A Little Mix újból jótékonykodott
2014. január 19. 20:24
|
|
vivandóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 177933 offline
|
szerintem ez kedves volt tőlük. nem értem miért kell szidnotok egymás véleményét. mindenkinek van sajátja. akármennyire leszóljátok nem fogja megváltoztatni. utálod a Little Mix-t? oké, akkor nem nézed meg a cikket vagy csak nem szólsz hozzá. ennyi lenne...
2014. január 20. 00:10
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
micsoda véletlen, pont ugyanazt csinálják mint tavaly az 1D XDXDXDXD
(ja, mert a menedzsment ugyanaz....ám nem rossz indulatból írtam, de vannak érdekességek amúgy)
(ja, mert a menedzsment ugyanaz....ám nem rossz indulatból írtam, de vannak érdekességek amúgy)
2014. január 20. 13:31
|
|
Barbuska11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 212252 offline
|
Nagyon szép dolog tölűk.....
Ez aztán az igazi segítség a világon szerintem!!
Ez aztán az igazi segítség a világon szerintem!!
2014. január 20. 14:23
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
imádom őket
2014. január 20. 14:35
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Néhány embernek esze is alig van....Igen "csak" beszélgettek velük. De ez miért is "csak"?? Sok embernek ez sokat jelent, főleg az ottani rajongójuknak. És ilyen beszélgetések nem csak abból állnak hogy helloszia itt egy autogramm meg egy kép, hanem legalább van valaki aki beszélget a gyerekekkel, játszik velük stb stb stb. És általában az ilyen beszélgetések és utazások után adnak is nekik valamit ami pl a testüket is erősíti nemcsak a lelküket. Nekem ez amit ők tettek nem egy "csak". Ez a baj az emberekkel, a hírességek megtehetik hogy segítsenek másokon és vannak akik meg is teszik, erre az emberek rögtön ráfogják hogy csak a hírnévért teszik. És mi van ha nem? Nem mindenki szívtelen aki híres. Jó lenne leszokni az örökös kritizálásról és az "én mindent jobban tudok" stílusról mert fogalmad sincs hogy milyen ilyen hátrányos helyzetűnek lenni valami távoli országban ahol a körülmények is tök másak, és fogalmad sincs hogy neked is mennyit jelentene hogyha valaki (főleg ha az a valaki híres!) meglátogatna és foglalkozna veled legalább csak egy kicsit. De persze most jártathatod itt a szádat de valójában bele se tudsz gondolni ilyen dolgokba. Ha megtehetik hogy segítsenek másoknak az jó, ha meg is teszik az még jobb. Mert szerintem egy ilyen dologhoz nem elég csak annyi hogy valaki megmondja nekik hogy csinálják ezt és ettől híresebbek lesznek. De mindegy, nem koptatom itt a billentyűzetem.
2014. január 20. 14:50
|
|
lineafittnes99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 171402 offline
|
Nagyon nagy szívük van ♥
2014. január 20. 16:17
Idézet
ezúttal Libériába utaztak a Sport Relief kampányt keretein belül, ahol megismerték a környezetet, az embereket, lelket öntöttek a gyerekekbe, és természetesen készítettek néhány fotót is.
Azt hiszem, nekem pont itt fordult föl a gyomrom.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. január 20. 17:15
Szerintem pedig jó, amit tettek! Ha más nem, én tudom, milyen szörnyű, ha valaki magára maradt. És ezt nem csak úgy mondom. Szép dolog, amit tettek. Egyesek csak ülnek a terebélyes fenekükön, mások pedig próbálnak valamit tenni a többi emberért. Én segítek sok emberen, s bár nem utazom el Libériába, se Afrikába, vagy bárhová, de gy biztos; jó érzés másokon segíteni. Igen, tudom, a mai világban ezek a népesség nagy részének elfelejtett dolgai, ahogy a szeretet is. Minden lökött ember mondja a másiknak össze-vissza, ok nélkül is akár, hogy ,,Dögölj meg" és egyéb cukiságokat vágnak a fejükhöz. Arra már nem telik nekik, hogy esetleg emberségesek legyenek ebben a fene nagy civilizációban. Nem. Csak osszák az észt, undokoskodnak, káromkodnak, menőznek, és ezzel mérgezik a körülöttük lévő, talán még épp-értelmű gyerekeket/felnőtteket. Ehhez csak gratulálni tudok. És nagyon nem értem, mi a baj azzal, hogy a Little Mix segít a többi emberen.
2014. január 20. 17:15
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
Hogy az emberek még egy ilyen cikket; illetve egy ilyen cselekedet is letudnak szólni.
Már itt is megy az utálkozás? Szánalmas.
Amúgy a cikkhez hozzászólva nagyon büszke vagyok a lányokra, imádom Őket, és szerintem ez egy példamutató dolog.
2014. január 20. 17:19
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2014.01.20. 14:35)
Néhány embernek esze is alig van..Igen "csak" beszélgettek velük. De ez miért is "csak"?? Sok embernek ez sokat jelent, főleg az ottani rajongójuknak. És ilyen beszélgetések nem csak abból állnak hogy helloszia itt egy autogramm meg egy kép, hanem legalább van valaki aki beszélget a gyerekekkel, játszik velük stb stb stb. És általában az ilyen beszélgetések és utazások után adnak is nekik valamit ami pl a testüket is erősíti nemcsak a lelküket. Nekem ez amit ők tettek nem egy "csak". Ez a baj az emberekkel, a hírességek megtehetik hogy segítsenek másokon és vannak akik meg is teszik, erre az emberek rögtön ráfogják hogy csak a hírnévért teszik. És mi van ha nem? Nem mindenki szívtelen aki híres. Jó lenne leszokni az örökös kritizálásról és az "én mindent jobban tudok" stílusról mert fogalmad sincs hogy milyen ilyen hátrányos helyzetűnek lenni valami távoli országban ahol a körülmények is tök másak, és fogalmad sincs hogy neked is mennyit jelentene hogyha valaki (főleg ha az a valaki híres!) meglátogatna és foglalkozna veled legalább csak egy kicsit. De persze most jártathatod itt a szádat de valójában bele se tudsz gondolni ilyen dolgokba. Ha megtehetik hogy segítsenek másoknak az jó, ha meg is teszik az még jobb. Mert szerintem egy ilyen dologhoz nem elég csak annyi hogy valaki megmondja nekik hogy csinálják ezt és ettől híresebbek lesznek. De mindegy, nem koptatom itt a billentyűzetem.
Egyetértek.
2014. január 20. 17:20
|
|
Sophie100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.26. Hozzászólás: 116 Csatolások: 8 Azonosító: 214089 offline
|
kedves helloblaze!!! Pontosan,itt egyesek olyan naívak,mint pölö te. Nyílván nem csak lelket öntöttek a gyerekekbe,hanem pénzzel is támogatták őket. Ráadásul,szerintem az is szép gesztus,hogy valaki elmegy önszántából,hogy a rászoruló gyerekekbe lelket öntsön. Persze,mindenkinek megvan a saját joga ahhoz,hogy leírja a véleményét,de én úgy gondolom,hogy először gondold át,és ha jól megfontoltad,csak akkor írd le. Hogy a megnyilvánulásod,ne egy kicsit "szőke nősre" sikeredjen!!!!
2014. január 20. 17:23
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Nutellafan Lóháton @ 2014.01.20. 17:15)
Szerintem pedig jó, amit tettek! Ha más nem, én tudom, milyen szörnyű, ha valaki magára maradt. És ezt nem csak úgy mondom. Szép dolog, amit tettek. Egyesek csak ülnek a terebélyes fenekükön, mások pedig próbálnak valamit tenni a többi emberért. Én segítek sok emberen, s bár nem utazom el Libériába, se Afrikába, vagy bárhová, de gy biztos; jó érzés másokon segíteni. Igen, tudom, a mai világban ezek a népesség nagy részének elfelejtett dolgai, ahogy a szeretet is. Minden lökött ember mondja a másiknak össze-vissza, ok nélkül is akár, hogy ,,Dögölj meg" és egyéb cukiságokat vágnak a fejükhöz. Arra már nem telik nekik, hogy esetleg emberségesek legyenek ebben a fene nagy civilizációban. Nem. Csak osszák az észt, undokoskodnak, káromkodnak, menőznek, és ezzel mérgezik a körülöttük lévő, talán még épp-értelmű gyerekeket/felnőtteket. Ehhez csak gratulálni tudok. És nagyon nem értem, mi a baj azzal, hogy a Little Mix segít a többi emberen.
Hát nem tudom, hogy te hogyan éreznéd magadat, ha öt napja nem ettél, két napja egy kortyot sem ittál, egy aluljáróban csövelsz, oszt' odamegy hozzád egy milliárdos és azt mondja neked, hogy lesz ez még jobb is és ne add fel. Szerintem minimum elküldenéd a francba, hogy játsszon a dumájával máshol Teréz anyát. Mondjuk én azon gondolkodtam el, hogy az általad felsorolt országokban televízió és internet hiányában ismerik e őket. Ne haragudj, de ez is baromira kétséges szerintem...
2014. január 20. 18:35
|
Bobiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 185135 offline
|
Kedves Beyla. Szerintem a hipós részt hagyjuk, nem sok köze van a cikkhez
... Egy szóval nem mondtam, hogy jótékonykodnak. Csak az nem tetszett, hogy egyesek "gusztustalannak", "undorítónak" vélék ezt. Nem hiszem, hogy undorító lenne az hogyha valaki rászoruló emberekkel beszélget. Szerintem kedves gesztus tőlük. Még csak annyit, hogy ők biztosan nem várják el se a pénzt se a drága ajándékokat, nekik ez is ajándéknak számít.
2014. január 20. 18:44
Idézet (Bobii @ 2014.01.20. 18:35)
... Egy szóval nem mondtam, hogy jótékonykodnak. Csak az nem tetszett, hogy egyesek "gusztustalannak", "undorítónak" vélék ezt. Nem hiszem, hogy undorító lenne az hogyha valaki rászoruló emberekkel beszélget. Szerintem kedves gesztus tőlük. Még csak annyit, hogy ők biztosan nem várják el se a pénzt se a drága ajándékokat, nekik ez is ajándéknak számít.
A gesztus kedves, valóban, csak hogy nem biztos, hogy ezeknek az embereknek a lelkifröccs elég. Azért klassz, hogy legalább van fogalmuk arról, mi van kint, mert néhány ember fel sem tudja fogni az odakinti állapotokat. Azt meg, hogy nem adakoztak, sehol nem írták le a cikkben, ezt speciel furcsának tartom, az 1D is gyűjtött pénzt az OWOA -rel, szerintem ennek is valami ilyen szaga van.
Mindenesetre, ha ennek valóban semmi ilyen háttere nincs, akkor mit mondjak, kicsit vicces a dolog, bár ezt kétlem azért.
Beyla
2014. január 20. 18:47
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Kérdem én: ha ennyire nagy szívük van, akkor miért egy programon belül intézik a "jótékonykodást"? Miért nem utaznak ki önköltségen a média bevonása nélkül? Tipikus PR-fogás, hogy fényezzék őket.
Beyla
2014. január 20. 18:58
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Bobii @ 2014.01.20. 18:35)
Igaz, bár nem ártana kicsit moderálnod magadat még akkor is, ha esetlegesen felidegesítetted magadat egy-két hozzászólásodon! Én is szoktam káromkodni, de én lófütyi vagyok hozzád képest, de mindegy is. Igen, gusztustalannak és undorítónak tartom őket - hányingerkeltő, amikor valaki csak azért segít valakin, mert pénzt kap érte és ahogyan írta Jody is, a média bevonásával csinálják mindezt. Mi ez, ha nem cukormázba bújtatott önreklám? Paul Walker (nyugodjon békében!) mikor verte nagy dobra a jótékonykodásait? Soha. Mostanában derültek ki a jótettei miután eltávozott közülünk. Szóval Walker és a litlömiksz között hatalmas különbség van. Nyugodtan beszélgethetnek rászoruló emberekkel, de akkor ne legyen már úgy előadva, hogy tetőt adtak több száz ember fejére és az éhes szájakat etetik saját zsebből.
2014. január 20. 20:33
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Mindig is kedves dolog volt toluk ez ... nm csalodtam bennuk ... kedves gesztus
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.