Justin Bieber vizelettel jelöli meg területét
2014. január 21. 17:45
._. Úristen. Ez beteg. Mi a ....? Ááá hagyjuk. Mondjuk ezt a rehabos dolgot én is jónak látom!
2014. január 21. 17:47
Ennek a gyereknek a rehab sem elég, zárják el valahova, messze az emberektől. Komolyan, a földi társadalom piszka ez a srác. Nem tudom, ő ezeket a tulajdonságokat honnan hozta magával, de ez már gáz. Bár lehet, hogy ahogy egyre nagyobb tinisztárocska lett, az agya úgy zsugorodott...
2014. január 21. 17:50
|
|
nekedcsakklaudiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.19. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 219557 offline
|
na ez már durva hogy egy sztár már ijeneket müvel!???????inkáb és ez már ..... ez nem normális !
2014. január 21. 17:57
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
BELIEBER letemre nem partoloke el Justintol , de ez mar nagyon durva....most megsertodtem !
Nem ertem mi van vele !
Fogadja el a segitseget , mert mar szinte mindenki megutalja meg a BELIEBEREK kozul is !
En ezert nem utalom , csak annyit kerek fogadja el a segitseget vagy valtozzon meg !
Ezzel nem akarok senkit megserteni , hisz BELIEBER vagyok es vedem Justint !
Szeretlek Justin ! Kerlek ha tudsz valtozz meg vagy fogadd el a segitseget mert mi csak jot akarunk neked ... hidd el attol amiert nem leszel botranyhos mi ugyanugy szeretunk majd es bizni fogunk benned !
Szeretlek Edes ! :* <3
Nem ertem mi van vele !
Fogadja el a segitseget , mert mar szinte mindenki megutalja meg a BELIEBEREK kozul is !
En ezert nem utalom , csak annyit kerek fogadja el a segitseget vagy valtozzon meg !
Ezzel nem akarok senkit megserteni , hisz BELIEBER vagyok es vedem Justint !
Szeretlek Justin ! Kerlek ha tudsz valtozz meg vagy fogadd el a segitseget mert mi csak jot akarunk neked ... hidd el attol amiert nem leszel botranyhos mi ugyanugy szeretunk majd es bizni fogunk benned !
Szeretlek Edes ! :* <3
2014. január 21. 18:02
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Jah amugy meg ki tudja , hogy o volt-e vagy nem !
Barmilyen hulye csinalhat ilyet !
Barmilyen hulye csinalhat ilyet !
2014. január 21. 18:06
Mindig úgy gondoltam Justinra mint egy kutyára.Vagy rosszabra!!!!
2014. január 21. 18:09
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Alig várom, hogy a Szalonna Gomezt is oldalbahugyozza... Vagy a szomszéd házát, ha elfogy a tojás.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. január 21. 18:09
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
Éssssssssssss???????????
2014. január 21. 18:10
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Nem normális ez a gyerek! Valaki lője már le, hogy ne szenvedjen szerencsétlen. -.-
2014. január 21. 18:10
Undorító és szánalmas! Nem bírom... nem nem és nem!! Blah! Irány a rehab Bíbörke!
2014. január 21. 18:25
|
|
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline
|
Ahogy növekedett a rajongótábora, úgy lett egyre hülyébb. Attól hogy híres még nem ő a világ közepe és nem tehet meg mindent amit csak akar. Kíváncsi lennék hogy a testőrei nélkül is ilyen bátor lenne-e.
2014. január 21. 18:25
Ez már a tapintatlanság, és a bunkósság netovábbja.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.