Starity

SAG Awards: íme, a nyertesek

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 19. 17:04 #41
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (NoBigDeal @ 2014.01.19. 15:17)
Pedig ha Jennifer Lawrence szerepét más játszotta volna, tuti nem lett volna ekkora sikere, az éven ő folyik a csapból nem Amy... -MINDENHOL- ott van a film, ahol csak lehet. TCA-nak meg nem értem mi köze ehhez.
Az meg ne zavarjon hogy David O.Russel tavalyi agyondíjazott filmjében is JLaw volt  beer.gif 
(semmi rossz indulat azzal hogy ő folyik a csapból, mert ha valaki akkor Jennifer megérdemli ezt, csak azért írtam mert szerintem ez az igazság)

És A harcos? Az már nem is számít akkor? Tavaly pedig Jennifer még messze nem volt akkora játékos, hogy a Napos oldal elismeréseit is őrá fogjad (azontúl, hogy nyilván ő kapta meg a film egyetlen Oscarját).

Nézd, egyszerűen nevetséges az a feltételezés, hogy az egész filmet egyetlen egy színészért ismerik el, főképp ha az a színész csak mellékszerepet játszik. Ezzel a logikával az új Éhezők viadala filmnek végig kellett tarolnia az Akadémián, ehelyett viszont egyetlen egy jelölés nélkül zárt (ami mellesleg azért fura, mert az utóbbi 50 vagy mennyi évben csak 3 olyan film volt, ami a legtöbb pénzt kereste az USÁ-ban, az Akadémia pedig egy technikai kategóriában sem jelölte). Úgyhogy hagyjuk a szamárságokat. Az, hogy lehet, hogy a személye részt vett abban, hogy ennyire felfigyeltek a szerepre, egy teljesen más tészta. Annak viszont semmi köze ehhez a díjhoz konkrétan. Ez a stábnak, és David O. Russelnek szól, akinek az utóbbi 3 filmjét agyondédelgette az Akadémia. Az Isten szerelmére, Jennifert magát nem is díjazták külön itt! Úgyhogy légy szíves, kicsit gondolj bele abba, amiket itt írogatsz. Tudom, hogy most hirtelen az a divat, hogy őt kell froclizni minden díjátadóról szóló cikkben, de ez már kész röhej. Ez a díj nem róla szól.
3 felhasználónak tetszik: Jody, janet7, Beyla
2014. január 19. 17:09 #42
- törölt felhasználó -    
Gratula a nyerteseknek! smileeee.gif
2014. január 19. 17:24 #43
- törölt felhasználó -    
Idézet (mse90 @ 2014.01.19. 17:04)
És A harcos? Az már nem is számít akkor? Tavaly pedig Jennifer még messze nem volt akkora játékos, hogy a Napos oldal elismeréseit is őrá fogjad (azontúl, hogy nyilván ő kapta meg a film egyetlen Oscarját).
Nézd, egyszerűen nevetséges az a feltételezés, hogy az egész filmet egyetlen egy színészért ismerik el, főképp ha az a színész csak mellékszerepet játszik. Ezzel a logikával az új Éhezők viadala filmnek végig kellett tarolnia az Akadémián, ehelyett viszont egyetlen egy jelölés nélkül zárt (ami mellesleg azért fura, mert az utóbbi 50 vagy mennyi évben csak 3 olyan film volt, ami a legtöbb pénzt kereste az USÁ-ban, az Akadémia pedig egy technikai kategóriában sem jelölte). Úgyhogy hagyjuk a szamárságokat. Az, hogy lehet, hogy a személye részt vett abban, hogy ennyire felfigyeltek a szerepre, egy teljesen más tészta. Annak viszont semmi köze ehhez a díjhoz konkrétan. Ez a stábnak, és David O. Russelnek szól, akinek az utóbbi 3 filmjét agyondédelgette az Akadémia. Az Isten szerelmére, Jennifert magát nem is díjazták külön itt! Úgyhogy légy szíves, kicsit gondolj bele abba, amiket itt írogatsz. Tudom, hogy most hirtelen az a divat, hogy őt kell froclizni minden díjátadóról szóló cikkben, de ez már kész röhej. Ez a díj nem róla szól.

Jobban felfigyeltek a filmre mert ő benne van. Így már megfelel? dry.gif -.-
"őrá fogjad" hát ez nagyon magyaros volt...
2014. január 19. 17:29 #44
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (NoBigDeal @ 2014.01.19. 17:24)
Jobban felfigyeltek a filmre mert ő benne van. Így már megfelel?  dry.gif -.-
"őrá fogjad" hát ez nagyon magyaros volt...

Most már a nyelvtani helyességnél tartunk? Az "őrá" egy korrekt, köznyelvben és a környezetemben használatos kifejezés. Másba köss bele, légy szíves.

És továbbra is csak a tájékozatlanságodat bizonygatod azzal, hogy azt hiszed, hogy az Amerikai botrányra Jennifer miatt figyeltek csak fel ezek a puccos átadók, amikor a filmet jóval azelőtt is díjesélyesként tartották számon, hogy a szereplőgárdája kiteljesedett. Úgyhogy hagyjuk is. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Jody, janet7
2014. január 19. 19:33 #45
Luna0026
Luna0026

StátuszYou could be a bad motherfucker
Hozzászólás: 939
Csatolások: 0
Azonosító: 210400
Öhmm...így végigolvasva az előző commenteket, amelyekben óriási "eszmefuttatást" láthatunk, arra következtethetünk, hogy Jennifer Lawrence egy fasza gyerek, akit mindenki imád!

Ennyi. Köszönöm figyelmüket.
2014. január 19. 19:40 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (mse90 @ 2014.01.19. 17:29)
Most már a nyelvtani helyességnél tartunk? Az "őrá" egy korrekt, köznyelvben és a környezetemben használatos kifejezés. Másba köss bele, légy szíves.
És továbbra is csak a tájékozatlanságodat bizonygatod azzal, hogy azt hiszed, hogy az Amerikai botrányra Jennifer miatt figyeltek csak fel ezek a puccos átadók, amikor a filmet jóval azelőtt is díjesélyesként tartották számon, hogy a szereplőgárdája kiteljesedett. Úgyhogy hagyjuk is. rolleyes.gif

Ja biztos így van... closedeyes.gif

"Úgyhogy hagyjuk is" - hálleluja monkey.gif fish.gif beer.gif
boredom.gif
2014. január 19. 19:52 #47
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (NoBigDeal @ 2014.01.19. 15:17)
Pedig ha Jennifer Lawrence szerepét más játszotta volna, tuti nem lett volna ekkora sikere, az éven ő folyik a csapból nem Amy... -MINDENHOL- ott van a film, ahol csak lehet. TCA-nak meg nem értem mi köze ehhez.
Az meg ne zavarjon hogy David O.Russel tavalyi agyondíjazott filmjében is JLaw volt  beer.gif 
(semmi rossz indulat azzal hogy ő folyik a csapból, mert ha valaki akkor Jennifer megérdemli ezt, csak azért írtam mert szerintem ez az igazság)

Jenn nem rossz színésznő, de szerintem Bale vagy Cooper még mindig nagyobb névnek számít az iparban. Szerintem ment volna a jelölés Lawrence ellenére is, persze az igaz, hogy jó kis húzónév lett ő is az Éhezők viadala kapcsán. Szerintem meg nem láttad még a filmet, így nem is tudhatod, hogy a cast hogyan is teljesített. Azt én is nagyon komálom amúgy amikor valaki(k) azért ír(nak) le egy filmet, mert esetlegesen a szereplők nem szimpatikusak. Akkor már egy film egyenesen sz*rnak van titulálva? blink.gif Érdekes.

Matthew McConaughey megérdemli a díjat, és én is azon a véleményen vagyok, hogy Leo idén is lemarad az Oscarról, pedig neki már hébe-hóba tényleg kijárna egy, mert frenetikus színész. Matt átváltozása Letóéval együtt a Dallas buyers clubban valami eszméletlen volt. Sajnos a filmet még nem tudtam megnézni, pedig Miss Garner miatt igen csak nézős kategória, de láttam trailereket, képeket és interjúkat. Őszintén örülök, hogy idén nagyjából olyan filmeket díjaznak, amik meg is érdemlik.
2014. január 20. 03:39 #48
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (mse90 @ 2014.01.19. 17:04)

Most úgy csinálsz, mintha nem tudnád, hogy A harcos minden egyes díjat és elismerést amiatt kapott, mert addigra MINDENKI látta a Winter's Bone-t, esetleg Jen valamelyik sorozatbeli szereplését, elbűvölte őket, és egyesek megjósolták, mások pedig megérezték, hogy D.O.R. őt fogja szerepeltetni a következő két filmjében, ezért megszavazták neki a bizalmat. rohog.gif
2014. január 20. 16:22 #49
oblivion30
oblivion30
új tag

Státuszhey naayak !!
Hozzászólás: 7
Azonosító: 219614
Jared (L) megérdemli !!
2014. január 21. 12:05 #50
LoveDJMalik
LoveDJMalik
új tag

StátuszÉpp pezsgőt bontok az örömhírtől hogy Justin pofáját nem kell többé látnom ^^
Hozzászólás: 88
Azonosító: 217458
Mér van az,hogy ezek közül senkit se ismerek? biggrin.gifD
2014. január 21. 16:40 #51
LEE JOUNG MIN
LEE JOUNG MIN
új tag

StátuszElfelejtettem facebookon a jelszavam és azzal szórakozok :/
Hozzászólás: 29
Azonosító: 205194
igazad van LoveDJMailk én sem ismerek senkit
2014. január 21. 17:35 #52
Kitti love J. B.
Kitti love J. B.
Hozzászólás: 656
Azonosító: 192145
Gratulálok nekik! biggrin.gif
2014. január 21. 18:12 #53
Zs00
Zs00

StátuszFeel the fear in my enemy's eyes
Hozzászólás: 935
Azonosító: 205886
csak én nem hallottam erről a díjátadóról és csak nekem ismeretlenek nagyrészben a nevek?
2014. január 21. 23:00 #54
- törölt felhasználó -    
Nem Zs00 én se ismertem…
2014. január 24. 22:49 #55
kovi2
kovi2
Cosima

StátuszEnchantée <3
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 852
Azonosító: 144885
Gratulàlok Nekik! Most làttam a Blue Jasminet ès vàó Kate Blanchett egyszerűen kàpràzatos volt, remèlem megnyeri az idei èvben az oscart!! smileeee.gif)
2014. január 26. 08:24 #56
- törölt felhasználó -    
mindenkinek graulálok
2014. január 26. 12:44 #57
- törölt felhasználó -    
Gratula Mindenkinek! smileeee.gif
2014. május 04. 16:29 #58
Chachi_G.124
Chachi_G.124
사랑 ♥

StátuszExotic Szív, Exotic Lélek, Exotic leszek, amíg csak élek! ♥