Idézet (NoBigDeal @ 2014.01.19. 15:17)
Pedig ha Jennifer Lawrence szerepét más játszotta volna, tuti nem lett volna ekkora sikere, az éven ő folyik a csapból nem Amy... -MINDENHOL- ott van a film, ahol csak lehet. TCA-nak meg nem értem mi köze ehhez.
Az meg ne zavarjon hogy David O.Russel tavalyi agyondíjazott filmjében is JLaw volt
(semmi rossz indulat azzal hogy ő folyik a csapból, mert ha valaki akkor Jennifer megérdemli ezt, csak azért írtam mert szerintem ez az igazság)
Az meg ne zavarjon hogy David O.Russel tavalyi agyondíjazott filmjében is JLaw volt
(semmi rossz indulat azzal hogy ő folyik a csapból, mert ha valaki akkor Jennifer megérdemli ezt, csak azért írtam mert szerintem ez az igazság)
És A harcos? Az már nem is számít akkor? Tavaly pedig Jennifer még messze nem volt akkora játékos, hogy a Napos oldal elismeréseit is őrá fogjad (azontúl, hogy nyilván ő kapta meg a film egyetlen Oscarját).
Nézd, egyszerűen nevetséges az a feltételezés, hogy az egész filmet egyetlen egy színészért ismerik el, főképp ha az a színész csak mellékszerepet játszik. Ezzel a logikával az új Éhezők viadala filmnek végig kellett tarolnia az Akadémián, ehelyett viszont egyetlen egy jelölés nélkül zárt (ami mellesleg azért fura, mert az utóbbi 50 vagy mennyi évben csak 3 olyan film volt, ami a legtöbb pénzt kereste az USÁ-ban, az Akadémia pedig egy technikai kategóriában sem jelölte). Úgyhogy hagyjuk a szamárságokat. Az, hogy lehet, hogy a személye részt vett abban, hogy ennyire felfigyeltek a szerepre, egy teljesen más tészta. Annak viszont semmi köze ehhez a díjhoz konkrétan. Ez a stábnak, és David O. Russelnek szól, akinek az utóbbi 3 filmjét agyondédelgette az Akadémia. Az Isten szerelmére, Jennifert magát nem is díjazták külön itt! Úgyhogy légy szíves, kicsit gondolj bele abba, amiket itt írogatsz. Tudom, hogy most hirtelen az a divat, hogy őt kell froclizni minden díjátadóról szóló cikkben, de ez már kész röhej. Ez a díj nem róla szól.

3 felhasználónak tetszik: