadulni fog, ha egyszer fáradt, gratula Gabynak ismét.
2009. november 02. 21:58
|
|
fuge7Dódika |
|
Na, ki látta a mostani részt? 
nem is tudom, ebben a részben mindenki olyan idegesítõen viselkedett... pl. Gaby, Tom, Katherine-rõl meg már ne is beszéljünk
...
Karl meg menjen a fenébe, soha nem fog megváltozni, csak hülyíti a nõket, de azt mindig is tudta, hogy hogyan.
szegény Bree, hogy hisz neki, tiszta hülye. és Orson, hûha, botrány lesz a köbön, én érzem.
nem is tudom, ebben a részben mindenki olyan idegesítõen viselkedett... pl. Gaby, Tom, Katherine-rõl meg már ne is beszéljünk
Karl meg menjen a fenébe, soha nem fog megváltozni, csak hülyíti a nõket, de azt mindig is tudta, hogy hogyan.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: