Starity

Desperate Housewives / Született feleségek (2004-2012)

31 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. október 13. 15:53 #361
Klau0604
Klau0604

Státuszelegem van...nem kell sem a szavazod,sem pedig,hogy barátnak jelölj,értem?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 992
Csatolások: 106
Azonosító: 66181
szerintem jó rész volt,fõleg az tetszett,hogy katherine-mentes volt thumbsup.gif biggrin.gif
2009. október 13. 16:14 #362
drusilla
drusilla
visszatérő vendég
Hozzászólás: 479
Csatolások: 977
Azonosító: 72356
Idézet(Plüssmaci @ 2009. October 13. - 13:32)
Végig tudtam, hogy nem Danny tette! Annyira egyértelmû lett volna...Susan meg annyira unszimpatikus volt, úgy sajnáltam Dannyt sad.gif viszont az anyja, meg õ is tök szimpatikusak, az apa már kevésbé...
Lynette meg Tom nagyon nagyok thumbsup.gif
- Azt mondtad gyönyörû vagyok!
- Muszáj volt, kétszer nagyobb voltál nálam. _nevet.gif  _nevet.gif
Gaby remélem nem fog összejönni Johnnal, nem tudom mi baja Carlossal... dry.gif Eddig õt is nagyon bírtam, de ez picit unszimpi..
Bree, és Karl szál meg picit uncsi, nem igazán szól semmirõl...

Susan tényleg túlzásba vitte, pár cm és agyon nyomja a gyereket, mert onnan aztán fel tudja mérni, mennyit engedhet még... örülhet, hogy nem jelentették fel. ohmy.gif
Lynettere kíváncsi leszek meddig tudja titkolni a terhességét biggrin.gif Meg arra is, ha Lynettenek dolgoznia kell majd Tom suli mellett, hogy fog a gyerekekrõl is gondoskodni?
Én sem szeretném, ha Gaby megint Johnnal kavarna, sõt, nem is kell az a pasi a soriba sad.gif
Bree/Karl szerintem elõbb szakítanak, mint hogy kiderülne a kapcsolatuk biggrin.gif Vegasba jó lenne ha elmennének, de azt úgy se mutatnák sad.gif

Edie háza most üresen áll???
2009. október 13. 17:01 #363
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
Susan azzal a "rád döntöm a kocsit" dologgal tényleg kicsit túlzásba esett,de nem hinném,hogy tényleg megtette volna,csak jól rá akart ijeszteni,de szerintem tök érthetõ hogy ennyire ki volt akadva,mert oké hogy mi sejtettük,hogy nem Danny volt,azért ez a sorozatban nem volt ilyen egyértelmû,és én megértem,hogy ennyire haragudott,mikor vki majdnem megölte a gyerekét blink.gif
annak én is örültem,hogy Katherine csak 2 mp-et szerepelt,azt is tiszta kómásan biggrin.gif
Orson nagyon kemény volt azzal a logikájával biggrin.gif
Lynette meg nagy hülyeséget csinál,úgyis ki fog derülni meg az is,hogy már akkor is tudta mikor Carlos felajánlotta neki az elõléptetést,tehát mondhatni 2x hazudott...
Tom viszont tök cuki volt ahogy vedelte helyette a bort biggrin.gif
Bree-éket én nem írnám le annyira,nem mondom,hogy örökre együtt maradnak,de szerintem még egy kicsit igen,bár lehet,hogy tévedek smileeee.gif
2009. október 20. 11:34 #364
drusilla
drusilla
visszatérő vendég
6x04

Ez után a rész után Orson és Katherine mellé csapnám Julie-t is. Vagy inkább az írókat. _nevet.gif
Katherine mekkora átéléssel mesélte, hogy Mike-al együtt nézte a foci meccset laugh.gif
Az új család bankot rabolt, vagy mi a csuda, hogy nem költhetnek látványosan nagyobb összeget? laugh.gif
2009. október 21. 17:52 #365
fuge7
fuge7
Dódika

StátuszA lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll. :D
Hozzászólás: 1880
Csatolások: 1927
Azonosító: 74746
jó kis rész volt... amiket Gaby mondott smileeee.gif csak kár hogy nem gondolja majd komolyan, mert ugye a promóképek alapján mégis összeszûri John-nal újra a levet.
nagyon jó volt a tortás rész, meg az a párbeszéd, amikor Lynette és Carlos beszélgetnek az "ikrekrõl". laugh.gif laugh.gif laugh.gif
2009. október 21. 20:06 #366
- törölt felhasználó -    
Eddig nagyon bírtam Gabyt, de ha most megint összejön Johnnal mad.gif mad.gif Julie meg...pff...inkább nem mondok rá semmit. Amúgy végig sejtettem, hogy valami van az apával, biztos, hogy van valami kavarás, de nem tudom, mert hogy ha vele jött össze, akkor nem hinném, hogy õ is fojtotta meg. illetve próbálta...tudjátok ki lehet ebben az esetben? a feleség....bosszúból, mert rájött, megtudta, stb, és ezért talán...de nem biztos. Katherine-t, meg már inkább sajnálom... mellow.gif elég szánalmas szegény...Lynette _nevet.gif Carlos forever thumbsup.gif
2009. október 21. 20:26 #367
drusilla
drusilla
visszatérő vendég
Idézet(Plüssmaci @ 2009. October 21. - 19:06)
Eddig nagyon bírtam Gabyt, de ha most megint összejön Johnnal  mad.gif  mad.gif Julie meg...pff...inkább nem mondok rá semmit. Amúgy végig sejtettem, hogy valami van az apával, biztos, hogy van valami kavarás, de nem tudom, mert hogy ha vele jött össze, akkor nem hinném, hogy õ is fojtotta meg. illetve próbálta...tudjátok ki lehet ebben az esetben? a feleség....bosszúból, mert rájött, megtudta, stb, és ezért talán...de nem biztos. Katherine-t, meg már inkább sajnálom... mellow.gif elég szánalmas szegény...Lynette  _nevet.gif Carlos forever thumbsup.gif

Én is gondoltam a feleségre, de nem lehet, mert a támadó megemelte Julie-t blink.gif Sõt Zakkant Katherinere is gondoltam, hogy talán Susannak hitte Julie-t, õt is az emelés miatt zárnám ki.
2009. október 21. 21:30 #368
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
lehet,hogy én vagyok lemaradva,és most visszanézni se tudom,de melyik képek alapján mondjátok,hogy Gaby összejön újra Johnnal? ohmy.gif én eddig a 7-es részig láttam hivatalos képeket,de azokon egyiken se volt rajta John,nemhogy Gaby-val együtt...
2009. október 21. 22:20 #369
- törölt felhasználó -    
Én sem láttam egyik képen se, de fuge7 írta, hogy látta képeken úgyhogy innen gondolom.. mellow.gif

drusilla: jó, mondjuk tényleg így megemelni dry.gif de ki tudja, nem hiszem, hogy ez a Dominic tette, az meg már megint túl egyértelmû lenne blink.gif Zakkant Katherine rohog.gif én azért sajnálom unsure.gif
2009. október 21. 23:49 #370
fuge7
fuge7
Dódika

Idézet(Jessy @ 2009. October 21. - 20:30)
lehet,hogy én vagyok lemaradva,és most visszanézni se tudom,de melyik képek alapján mondjátok,hogy Gaby összejön újra Johnnal? ohmy.gif  én eddig a 7-es részig láttam hivatalos képeket,de azokon egyiken se volt rajta John,nemhogy Gaby-val együtt...

bocsi, sztem félreértettem az egyik hírt itt a HQP-n, ami fent volt a sztárpletykák részlegben, hogy Jessy hát biggrin.gif túl jól érezte magát az Eva Longoriával való közös ágyjelenetek után. de ez még az évekkel ezelõtti részekre vonatkozott, úgyhogy sorry! rolleyes.gif
2009. október 22. 17:22 #371
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Idézet(fuge7 @ 2009. October 21. - 23:49)
bocsi, sztem félreértettem az egyik hírt itt a HQP-n, ami fent volt a sztárpletykák részlegben, hogy Jessy hát biggrin.gif túl jól érezte magát az Eva Longoriával való közös ágyjelenetek után. de ez még az évekkel ezelõtti részekre vonatkozott, úgyhogy sorry! rolleyes.gif

ja,azt én is olvastam,kissé ciki lehetett biggrin.gif akkor jól van,remélem tényleg nem lesz köztük semmi biggrin.gif
2009. október 22. 21:11 #372
drusilla
drusilla
visszatérő vendég
Idézet(Plüssmaci @ 2009. October 21. - 21:20)

drusilla: jó, mondjuk tényleg így megemelni dry.gif de ki tudja, nem hiszem, hogy ez a Dominic tette, az meg már megint túl egyértelmû lenne  blink.gif Zakkant Katherine rohog.gif én azért sajnálom  unsure.gif

Oké, felõlem lehetett nõ is, az emelést úgy is elfelejtik a készítõk... akár Gaby kisebbik lánya is lehetett tongue.gif Már a 4. szezon rejtélye is túl egyértelmû volt, igazán remélem, hogy itt kitalálnak valamit blush.gif
2009. október 29. 18:09 #373
drusilla
drusilla
visszatérő vendég
6x05

Bree végre túllépett Orsonon, erre vissza akarják rángatni??? mad.gif

Új szomszédok, hogy megkaparintották a pisztolyt. Reménykedtem, hogy valami ki fog derülni tongue.gif Az is fúra, hogy senki nem hívta a rendõrséget, de mindenki úgy rohant ki, hogy lövéseket hallott :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"- Bob lesz az ügyvédem!
- Nem, õ az én ügyvédem lesz!"
Vagy valami hasonló _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2009. október 29. 18:41 #374
fuge7
fuge7
Dódika

Idézet(drusilla @ 2009. October 29. - 18:09)
6x05

Bree végre túllépett Orsonon, erre vissza akarják rángatni???  mad.gif

lehet, hogy rossz nyomon járok, de nagyon olyan fordulatot vett most ezzel a résszel a Bree-Karl-Orson szál, hogy szerintem Orson meg fog halni. nem tudnak már mit kezdeni ezzel a karakterrel, a régi sebeket nem volna érdemes felszakítani, és az eléggé ütõs forgatókönyv lenne, ha Bree-nek ezután egy életen át bûntudata lenne emiatt, mert õ is hibás abban, hogy ide jutott a kapcsolatuk.
Kyle MacLachlan pár hónapja nyilatkozta, hogy unja már Orson karakterét, és kiszállna a sorozatból. nem tudom, hogy így lesz-e megoldva végül.

egyébként a rész nem volt rossz, bár volt jobb is ebben az évadban. a vége viszont nagyon ott volt, amikor Suzan lelõtte Katherine-t. biggrin.gif szinte sejtettem, hogy már megint õ bóklászik a kertek alatt. dry.gif viszont annak még biztosan lesz valami szerepe, hogy a pisztoly felfedezõdött mindenki elõtt. kiváncsi vagyok. smileeee.gif
2009. október 29. 18:44 #375
- törölt felhasználó -    
Hm, végre megtudtuk, hogy miért veszekedett Julie és Danny. Az apát még mindig felrúgnám, de nagyon. mad.gif
Gaby meg nagyon nagy volt _nevet.gif azt hittem, hogy az a majmos dolog átverés, és csak átverték, hogy megszívassák, mert nem engedte el a majmot unsure.gif de hát nem...
Engem most már idegesít Bree és Karl viszonya, Breevel nem történik semmi azonkívûl, hogy mutatják, ahogy lefekszik Karlal, ráadásul érzem, hogy ezekután már hezitálni is fog, hogy megtegye-e ne, meg bûntudat, stb. Kicsit már unom. dry.gif
Katherine meg...továbbra is szánalmas és bár jó ötlet volt amit a csaj mondott, hogy miért ne hívják a rendõrséget, de most még elvetemültebb lesz, érzem dry.gif
2009. október 29. 21:08 #376
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
szerintem az akkora hülyeség volt,hogy Katherine ott ordibált,hogy Lelõtt Susaaan!
Mikor 1.mi a fenének mászik az éjszaka közepén egy másik ember házának ablaka alatt? 2.mondja,hogy a polgárõrség miatt...ahhha,ez nem magyarázza azt,hogy miért settenkedik az ablak alatt 3.Susan még ki is ordított,hogy hívta a rendõrséget és pisztoly van nála,szóval szívás Katherine-nek...oké,hogy Susan béna és nem akarta lelõni,de õ meg nem szólt semmit,hogy izé csak én vagyok,pedig tuti hallotta,hiszen pont az ablak alatt volt mad.gif

Gaby nagyon kemény volt,bírtam biggrin.gif meg ahogy Carlos mondta: Juanita becipzárazta magát a légvárba Celia meg halottnak tetette magát _nevet.gif _nevet.gif

de Tom is tök cuki volt,bár Lynette-t néha nem értem,tényleg mindig mintha direkt el akarná nyomni Tomot,pedig már hányszor beszéltek errõl dry.gif

Bree-vel tényleg nem sok semmi történik Karlon kívül,de én nem bánom,hogy együtt vannak tongue.gif Orsont én se tudom hogy fogják eltüntetni,ha tényleg el akarják,mert eddig nem sokan kerültek ki úgy a sorozatból,hogy csak elköltöztek pl. mellow.gif vmi drámaibb lesz,lehet,hogy meghal a repülõgépes részben ohmy.gif
2009. október 30. 12:49 #377
drusilla
drusilla
visszatérő vendég
Idézet(fuge7 @ 2009. October 29. - 18:41)
lehet, hogy rossz nyomon járok, de nagyon olyan fordulatot vett most ezzel a résszel a Bree-Karl-Orson szál, hogy szerintem Orson meg fog halni. nem tudnak már mit kezdeni ezzel a karakterrel, a régi sebeket nem volna érdemes felszakítani, és az eléggé ütõs forgatókönyv lenne, ha Bree-nek ezután egy életen át bûntudata lenne emiatt, mert õ is hibás abban, hogy ide jutott a kapcsolatuk.

Bree-nek Rex halála miatt is lehetne egy életen át bûntudata, de szerintem már el is felejtette tongue.gif
2009. október 30. 12:56 #378
drusilla
drusilla
visszatérő vendég
Idézet(Jessy @ 2009. October 29. - 21:08)
szerintem az akkora hülyeség volt,hogy Katherine ott ordibált,hogy Lelõtt Susaaan!
Mikor 1.mi a fenének mászik az éjszaka közepén egy másik ember házának ablaka alatt? 2.mondja,hogy a polgárõrség miatt...ahhha,ez nem magyarázza azt,hogy miért settenkedik az ablak alatt 3.Susan még ki is ordított,hogy hívta a rendõrséget és pisztoly van nála,szóval szívás Katherine-nek...oké,hogy Susan béna és nem akarta lelõni,de õ meg nem szólt semmit,hogy izé csak én vagyok,pedig tuti hallotta,hiszen pont az ablak alatt volt  mad.gif

Gaby nagyon kemény volt,bírtam biggrin.gif meg ahogy Carlos mondta: Juanita becipzárazta magát a légvárba Celia meg halottnak tetette magát  _nevet.gif  _nevet.gif

de Tom is tök cuki volt,bár Lynette-t néha nem értem,tényleg mindig mintha direkt el akarná nyomni Tomot,pedig már hányszor beszéltek errõl  dry.gif

Bree-vel tényleg nem sok semmi történik Karlon kívül,de én nem bánom,hogy együtt vannak tongue.gif Orsont én se tudom hogy fogják eltüntetni,ha tényleg el akarják,mert eddig nem sokan kerültek ki úgy a sorozatból,hogy csak elköltöztek pl.  mellow.gif  vmi drámaibb lesz,lehet,hogy meghal a repülõgépes részben  ohmy.gif

Igazad van, az a lövés nagyon béna megoldás volt, de szerintem itt nem is a Susan/Katherine száll volt a lényeg, hanem az új szomszédok reakciója tongue.gif
Én akkor lõttem volna le Katherine-t, mikor ott ordibált :DDDDDD

Tomon nincs mit elnyomni, Lynette az aki pénzt visz haza, azt nem értem, hogy teheti meg Tom, hogy nem dolgozik, mikor ott van nekik 4 gyerek és úton kettõ. Kicsit el van kényeztetve, jobban is teszi ha meghúzza magát. Engem az a vén öreg is idegesített. Mekkora arca van, de a barátnõje szerez neki állást....

Gyerekzsúron megnéztem volna, ahogy Celia halottnak tetette magát :DDDDDD Az meg várható volt, hogy a majom vadulni fog, ha egyszer fáradt, gratula Gabynak ismét.
2009. november 02. 21:58 #379
fuge7
fuge7
Dódika

Na, ki látta a mostani részt? smileeee.gif

nem is tudom, ebben a részben mindenki olyan idegesítõen viselkedett... pl. Gaby, Tom, Katherine-rõl meg már ne is beszéljünk dry.gif ...
Karl meg menjen a fenébe, soha nem fog megváltozni, csak hülyíti a nõket, de azt mindig is tudta, hogy hogyan. mad.gif szegény Bree, hogy hisz neki, tiszta hülye. és Orson, hûha, botrány lesz a köbön, én érzem. biggrin.gif
2009. november 03. 21:22 #380
Klau0604
Klau0604

Státuszelegem van...nem kell sem a szavazod,sem pedig,hogy barátnak jelölj,értem?
Hozzászólás: 992
Csatolások: 106
Azonosító: 66181
én is láttam smileeee.gif
katherine már nagyon kezd idegesíteni mad.gif és igen,a rész vége ütött biggrin.gif kíváncsi vagyok bree ezt hogy magyarázza meg biggrin.gif
31 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!