Elmarad a Pretty Little Liars magyar premierje
2014. január 20. 14:52
|
|
krisztucsávisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 354 Csatolások: 12 Azonosító: 192108 offline
|
Ez kell Magyaro.-nak a VV6. A sok hülye nálam butább, max nyolc osztályos végzetségű barom. Gratulálok RTL2 Remélem sok okos nézőtök akad...
2014. január 20. 14:54
Jézusom nem már, hogy ilyen undorító mélyre süllyedünk, hogy a legegyszerűbb cigányokat kell nézni a tv-be, a pll helyett (vagy akármi helyett) jaajj.. eddig is tudtam, hogy egy szánalom ez az ország, de ez csak segített még jobban ráébrednem..
2014. január 20. 14:57
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
inkább a Való Világot választják helyette?? normálisak ezek? nem tudják,hogy mi a jó! pff való világ szánalmas-.- ne,hogy valami értelmeset adjanak egyszer is!
2014. január 20. 15:04
Gratulálok.. VV6 kell inkább a magyaroknak, mint egy izgalmas sorozat?! -.- Lehet, hogy a szinkron nem lett volna jó (de csak lehet), de azért mégis csak jobb a PLL, mint az az sz*r! Azért ez nagy kitolás azokkal, akik már nagyon várták... Ennyit ez RTL-ről!! Komolyan, szerintem belehalnának, ha valami normálisat adnának le
2014. január 20. 15:08
|
|
PinkLili_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194981 offline
|
Nem normálisak.
2014. január 20. 15:12
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
A rohadt anyukájukat.. A valóvilág a legértelmetlebb baromság az egész világon, csodálom hogy az emberek hogy képesek nézni. Végre lett volna egy szinvonalas műsor, amit rengetegen szeretnek és ami nem a káromkodásról, a piáról és a hasonló dolgokról szól, erre berakják ezt a szart...
2014. január 20. 15:21
|
|
SpindelFloraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 196667 offline
|
pedig ugy vártam! igaz hogy minden részt láttam angolul de megnéztem volna magyarul is! inkább leadják ezt a kib*szott szar valovilágot....
2014. január 20. 15:25
|
|
majtritaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 210828 offline
|
Menjen a fenéba a Való Világ!!! Az a szar hülyeség!!!!!!!!!!! MIÉÉÉÉRT????????????!!!!!!!!!!!!!! Menjenek a ****-ba már bocsánat!!!!!!!!! Roahdt élet! Pedig olyan jó lett volna...
2014. január 20. 15:49
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Hogy az a.. ki az a retardált barom, aki ez kitalálta??
Ki nem állhatom a Való Világot csupa fogyatékos barom, semmi több és ez kell az országnak??? Meglátszik milyen színvonalon vannak egyesek.
Sajnálom, a sértő megjegyzéseket, de ez szíven ütött. Pedig én néztem volna.
Most csalódott vagyok és mérges
.
Sajnálom, a sértő megjegyzéseket, de ez szíven ütött. Pedig én néztem volna.
2014. január 20. 15:59
|
|
Chanel13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 216415 offline
|
Oké, én bírom a ValóVilágot ezt itt most felvállalom, bár látom, ki mit gondol róla. Én személy szerint jót szoktam röhögni azon, hogy egyes emberi lények mennyire mélyre tudnak süllyedni, és mennyire szánalmas tud lenni, úgyhogy én szeretem ezt a műsort. De persze a PLL-t szívesebben nézném, főleg, mert a ValóVilágot 19:00-kor ismétlik is.
Én már vártam, hogy magyarul is megnézhessem a PLL-t, de azért kicsit csalódtam, hogy késnek. Szívesen néztem volna szinkronosan, főleg, mert már tavaly elkezdték hirdetni, hogy az RTL adni fogja.
Én már vártam, hogy magyarul is megnézhessem a PLL-t, de azért kicsit csalódtam, hogy késnek. Szívesen néztem volna szinkronosan, főleg, mert már tavaly elkezdték hirdetni, hogy az RTL adni fogja.
2014. január 20. 16:20
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Akinek van csak egy csöppmyi esze is az nem jelentkezik ebbe a sz*r műsorba. Legalább ment volna valami jó műsor de nem a vv t kell adni h a sok agyalágyult snst tudjon küldeni. És én nem azt mondom h ne nézd. De őszintén nem bánnàm ha a tv2 és az rtl megszűnne mert az utòbbi időben a sz*rabbnák is sz*arabb lett mimd a 2 csatorna.
2014. január 20. 16:50
Hülye VV!!!!!
Utálom és most még jobbban utálni fogom!!!!
Utálom és most még jobbban utálni fogom!!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: