Nemrég jelentették be, hogy a Pretty Little Liars című sorozat január 26-án érkezik az RTL II-re Hazug csajok társasága címmel, viszont időközben az RTL tagság meggondolta magát, és a sorozat helyett a ValóVilágot fogják adni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elmarad a Pretty Little Liars magyar premierje
2014. január 20. 11:42
2014. január 20. 12:01
És miből gondolják, hogy nem hozott volna akkora, vagy nagyobb nézettséget, mint a VV? Egyáltalán mi a fenének kell megint elindítani azt a szenny műsort?
2014. január 20. 12:25
Rendben, zavarja az embereket, mert VV, és igazából alpári egy műsor. DE, aki szereti a PLL-t, az már rég látta az eddigi összes részt, amúgy sem nézné magyarul, csak az első 3 részt, aztán rájönne, hogy olyan tré a magyar szinkron, hogy nem érdemes nézni. Ezért nem kell kampányolni. Engem is meghívtak egy oldalra, ahol obszcén szavakkal meg fenyegetőzésekkel próbálják elérni, hogy szűnjön meg a show, de egyrészt úgysem fog, másrészt pedig szerintem ha kiállnak valami mellet, ne b@zdmegozással meg hasonlókkal, hanem értelmes emberek módjára.
2014. január 20. 13:20
|
|
Barbuska11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 212252 offline
|
Ez nem igazság én a barátnőmmel már nagyon vártam! Amúgy meg arra a szar ValóVilágra cserélik le ami minden évben van. Nem szól a ValóVilág másról mint a szexről , piárol ,veszekedésekről!
2014. január 20. 13:21
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
komolyan ahelyett hogy valami normálisat adnának azt a retardált szar adják??!!
2014. január 20. 13:40
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Engem mondjuk nem érint, mert nem nézek tévét. Ha be is kapcsolom, akkor maximum nézem egy kicsit az AXN-t, ha valami olyan sorozat megy rajta, ami érdekel. Osztom azt, hogy aki szereti ezt a szériát, az úgyis angolul fogja nézni és le fogja sz*rni a szinkront. A nyalóvilágtól meg nem csak, hogy irtózom egyenesen, de már hótra lesz*rom. Annyira nem érdekel ez a hányadék műsor, hogy arra nem méltatom, hogy egyáltalán véleményt alkossak róla. Amondó vagyok, hogy aki nézi ezt a szennyet az semmivel sem különb azoktól a képződményektől, akik bent vannak a villában. Elmond egyet s mást a televízió néző egyénekről, ha erre a szutyokra tartanak igényt. Ha nem probléma én inkább bedarálnám a Flashpointot ötödszörre és mellette Dextert nézek. Valahogy nem kívánom az agysejteimet ilyen sz*rral pusztítani.
2014. január 20. 13:50
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Eddig se szerettem a Való Világot, de úgy látszik nem aksrják, hogy megszeressem, hisz lecserélték a PLL-t erre a sz*rra. Pedig a barátnőmmel úgy vártuk, hogy lássuk magyarul is, hiszen a felirat valamikor hibás vagy néha nem mindent fordítanak le, és egyszerre nehéz olvasni és nézni is a sorozatot.
2014. január 20. 14:07
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Ez most komoly?? Azt a sz@rt fogják adni a PLL helyett??? Nem ez igaz! Ezen most nagyon felháborodtam, eleve nem nézem azt az idióta, semmire se jó való világot, de nem tudom elképzelni hogy 1-2 emberen kívül bárki is szívesebben nézne egy ilyet mint egy családi, izgalmas és jó sorozatot mint mondjuk a PLL. Ez már tényleg szörnyű :/
2014. január 20. 14:11
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
LittleWalker igen de nem mindenki tudja nézni neten, pl nekem fél óra amíg a lassú számítógép betölti a videót úgyhogy inkább nem nézem tovább, 1-2 részt tudok csak továbbnézni Youtube-on. A magyar szinkron meg általában nagyon jó szokott lenni, főleg hogy olyanok is lesznek benne mint pl Bogdányi Titanilla. Én biztos vagyok benne hogy a magyar szinkron jó lesz, aki meg már látta az összes részt az meg vagy újranézi mert annyira szereti vagy pedig akkor az nem nézi, de mindenképpen jobb lenne mint a való világ.
2014. január 20. 14:13
Na ne?! Ez komoly?! Valóvilág a PLL helyet?! Ekkora szemétséget ritkán láttam! Ezek után maradok a feliratnál, és az eredetinél. :/
2014. január 20. 14:15
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
Szinkron ugyis szar lett volna...
2014. január 20. 14:23
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nekem nincs retekklub 2-őm, de ez óriási kitolás azokkal, akik megszerették volna nézni. :/
2014. január 20. 14:32
|
Eszti05új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 214314 offline
|
Kurva anyjukat azt...Azt a szánalmas,de komolyan nem tudom már minek nevezni szart meg persze adni fogják helyette.Rohadjanak meg,ez már komolyan a legalja.Nyomorék buzik társasága meg persze az megy.Süllyedjenek el,komolyan.
2014. január 20. 14:40
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Imádom a PLL-t, de nem hiszem, hogy tetszett volna szinkronosan. Hihetetlen, hogy az ilyen műsorok mint a ValóVilág kellenek az embereknek. -.- Megmutatkozik az értelmiségi szintjük. Undorító.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: