Liam Payne kiakadt
2014. január 19. 16:36
Igaza van. Csak azért, mert híres, nem kéne leírni róla mindenfélét úgy, hogy konkrét bizonyítékuk sincs.
2014. január 19. 16:38
|
|
Merci Baloghvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 203675 offline
|
hát iggen már tényleg leállhatnának mert azért durva dolgokat szoktak írni
teljesen eggyett értek Liammal
teljesen eggyett értek Liammal
2014. január 19. 16:56
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Erről én is akartam cikket írni, de megelőztek.
Igazából nem ez az első eset, amikor ilyet csinálnak az újság írók, aki szerintem az egyik legmocskosabb emberek (A bulvár laposokra gondolok), a politikusok után.
Liamnek az elmúlt hetei szörnyűek voltak, de az 1D többi tagjának se votl valami fényes, az is biztos. (Louis nagyija meghalt, Niallt megműtötték, a Hendall ügy)
Igazából nem ez az első eset, amikor ilyet csinálnak az újság írók, aki szerintem az egyik legmocskosabb emberek (A bulvár laposokra gondolok), a politikusok után.
Liamnek az elmúlt hetei szörnyűek voltak, de az 1D többi tagjának se votl valami fényes, az is biztos. (Louis nagyija meghalt, Niallt megműtötték, a Hendall ügy)
2014. január 19. 17:01
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (ColorBird @ 2014.01.19. 16:56)
Erről én is akartam cikket írni, de megelőztek.
Hát igaz, Louist egyszer hallottuk erről panaszkodni, most Niallt se nagyon, azonban hazudott, amit sokan megértenek h miért is
2014. január 19. 17:03
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Teljesen igaza van!
2014. január 19. 17:04
sajnálom Liam-et hogy ilyen problémákkal kell szembenéznie és teljesen egyetértek vele nem kell mindenáron hülyeségeket kitalálni csak hogy írjanak róla.néhányak kedvéért ok felfogtam hogy ez a hírnévvel jár de ti se örülnétek ha sok hamis dolgot tennének ki rólatok a netre.vagy igen?
2014. január 19. 17:04
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
Lambika megkérdezhetem hogy te mi a bánatról beszélsz..?
2014. január 19. 17:21
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
Igaza van! A paparazzik es az ujsagirok szinte mindig hulyeseget irnak es pletykakat...
2014. január 19. 17:25
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Mióta világ a világ a legmainstreamebb előadóknak mindig is ki volt taglalva a reggeli fingjuk az esti székletükkel egyetemben. Én nem tudom, hogy hol élnek az egydé tagjai, de ezek nem tudják azt, hogy a bulvár pontosan a szaftos pletykákból tartja fent magát?
Más előadókról, más híres sztárokról is keringenek hazugságok, mégsem nyavalyognak minden áldott alkalommal. Jennifer Garnerről vagy egy éve azt terjesztették, hogy terhes a negyedik gyermekével, oszt új baba azóta se született, mégsem hallod virnyogni. Miért? Mert tisztában van azzal, hogy a híres élet ezzel jár. Valamivel el kell adniuk a szennyet érő lapjaikat, és úgy érzem, hogy ez a gyerek csak még egy lapáttal rátesz az óvodás filingű nyafizásával. Ha milliókat kereshetnék a nem létező tehetségemmel én is, akkor k*rvára lesz*rnám, hogy ki hol fotóz engem és milyen cikkeket ír rólam, hiszen a zsé az ömlik. Talán itt tűnik ki, hogy ez az öt kölyök azt sem tudja milyen napi 8-12 órát melózni azért, hogy vegyen egy kiló kenyeret és ne köttessék ki a villanyt a házból. Majd, ha ráérek, akkor telesírom a párnámat szegény kis pára miatt, amiért az a legnagyobb gondja, amiből tulajdonképpen jön a pénz. Az ilyeneket olyan szívesen kib*sznám a szántóföldekre kapálni...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: