Selena Gomez: „Inkább a csajok, mint a pasik”
2014. január 19. 13:30
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
De szép..és milyen igaza van...
2014. január 19. 13:32
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
Még mindig csodálatos :') .
Nagyon okosan beszél és érett a gondolkodása sőt még igaz is amiről beszél . Pont bele talált a lényegbe és a képeken is gyönyörű
Nagyon okosan beszél és érett a gondolkodása sőt még igaz is amiről beszél . Pont bele talált a lényegbe és a képeken is gyönyörű
2014. január 19. 13:37
|
|
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline
|
Nagyon szép képek:)
2014. január 19. 14:10
|
|
Csillagoségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 217280 offline
|
Selena
2014. január 19. 15:30
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
A lanyok SOHA se fogjak abba hagyni az egymas kozti versengest! Ez regen is igy volt es most is igy lesz.. ki oltozik jobban, ki szebb, kinek van jobb pasija, tobb baratja, ki gazdagabb... Egyebkent fura lenne, ha az expasiait jobban birna mint a baratnoit..
2014. január 19. 15:31
|
|
Samasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 171751 offline
|
Az utolsó képen a legjobb. És Demi+Selena *--------* Nagyon szép dolgokat mondott Selena, igazán nagy példakép lehet az emberek számára. Tetszett, hogy nem szólta le Lordot sem, aki leszólta őt.
2014. január 19. 15:46
Legalább nem hordta le Lorde-ot, hanem normális volt.
2014. január 19. 17:17
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Camila_Cabello: teljesen egyetértek!
Selena gyönyörű a képeken, mint mindig!
Ez a kedvenc fotósorozatom! :') ♥
ComedyNikiCentral: Miért Miley 2? o.O Selena közel sem olyan mint Miley -.-
Selena gyönyörű a képeken, mint mindig!
ComedyNikiCentral: Miért Miley 2? o.O Selena közel sem olyan mint Miley -.-
2014. január 19. 18:25
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Jó képek díjazom hogy nem meztelenül van a képeken.
2014. január 19. 19:22
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
nekem túl átlátszó ez a szöveg.. és unalmas is.. szerintem nem is tudja már mit beszél, ezeket a dolgokat már többször kifejtette, kicsit unalmas már.. elhisszük, hogy felnőtt, de nem kell annyiszor hangoztatnia, hogy ő milyen "érett".Ezek után Lorde-nak én így nem alázkodnék meg.
2014. január 19. 19:33
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Betanult szöveg vagy sem, de némelyik mondatában van ráció. Én mondjuk barátnőkkel mindig azt tapasztaltam, amit leírt - versengést. Én sosem lehettem menő csaj, mert nem gagyi tucctuccot hallgattam, nem raktam kirakatba azt, amit nem kéne, és mindig is teljesen konzervatívan álltam a dolgokhoz. Az egyik barátnőmmel úgy szakadt meg kapcsolatom lassan nyolc éve, hogy igen erősen csalta a barátját, amit én speciel nem helyeseltem. Sz*r volt egy teljesen normális srác szemébe belehazudni. Meguntam, elmondtam a srácnak, hogy csalja a barátnője, aztán persze én voltam a sz*r. Lehet, hogy tönkrement az a bizonyos "barátság", de nem bántam meg. Nem érdemelte meg az a fiú, hogy így átb*sszák a fejét. Komolyan attól barát a barát, hogy valaki így falaz?! Négy éve meg szintén a féltékenykedés miatt vesztem össze végleg azzal a lánnyal, akiben részben önmagamat láttam. (ugyanazokat szerettük, ugyanaz volt a hobbink, hasonló volt a gondolkodásunk) Végül megismertem a páromat, összejöttünk és teljesen kifordult önmagából. Egyáltalán nem hanyagoltam őt, sőt akkor is szívesen találkoztam volna vele és minden este dumáltunk, aztán olyan stílust vett fel velem, ami nem tetszett és kiadtam az útját, hogy hagyjon engem békén, ha ennyire nem tud örülni a boldogságomnak. Ez sem volt barátság, csak valami, amit annak hittem. Mióta ismerem a páromat, azóta nem is erőlködöm barátnők keresésével, mert felesleges. Mindegyikben csalódtam, meg minek is. Annyi szabadidőm sincsen, hogy a legnagyobb hobbimnak hódoljak, akkor hogyan tudnék mindemellett időt szánni a barátokra? Mindenesetre nekem teljesen ellentétesen alakultak a dolgaim. Inkább a szerelmemmel vagyok együtt, vele töltök el egy csomó időt, mint egy olyan emberrel, akivel a kapcsolatom teljesen felszínes és nincs ott akkor, amikor szükség lenne rá.
A versengés tényleg jó, de csak akkor, ha nem a személyes kapcsolatok mennek kárba. Jó az, ha valaki verseng például a tanulásban vagy a munkában, hiszen az tényleg fejleszt, de amikor lányok versengenek a fiúkért, akkor maximum azt fejlesztik fel 100-as levelre, hogy hogyan legyenek a suli legnagyobb r*bancai.
Idézet (MercuryFan @ 2014.01.18. 16:18)
Szép ez a betanult szöveg
Csak arra is gondolhattak volna a szöveg írói, hogy a versengés egyes esetekben jó, mert versengés során az emberek arra törekszenek, hogy valamiben jobbak legyenek, s ez által fejlődnek.
A versengés tényleg jó, de csak akkor, ha nem a személyes kapcsolatok mennek kárba. Jó az, ha valaki verseng például a tanulásban vagy a munkában, hiszen az tényleg fejleszt, de amikor lányok versengenek a fiúkért, akkor maximum azt fejlesztik fel 100-as levelre, hogy hogyan legyenek a suli legnagyobb r*bancai.
2014. január 19. 19:44
Juuj, Sel, igazad van! Amúgy a képek tök jók, és gyönyörű rajtuk!!
2014. január 20. 09:17
|
|
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline
|
jok lettek a képek
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: