Elmarad a Pretty Little Liars magyar premierje
2014. január 20. 16:53
Nem is lepődtem volna meg, ha nem a legnormálisabb tervezett műsoruk esik áldozatául a Tahóvilágnak. És simán van rá esély, hogy nemhogy ebben a hónapban nem fog a PLL műsorra kerülni, de ebben az évben sem, mivel jön a Hullócsillag születik, ősszel meg gondolom a ZS-Faktor...
2014. január 20. 16:56
Idézet (Vivyy22 @ 2014.01.20. 15:39)
Igen, mert majd a TahóVilágot többen fogják nézni, mint az országszerte hatalmas rajongótáborokkal rendelkező PLL-T
Úgyvanöcsém, ez ám a logika ><

Igen, az agyatlan bunkókat többen fogják nézni, mint a PLL-t néznék. Sajnos, ez a szomorú magyar valóság
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. január 20. 17:50
Ne már. Ki kíváncsi azokra a primitív barmokra?
Már annyira vártam -.-"
Már annyira vártam -.-"
2014. január 20. 18:12
VV-nak semmi értelme a PLL meg egy iszonyatosan jó sorozat 100-szor többet ér ennél a baromságnál!
De nekem végül is mindegy mert én már a 4.16 részt várom és én amúgy is jobban szeretem ha nincs szinkronizálva de a többieket meg sajnálom hogy lemaradnak róla.
De nekem végül is mindegy mert én már a 4.16 részt várom és én amúgy is jobban szeretem ha nincs szinkronizálva de a többieket meg sajnálom hogy lemaradnak róla.
2014. január 20. 18:36
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Azt még megérteném, hogy valami normális indokkal késik pár hetet a bemutató. De hogy emiatt az idióta VV miatt, az felháborító. Menjen a fenébe az RTL és a TV2 is a hülye rivalizálásukkal együtt.
2014. január 20. 18:53
Jellemző a drága Magyarországra hogy ezt csinálják. Az a rohadt szenny VV fontosabb!!!! :@ Tiszta szánalom az egész!!!!! -.-"
2014. január 20. 19:06
|
|
dóóra2010új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.04. Hozzászólás: 56 Csatolások: 58 Azonosító: 140129 offline
|
Öcsém,megint jól teljesítünk!Ez így r**dt jó!Szenny,sz*r az egész VV6,de nem inkább az,pff..
http://starity.hu/images/emoticons/grrr.gif
http://starity.hu/images/emoticons/grrr.gif
2014. január 20. 19:29
|
|
Alexandra9997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 206547 offline
|
Legszívesebben bemennék abba a hülye villába, és egyenként kínoznám és folytanám meg őket, miközben a többi lakó fellógatva végignézné. Szánalmas. Az emberek szidjáka VV, arról beszélnek, hogy milyen idióták, nem kellene sugározni az adást, mégis nézik. Minek nézik, ha nem bírják. Elveszik másoktól a lehetőséget, hogy valami sokkal értelmesebb, eredeti - mert VV-sek nem azok - sorozatot nézzenek. Gratulálok minden baromarcú, idióta, primitív fogyatékosnak.
2014. január 20. 20:30
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
OMG ! Miert ???
:'(
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.