Nemrég jelentették be, hogy a Pretty Little Liars című sorozat január 26-án érkezik az RTL II-re Hazug csajok társasága címmel, viszont időközben az RTL tagság meggondolta magát, és a sorozat helyett a ValóVilágot fogják adni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elmarad a Pretty Little Liars magyar premierje
2014. január 20. 11:42
2014. január 20. 12:01
És miből gondolják, hogy nem hozott volna akkora, vagy nagyobb nézettséget, mint a VV? Egyáltalán mi a fenének kell megint elindítani azt a szenny műsort?
2014. január 20. 12:25
Rendben, zavarja az embereket, mert VV, és igazából alpári egy műsor. DE, aki szereti a PLL-t, az már rég látta az eddigi összes részt, amúgy sem nézné magyarul, csak az első 3 részt, aztán rájönne, hogy olyan tré a magyar szinkron, hogy nem érdemes nézni. Ezért nem kell kampányolni. Engem is meghívtak egy oldalra, ahol obszcén szavakkal meg fenyegetőzésekkel próbálják elérni, hogy szűnjön meg a show, de egyrészt úgysem fog, másrészt pedig szerintem ha kiállnak valami mellet, ne b@zdmegozással meg hasonlókkal, hanem értelmes emberek módjára.
2014. január 20. 13:20
|
|
Barbuska11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 212252 offline
|
Ez nem igazság én a barátnőmmel már nagyon vártam! Amúgy meg arra a szar ValóVilágra cserélik le ami minden évben van. Nem szól a ValóVilág másról mint a szexről , piárol ,veszekedésekről!
2014. január 20. 13:21
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
komolyan ahelyett hogy valami normálisat adnának azt a retardált szar adják??!!
2014. január 20. 13:40
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Engem mondjuk nem érint, mert nem nézek tévét. Ha be is kapcsolom, akkor maximum nézem egy kicsit az AXN-t, ha valami olyan sorozat megy rajta, ami érdekel. Osztom azt, hogy aki szereti ezt a szériát, az úgyis angolul fogja nézni és le fogja sz*rni a szinkront. A nyalóvilágtól meg nem csak, hogy irtózom egyenesen, de már hótra lesz*rom. Annyira nem érdekel ez a hányadék műsor, hogy arra nem méltatom, hogy egyáltalán véleményt alkossak róla. Amondó vagyok, hogy aki nézi ezt a szennyet az semmivel sem különb azoktól a képződményektől, akik bent vannak a villában. Elmond egyet s mást a televízió néző egyénekről, ha erre a szutyokra tartanak igényt. Ha nem probléma én inkább bedarálnám a Flashpointot ötödszörre és mellette Dextert nézek. Valahogy nem kívánom az agysejteimet ilyen sz*rral pusztítani.
2014. január 20. 13:50
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Eddig se szerettem a Való Világot, de úgy látszik nem aksrják, hogy megszeressem, hisz lecserélték a PLL-t erre a sz*rra. Pedig a barátnőmmel úgy vártuk, hogy lássuk magyarul is, hiszen a felirat valamikor hibás vagy néha nem mindent fordítanak le, és egyszerre nehéz olvasni és nézni is a sorozatot.
2014. január 20. 14:07
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Ez most komoly?? Azt a sz@rt fogják adni a PLL helyett??? Nem ez igaz! Ezen most nagyon felháborodtam, eleve nem nézem azt az idióta, semmire se jó való világot, de nem tudom elképzelni hogy 1-2 emberen kívül bárki is szívesebben nézne egy ilyet mint egy családi, izgalmas és jó sorozatot mint mondjuk a PLL. Ez már tényleg szörnyű :/
2014. január 20. 14:11
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
LittleWalker igen de nem mindenki tudja nézni neten, pl nekem fél óra amíg a lassú számítógép betölti a videót úgyhogy inkább nem nézem tovább, 1-2 részt tudok csak továbbnézni Youtube-on. A magyar szinkron meg általában nagyon jó szokott lenni, főleg hogy olyanok is lesznek benne mint pl Bogdányi Titanilla. Én biztos vagyok benne hogy a magyar szinkron jó lesz, aki meg már látta az összes részt az meg vagy újranézi mert annyira szereti vagy pedig akkor az nem nézi, de mindenképpen jobb lenne mint a való világ.
2014. január 20. 14:13
Na ne?! Ez komoly?! Valóvilág a PLL helyet?! Ekkora szemétséget ritkán láttam! Ezek után maradok a feliratnál, és az eredetinél. :/
2014. január 20. 14:15
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
Szinkron ugyis szar lett volna...
2014. január 20. 14:23
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nekem nincs retekklub 2-őm, de ez óriási kitolás azokkal, akik megszerették volna nézni. :/
2014. január 20. 14:32
|
Eszti05új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 214314 offline
|
Kurva anyjukat azt...Azt a szánalmas,de komolyan nem tudom már minek nevezni szart meg persze adni fogják helyette.Rohadjanak meg,ez már komolyan a legalja.Nyomorék buzik társasága meg persze az megy.Süllyedjenek el,komolyan.
2014. január 20. 14:40
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Imádom a PLL-t, de nem hiszem, hogy tetszett volna szinkronosan. Hihetetlen, hogy az ilyen műsorok mint a ValóVilág kellenek az embereknek. -.- Megmutatkozik az értelmiségi szintjük. Undorító.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: