Sztárok, akik a vegetáriánus élet mellett döntöttek
2014. január 24. 19:27
nagyon becsületre méltó, és egészséges ez/ezek az étrendek
nekem nem menne xD
2014. január 24. 19:37
Ariana nem vega.
mert ő eszik halat és tojást is. meg más állattól származó ételt/italt. pl. tej, tojás stb
2014. január 24. 19:40
|
|
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline
|
Rea012: Néhány ember, nem tudom, hogy miért, de halat nem veszi húsnak. Ezért volt hagyomány halat enni karácsonykor, mert hogy húst nem ettek. a tojás még mindig nem hús, és azok, akik semmiféle állati eredetű terméket(tejet, tojást, stb.) nem esznek, azok a vegánok.
2014. január 24. 19:45
|
|
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline
|
Amúgy persze ez egy örök vita lesz, hogy melyik egészségesebb, a vega életmód, vagy ami a szervezetünkre van szabva, a mindenevő. Én személy szerint tisztelem az állatokat, van annyi joguk, mint az embereknek. Én úgymond "félvega" vagyok, csak szárnyast eszek, de azt is nagyon ritkán. Nekem kb. ez a véleményem: Az emberek teljesen természetesnek tartják, hogy levágják az állatokat, és megegyék őket. Ha viszont egy állat öl meg egy embert táplálkozás céljából, azonnal levadásszák. Normális az ilyen? Legalább az állatoknak is ugyanannyi jogot kellene adni mint az embereknek.!!!
2014. január 24. 20:24
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Én nem tudnám megvonni magamtól a húst
2014. január 24. 20:43
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Kalea @ 2014.01.24. 19:45)
Amúgy persze ez egy örök vita lesz, hogy melyik egészségesebb, a vega életmód, vagy ami a szervezetünkre van szabva, a mindenevő. Én személy szerint tisztelem az állatokat, van annyi joguk, mint az embereknek. Én úgymond "félvega" vagyok, csak szárnyast eszek, de azt is nagyon ritkán. Nekem kb. ez a véleményem: Az emberek teljesen természetesnek tartják, hogy levágják az állatokat, és megegyék őket. Ha viszont egy állat öl meg egy embert táplálkozás céljából, azonnal levadásszák. Normális az ilyen? Legalább az állatoknak is ugyanannyi jogot kellene adni mint az embereknek.!!!
Nagyon elgondolkodtató az, hogy egyáltalán az iskolában folyik e környezettan vagy biológia oktatás.
2014. január 24. 22:23
Nina-t a felsoroltak közül az akire tényleg felnézek és szerintem,jó hogy kampányol
2014. január 25. 11:37
Jujj...én nos nem byrom ki hús nélkül de gratulálok nekik hogy le tudtak róla mondta
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: