Valamilyen szinten igaza van, mert a lányok tényleg sokat versengenek, és ezt nem kéne!
Még jó, h a barátait jobban szereti az exbarátainál, ki az a hülye, aki a volt barátját előlrébb tartja a barátnőinél? Persze az IGAZ barátokra gondolok itt.
Amit Lorderól mondott, az egyszerűen undorító. A múltkor még ki nem állhatta, és most hirtelen megváltozott a véleménye? Na ebből látszik, milyen kis kétszínű ez a Szeleníta.
Az meg egyenesen nevetséges, hogy egyesek megint Mileyt keverik ide. A két csaj közös vonása, hogy a dizninél kezdték, és mindkettő tehetségtelen.
Selena Gomez: „Inkább a csajok, mint a pasik”
2014. január 20. 09:41
2014. január 20. 13:28
|
|
Barbuska11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 212252 offline
|
Háát a ruhák igen csúnyák szerintem de attól függ kinek mi a stílusa!
2014. január 20. 16:31
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
Teljesen igaza van...
2014. január 20. 17:14
|
|
bogicaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 209481 offline
|
háát magán vélemény de sztem ehhez a cikkhez nagyon nem passzol a cím már megijedtem hogy ő is leszbi amikor a címet olvastam az a baj hogy nagyon kevés ember olyan mint selena és lehet én vagyok negatív de ... kicsit túl naív az élettel kapcsolatban és kicsit túl nagy a szíve annyira hogy egy nagyobb trauma valószínűleg teljesen összetöri majd szegénykémet.. de am a rucik nagyon szupik yupp és jó hogy ő nem csak a karierrjével törődik...de nekem még mindig túl naív
2014. január 20. 19:15
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Nagyon szep mint mindig
2014. január 20. 19:29
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
A cím elképesztően fére értettem azt kellet volna adni címnek pl.:Inkább a barátnőim mint az expasim
Mert így elég furán hangzik .A többiről Ok.Igaza van de nem baj ha fiú és lány barátaid is vannak .Én hiszek a fiú-lány barátságban..
Mert így elég furán hangzik .A többiről Ok.Igaza van de nem baj ha fiú és lány barátaid is vannak .Én hiszek a fiú-lány barátságban..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: