Starity

Klippremier: Veronica Maggio & Håkan Hellström – Hela huset

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 17. 21:22 #1
- törölt felhasználó -    
Veronica Maggio neve már garancia a sikerre, no de mi van akkor, ha egy másik legenda is becsatlakozik a dalba? A Hela huset című szerzeményből kiderül, ugyanis Håkan Hellström is közreműködik benne.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. január 17. 21:23 #2
- törölt felhasználó -    
Búú, a második kedvencem az albumról a Mörkt után heart.gif
2014. január 17. 21:30 #3
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
Imádom a hangját,szóval bejövős bármiről is énekel smileeee.gif
2014. január 17. 23:30 #4
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
hát ez elég uncsi
2014. január 17. 23:39 #5
mind1neked
mind1neked
A Starity macskásnénije^^

StátuszI need weed and speed ;)) :)
Hozzászólás: 5547
Csatolások: 0
Azonosító: 194508
Nekem tetszik! <3333333333
2014. január 18. 10:41 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lambika @ 2014.01.17. 23:30)
hát ez elég uncsi

Hát akinek a vándireksön az etalon, az nem is tudja értékelni azt, amit ténylegesen zenének nevezünk happy.gif
2014. január 18. 13:20 #7
WhiteRose.
WhiteRose.
engedd el

StátuszElőre, előre, felkelve elesni, fürkésző szememmel szívedet keresni.
Hozzászólás: 1416
Csatolások: 22
Azonosító: 186846
Idézet (Cynthia @ 2014.01.18. 10:41)
Hát akinek a vándireksön az etalon, az nem is tudja értékelni azt, amit ténylegesen zenének nevezünk happy.gif

A zene relatív. Ha neked ez a svéd halandzsa a zene, akkor az a zene. Ha valakinek a One Direction (így kell írni), akkor a One Direction. smileeee.gif Rosszul ítélsz, mert attól, hogy valaki szereti az 1D-t, nem azt jelenti, hogy mást nem is hallgat. rolleyes.gif Lásd be te is azért, hogy ezek közül egyik se legenda (ahogy itt írtad), max. Svédország és a te számodra. wink.gif És ezt most teljesen jóindulatból mondom.
2014. január 18. 13:29 #8
WhiteRose.
WhiteRose.
engedd el

Ja, amúgy ez a dal borzalmas... Egyhangú, a nő mintha szülne benne, úgy nyíl. A zenei alap is rettenetes. mellow.gif Rávettem magam, hogy az első 30 másodpercig bírjam ki, majdnem sikerült.
#myopinion
2014. január 18. 13:38 #9
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteRose. @ 2014.01.18. 13:20)
A zene relatív. Ha neked ez a svéd halandzsa a zene, akkor az a zene. Ha valakinek a One Direction (így kell írni), akkor a One Direction.Rosszul ítélsz, mert attól, hogy valaki szereti az 1D-t, nem azt jelenti, hogy mást nem is hallgat. Lásd be te is azért, hogy ezek közül egyik se legenda (ahogy itt írtad), max. Svédország és a te számodra. És ezt most teljesen jóindulatból mondom.

Bár nekem inkább finn, mintsem svéd mániám van, de a nyelvüket és az országukat is érdekesnek, illetve szépnek találom. Miért lenne ez halandzsa? Csak mert te nem érted és nem beszéled a nyelvet, nem minősül egyenest halandzsának. Amúgy a hozzászólásod elején azt állítod, hogy "a zene (fogalma) relatív", megnézném, hogy ezt hány 1D rajongó veszi figyelembe. Nem kell minden tetsszen, nekem sem tetszik minden, amit hallok, de arra nem gondoltál még, hogy az általad beszélt nyelv/nyelvek olyan emberek számára is "halandzsa(ák)", akik nem beszélik azt? Úgy érzem, hogy a hozzászólásod nem magára a kommentre vagy a dalra irányult, inkább csak felháborodtál azon, amit az One Direction-rajongókról olvastál rolleyes.gif
2014. január 18. 14:14 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteRose. @ 2014.01.18. 13:20)
A zene relatív. Ha neked ez a svéd halandzsa a zene, akkor az a zene. Ha valakinek a One Direction (így kell írni), akkor a One Direction. smileeee.gif Rosszul ítélsz, mert attól, hogy valaki szereti az 1D-t, nem azt jelenti, hogy mást nem is hallgat. rolleyes.gif Lásd be te is azért, hogy ezek közül egyik se legenda (ahogy itt írtad), max. Svédország és a te számodra. wink.gif És ezt most teljesen jóindulatból mondom.

Azért halandzsa, mert nem beszélsz svédül? Már megbocsáss, de ez elég nagy szűklátókörűségre utal. Nem beszélek norvégul, észtül, hollandul, és spanyolul is keveset, de például ezen nemzetek zenéit is szeretem akkor is, ha nem értem. Nyelvre azt mondani, hogy halandzsa... Erre inkább nem írok semmit, magamat tilthatnám ki...

A vándireksön az én szememben annyit sem ér, mint két kupac sz-r, és aki ahatalmas rajongójuk, az általában minden mást gagyinak titulál. Érdemes visszaemlékezni például arra, amikor cikkek voltak arról, hogy egy-egy sztár leszólta őket, itt fórumon is mit össze nem ugráltak, meg amikor az egyiknek új volt a barátnője volt, néhányan egyenesen ki akarták nyírni. Vagy most a Palvin Barbis eset.

Svédországban Maggio is és Hellström is legenda, az már a te bajod, hogy egyikről sem hallottál még. Ezek a cikkek általában nem is azoknak íródnak, akik a tucatért rajonganak, hanem akik kicsit nyitottabbak, vagy kifejezetten ezt a kultúrát szeretik. Aki meg beleböfög olyanokat, hogy unalmas, meg sz-r zene, nos, én is megtehetném mindegyik egydé meg májli, meg a többi agyonhypeolt tehetségtelenség cikke alá. De nem teszem, pedig megtehetném, ha másért nem, azért, mert minden nap van vagy két cikk az összesről, ami valljuk be, néha baromi idegesítő már, legalábbis számomra pardon.gif

Idézet (WhiteRose. @ 2014.01.18. 13:29)
Ja, amúgy ez a dal borzalmas... Egyhangú, a nő mintha szülne benne, úgy nyíl. A zenei alap is rettenetes. mellow.gif Rávettem magam, hogy az első 30 másodpercig bírjam ki, majdnem sikerült. 
#myopinion

Tulajdonképpen kinek tettél azzal szívességet, hogy belehallgattál a dalba az után, hogy kialakult a véleményed, hogy ismeretlenül is utálod mindkettőt? Ha nem szereted a nem angol és/vagy magyar nyelvű dalokat, ne hallgasd meg, ilyen egyszerű. Engem nem sértesz meg vele, hogy ezt írtad, mert ez után is imádni fogom a dalt, és a csaj munkásságát is; inkább csak magadat minősíted ezzel a két hozzászólással. beer.gif
2014. január 18. 19:17 #11
WhiteRose.
WhiteRose.
engedd el

Idézet (Cynthia @ 2014.01.18. 14:14)
Azért halandzsa, mert nem beszélsz svédül? Már megbocsáss, de ez elég nagy szűklátókörűségre utal. Nem beszélek norvégul, észtül, hollandul, és spanyolul is keveset, de például ezen nemzetek zenéit is szeretem akkor is, ha nem értem. Nyelvre azt mondani, hogy halandzsa... Erre inkább nem írok semmit, magamat tilthatnám ki...
A vándireksön az én szememben annyit sem ér, mint két kupac sz-r, és aki ahatalmas rajongójuk, az általában minden mást gagyinak titulál. Érdemes visszaemlékezni például arra, amikor cikkek voltak arról, hogy egy-egy sztár leszólta őket, itt fórumon is mit össze nem ugráltak, meg amikor az egyiknek új volt a barátnője volt, néhányan egyenesen ki akarták nyírni. Vagy most a Palvin Barbis eset. 
Svédországban Maggio is és Hellström is legenda, az már a te bajod, hogy egyikről sem hallottál még. Ezek a cikkek általában nem is azoknak íródnak, akik a tucatért rajonganak, hanem akik kicsit nyitottabbak, vagy kifejezetten ezt a kultúrát szeretik. Aki meg beleböfög olyanokat, hogy unalmas, meg sz-r zene, nos, én is megtehetném mindegyik egydé meg májli, meg a többi agyonhypeolt tehetségtelenség cikke alá. De nem teszem, pedig megtehetném, ha másért nem, azért, mert minden nap van vagy két cikk az összesről, ami valljuk be, néha baromi idegesítő már, legalábbis számomra pardon.gif
Tulajdonképpen kinek tettél azzal szívességet, hogy belehallgattál a dalba az után, hogy kialakult a véleményed, hogy ismeretlenül is utálod mindkettőt? Ha nem szereted a nem angol és/vagy magyar nyelvű dalokat, ne hallgasd meg, ilyen egyszerű. Engem nem sértesz meg vele, hogy ezt írtad, mert ez után is imádni fogom a dalt, és a csaj munkásságát is; inkább csak magadat minősíted ezzel a két hozzászólással.  beer.gif

Jajj, bocsánat. Azért belémkötni, mert nem értem és számomra halandzsa... Hát oké. rolleyes.gif Ismétlem, számomra halandzsa! Csak ez kimaradt véletlenül a kommentemből. Te beszélheted, olvashatod, hallgathatod a svéd nyelvet, vagy amit csak akarsz. Én nyitott próbáltam lenni, hát nem jött össze. Ne vedd egykalap alá a rajongókat. Én kifejezetten rühellem a directionerek gondolkodásmódjának nagy részét. Amint írtam Svédországban legenda, itt alig-alig ismert. A második hozzászólásom nem neked szólt, személyes véleményem. Azt csinálsz, amit akarsz, imádhatod a svéd zenét, ezt az énekest és énekesnőt.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok