Nem lennék vegetáriánus személy szerint, mert imádom a húst, ráadásul a szervezetnek szüksége van azokra a dolgokra (laikusan, de értelmesen megfogalmazva

), amik benne találhatóak. Bár egyedül disznóhúst és csirkehúst eszem... idióta felfogás, tudom, de például azt a csirkét, amit itthon vágunk le (a húsáért, és a tojásáért tartjuk, bár anyáékat mindig megpróbálom rávenni, hogy ne vágjunk csirkét...), nem eszem meg... Sokszor látom el őket én, és valahogy nincs gusztusom megenni azt, ami tegnap még az udvarban rohangált... Pedig a házityúk sokkal egészségesebb, mint a bolti, mert itthon tényleg azt eszed meg, amit adsz neki enni. Az egyetlen hús, amit soha nem ennék meg, inkább éhen halok, az a ló. Bár régen az őseink azt is megették, és ugyanúgy vadásztak rá, amíg nem jöttek rá, hogy a hátán ülve sokkal nagyobb területeket tudnak bejárni, mint gyalog.
De alapvetően szeretem a húst, és bár sajnálom az állatokat, ők végül is ezért vannak tartva. Ez a természet rendje, az erősebb megeszi a gyengébbet, és a Földön perpillanat az ember a legerősebb, tehát ő áll a csúcson. De én sosem fogok emiatt tartani állatot, sőt, az itthoni csirkéink nagy részét is igyekszem megmenteni. Főleg azt, amelyik majdnem meghalt, mert fájlalta a lábát, és ha nem adok neki külön enni, ma már nem is élne. Nem azért kúráltam ki, hogy levágjuk.
Szóval az, hogy valaki egészségesebb, mert csak zöldségeket eszik, óriási hülyeség, mert bármivel próbálod helyettesíteni a húst, nem lesz ugyanaz a végeredmény.