Starity

A Little Mix újból jótékonykodott

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 19. 20:12 #61
aníítaaa
aníítaaa
► в α я ¢ α g ι я ℓ◄

StátuszTVD IS ETERNAL
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1237
Csatolások: 230
Azonosító: 172581
Ez rendes tőlük!!smileeee.gif
2014. január 19. 20:24 #62
vivandó
vivandó
visszatérő vendég

StátuszYou want the best so sorry that's clearly not me, this is all I can be.
Hozzászólás: 168
Csatolások: 0
Azonosító: 177933
szerintem ez kedves volt tőlük. nem értem miért kell szidnotok egymás véleményét. mindenkinek van sajátja. akármennyire leszóljátok nem fogja megváltoztatni. utálod a Little Mix-t? oké, akkor nem nézed meg a cikket vagy csak nem szólsz hozzá. ennyi lenne...
2014. január 19. 20:25 #63
Lili0120
Lili0120
If I can take it, I can make it

Státuszdon't call it a fight when you know it's a war
Hozzászólás: 1427
Azonosító: 169896
kedvest tőlük smileeee.gif imádom őket smileeee.gif
2014. január 19. 20:51 #64
Drrtf
Drrtf

Státusz♫Más is lehetne csak gondold végig. Csukd be a szemed és szállj fel az égig..♫
Hozzászólás: 932
Csatolások: 1
Azonosító: 147188
nagyon szép dolog tőlük♥
aranyos kép lett wink.gif
2014. január 20. 00:10 #65
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
micsoda véletlen, pont ugyanazt csinálják mint tavaly az 1D XDXDXDXD
(ja, mert a menedzsment ugyanaz....ám nem rossz indulatból írtam, de vannak érdekességek amúgy)
2014. január 20. 13:31 #66
Barbuska11
Barbuska11
új tag

StátuszA barátság az,ahol nem lehet szakitani,akármi történik!
Hozzászólás: 29
Azonosító: 212252
Nagyon szép dolog tölűk.....
Ez aztán az igazi segítség a világon szerintem!!
2014. január 20. 14:23 #67
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
imádom őket heart.gif heart.gif biggrin.gif
2014. január 20. 14:35 #68
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Néhány embernek esze is alig van....Igen "csak" beszélgettek velük. De ez miért is "csak"?? Sok embernek ez sokat jelent, főleg az ottani rajongójuknak. És ilyen beszélgetések nem csak abból állnak hogy helloszia itt egy autogramm meg egy kép, hanem legalább van valaki aki beszélget a gyerekekkel, játszik velük stb stb stb. És általában az ilyen beszélgetések és utazások után adnak is nekik valamit ami pl a testüket is erősíti nemcsak a lelküket. Nekem ez amit ők tettek nem egy "csak". Ez a baj az emberekkel, a hírességek megtehetik hogy segítsenek másokon és vannak akik meg is teszik, erre az emberek rögtön ráfogják hogy csak a hírnévért teszik. És mi van ha nem? Nem mindenki szívtelen aki híres. Jó lenne leszokni az örökös kritizálásról és az "én mindent jobban tudok" stílusról mert fogalmad sincs hogy milyen ilyen hátrányos helyzetűnek lenni valami távoli országban ahol a körülmények is tök másak, és fogalmad sincs hogy neked is mennyit jelentene hogyha valaki (főleg ha az a valaki híres!) meglátogatna és foglalkozna veled legalább csak egy kicsit. De persze most jártathatod itt a szádat de valójában bele se tudsz gondolni ilyen dolgokba. Ha megtehetik hogy segítsenek másoknak az jó, ha meg is teszik az még jobb. Mert szerintem egy ilyen dologhoz nem elég csak annyi hogy valaki megmondja nekik hogy csinálják ezt és ettől híresebbek lesznek. De mindegy, nem koptatom itt a billentyűzetem.
2014. január 20. 14:50 #69
lineafittnes99
lineafittnes99
új tag

StátuszStory Of My Life ♥ ♥ ♥
Hozzászólás: 97
Azonosító: 171402
Nagyon nagy szívük van ♥
2014. január 20. 16:17 #70
- törölt felhasználó -    
Idézet
ezúttal Libériába utaztak a Sport Relief kampányt keretein belül, ahol megismerték a környezetet, az embereket, lelket öntöttek a gyerekekbe, és természetesen készítettek néhány fotót is.

Azt hiszem, nekem pont itt fordult föl a gyomrom. rolleyes.gif Tulajdonképpen az utóbbi időben kicsit eltávolodtam a lányoktól, de azt hiszem, hogy ez most pontot tett az i-re. LELKET ÖNTÖTTEK A GYEREKEKBE?! Ez most csak egy rossz vicc, ugye? mellow.gif Már ne is haragudjatok, de egyesek itt olyan naivak. Tudjátok, ha nekem lenne egy csomó pénzem, akkor nyilván nemcsak magamra meg a szeretteimre költeném, hanem adnék pénzt a rászorultaknak, vennék nekik ruhákat vagy ételt, de komolyan mondom, erre nem is találok szavakat; lelket önteni beléjük? omg.gif Ez egy kalap sz#rt se ért, de nem is firtatom tovább a szavakat, mert Beyla már mindent leírt előttem. Erre az egészre talán annyit tudnék mondani, hogy szánalmasak és gusztustalanok.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. január 20. 17:15 #71
- törölt felhasználó -    
Szerintem pedig jó, amit tettek! Ha más nem, én tudom, milyen szörnyű, ha valaki magára maradt. És ezt nem csak úgy mondom. Szép dolog, amit tettek. Egyesek csak ülnek a terebélyes fenekükön, mások pedig próbálnak valamit tenni a többi emberért. Én segítek sok emberen, s bár nem utazom el Libériába, se Afrikába, vagy bárhová, de gy biztos; jó érzés másokon segíteni. Igen, tudom, a mai világban ezek a népesség nagy részének elfelejtett dolgai, ahogy a szeretet is. Minden lökött ember mondja a másiknak össze-vissza, ok nélkül is akár, hogy ,,Dögölj meg" és egyéb cukiságokat vágnak a fejükhöz. Arra már nem telik nekik, hogy esetleg emberségesek legyenek ebben a fene nagy civilizációban. Nem. Csak osszák az észt, undokoskodnak, káromkodnak, menőznek, és ezzel mérgezik a körülöttük lévő, talán még épp-értelmű gyerekeket/felnőtteket. Ehhez csak gratulálni tudok. És nagyon nem értem, mi a baj azzal, hogy a Little Mix segít a többi emberen.
2014. január 20. 17:15 #72
Midnight Memories
Midnight Memories

Státusz#offline
Hozzászólás: 973
Csatolások: 224
Azonosító: 213467
Hogy az emberek még egy ilyen cikket; illetve egy ilyen cselekedet is letudnak szólni.rolleyes.gif Már itt is megy az utálkozás? Szánalmas. laugh.gif Amúgy a cikkhez hozzászólva nagyon büszke vagyok a lányokra, imádom Őket, és szerintem ez egy példamutató dolog.meghajolo.gif
2014. január 20. 17:19 #73
- törölt felhasználó -    
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2014.01.20. 14:35)
Néhány embernek esze is alig van..Igen "csak" beszélgettek velük. De ez miért is "csak"?? Sok embernek ez sokat jelent, főleg az ottani rajongójuknak. És ilyen beszélgetések nem csak abból állnak hogy helloszia itt egy autogramm meg egy kép, hanem legalább van valaki aki beszélget a gyerekekkel, játszik velük stb stb stb. És általában az ilyen beszélgetések és utazások után adnak is nekik valamit ami pl a testüket is erősíti nemcsak a lelküket. Nekem ez amit ők tettek nem egy "csak". Ez a baj az emberekkel, a hírességek megtehetik hogy segítsenek másokon és vannak akik meg is teszik, erre az emberek rögtön ráfogják hogy csak a hírnévért teszik. És mi van ha nem? Nem mindenki szívtelen aki híres. Jó lenne leszokni az örökös kritizálásról és az "én mindent jobban tudok" stílusról mert fogalmad sincs hogy milyen ilyen hátrányos helyzetűnek lenni valami távoli országban ahol a körülmények is tök másak, és fogalmad sincs hogy neked is mennyit jelentene hogyha valaki (főleg ha az a valaki híres!) meglátogatna és foglalkozna veled legalább csak egy kicsit. De persze most jártathatod itt a szádat de valójában bele se tudsz gondolni ilyen dolgokba. Ha megtehetik hogy segítsenek másoknak az jó, ha meg is teszik az még jobb. Mert szerintem egy ilyen dologhoz nem elég csak annyi hogy valaki megmondja nekik hogy csinálják ezt és ettől híresebbek lesznek. De mindegy, nem koptatom itt a billentyűzetem.

Egyetértek.
2014. január 20. 17:20 #74
Sophie100
Sophie100
visszatérő vendég

StátuszLelketlen szigeteken fekete emberek..Kiáltják megkeseredett reményeiket...
Hozzászólás: 116
Csatolások: 8
Azonosító: 214089
kedves helloblaze!!! Pontosan,itt egyesek olyan naívak,mint pölö te. Nyílván nem csak lelket öntöttek a gyerekekbe,hanem pénzzel is támogatták őket. Ráadásul,szerintem az is szép gesztus,hogy valaki elmegy önszántából,hogy a rászoruló gyerekekbe lelket öntsön. Persze,mindenkinek megvan a saját joga ahhoz,hogy leírja a véleményét,de én úgy gondolom,hogy először gondold át,és ha jól megfontoltad,csak akkor írd le. Hogy a megnyilvánulásod,ne egy kicsit "szőke nősre" sikeredjen!!!! smileeee.gif
2014. január 20. 17:23 #75
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Nutellafan Lóháton @ 2014.01.20. 17:15)
Szerintem pedig jó, amit tettek! Ha más nem, én tudom, milyen szörnyű, ha valaki magára maradt. És ezt nem csak úgy mondom. Szép dolog, amit tettek. Egyesek csak ülnek a terebélyes fenekükön, mások pedig próbálnak valamit tenni a többi emberért. Én segítek sok emberen, s bár nem utazom el Libériába, se Afrikába, vagy bárhová, de gy biztos; jó érzés másokon segíteni. Igen, tudom, a mai világban ezek a népesség nagy részének elfelejtett dolgai, ahogy a szeretet is. Minden lökött ember mondja a másiknak össze-vissza, ok nélkül is akár, hogy ,,Dögölj meg" és egyéb cukiságokat vágnak a fejükhöz. Arra már nem telik nekik, hogy esetleg emberségesek legyenek ebben a fene nagy civilizációban. Nem. Csak osszák az észt, undokoskodnak, káromkodnak, menőznek, és ezzel mérgezik a körülöttük lévő, talán még épp-értelmű gyerekeket/felnőtteket. Ehhez csak gratulálni tudok. És nagyon nem értem, mi a baj azzal, hogy a Little Mix segít a többi emberen.

Hát nem tudom, hogy te hogyan éreznéd magadat, ha öt napja nem ettél, két napja egy kortyot sem ittál, egy aluljáróban csövelsz, oszt' odamegy hozzád egy milliárdos és azt mondja neked, hogy lesz ez még jobb is és ne add fel. Szerintem minimum elküldenéd a francba, hogy játsszon a dumájával máshol Teréz anyát. Mondjuk én azon gondolkodtam el, hogy az általad felsorolt országokban televízió és internet hiányában ismerik e őket. Ne haragudj, de ez is baromira kétséges szerintem...
2014. január 20. 18:35 #76
Bobii
Bobii
új tag
Hozzászólás: 6
Azonosító: 185135
Kedves Beyla. Szerintem a hipós részt hagyjuk, nem sok köze van a cikkhez wink.gif ... Egy szóval nem mondtam, hogy jótékonykodnak. Csak az nem tetszett, hogy egyesek "gusztustalannak", "undorítónak" vélék ezt. Nem hiszem, hogy undorító lenne az hogyha valaki rászoruló emberekkel beszélget. Szerintem kedves gesztus tőlük. Még csak annyit, hogy ők biztosan nem várják el se a pénzt se a drága ajándékokat, nekik ez is ajándéknak számít.
2014. január 20. 18:44 #77
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bobii @ 2014.01.20. 18:35)
Kedves Beyla. Szerintem a hipós részt hagyjuk, nem sok köze van a cikkhez wink.gif ... Egy szóval nem mondtam, hogy jótékonykodnak. Csak az nem tetszett, hogy egyesek "gusztustalannak", "undorítónak" vélék ezt. Nem hiszem, hogy undorító lenne az hogyha valaki rászoruló emberekkel beszélget. Szerintem kedves gesztus tőlük. Még csak annyit, hogy ők biztosan nem várják el se a pénzt se a drága ajándékokat, nekik ez is ajándéknak számít.

A gesztus kedves, valóban, csak hogy nem biztos, hogy ezeknek az embereknek a lelkifröccs elég. Azért klassz, hogy legalább van fogalmuk arról, mi van kint, mert néhány ember fel sem tudja fogni az odakinti állapotokat. Azt meg, hogy nem adakoztak, sehol nem írták le a cikkben, ezt speciel furcsának tartom, az 1D is gyűjtött pénzt az OWOA -rel, szerintem ennek is valami ilyen szaga van.
Mindenesetre, ha ennek valóban semmi ilyen háttere nincs, akkor mit mondjak, kicsit vicces a dolog, bár ezt kétlem azért.
2014. január 20. 18:47 #78
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Kérdem én: ha ennyire nagy szívük van, akkor miért egy programon belül intézik a "jótékonykodást"? Miért nem utaznak ki önköltségen a média bevonása nélkül? Tipikus PR-fogás, hogy fényezzék őket.
2014. január 20. 18:58 #79
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Bobii @ 2014.01.20. 18:35)

Igaz, bár nem ártana kicsit moderálnod magadat még akkor is, ha esetlegesen felidegesítetted magadat egy-két hozzászólásodon! Én is szoktam káromkodni, de én lófütyi vagyok hozzád képest, de mindegy is. Igen, gusztustalannak és undorítónak tartom őket - hányingerkeltő, amikor valaki csak azért segít valakin, mert pénzt kap érte és ahogyan írta Jody is, a média bevonásával csinálják mindezt. Mi ez, ha nem cukormázba bújtatott önreklám? Paul Walker (nyugodjon békében!) mikor verte nagy dobra a jótékonykodásait? Soha. Mostanában derültek ki a jótettei miután eltávozott közülünk. Szóval Walker és a litlömiksz között hatalmas különbség van. Nyugodtan beszélgethetnek rászoruló emberekkel, de akkor ne legyen már úgy előadva, hogy tetőt adtak több száz ember fejére és az éhes szájakat etetik saját zsebből. blink.gif Hát az a helyzet, hogy még nem találkoztál szegény emberekkel. Igen, a szegény ember becsüli a kicsit is, de a szíve mélyén nem egy lelkifröccsöt akar, hanem azt, hogy segítsenek rajtuk - adjanak fedelet a feje felé, hogy ne az utcán kelljen élnie és adjanak ételt a gyermekeinek, hogy ne kelljen végignéznie szülőként az elvesztésüket. Bennetek nincs empátia, vagy mi a szösz, hogy ti ezt Isteni cselekedetnek vélitek? 110.gif
2014. január 20. 20:33 #80
Mrs.Bieber19
Mrs.Bieber19

Státusz#Belieber szív...! #Belieber lélek..! #Belieber leszek , amíg csak élek..! ♥♥♥
Hozzászólás: 646
Azonosító: 209822
Mindig is kedves dolog volt toluk ez ... nm csalodtam bennuk ... kedves gesztus smileeee.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok