Veronica Maggio neve már garancia a sikerre, no de mi van akkor, ha egy másik legenda is becsatlakozik a dalba? A Hela huset című szerzeményből kiderül, ugyanis Håkan Hellström is közreműködik benne.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Veronica Maggio & Håkan Hellström – Hela huset
2014. január 17. 21:22
2014. január 17. 23:39
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nekem tetszik! <3333333333
2014. január 18. 10:41
Idézet (Lambika @ 2014.01.17. 23:30)
hát ez elég uncsi
Hát akinek a vándireksön az etalon, az nem is tudja értékelni azt, amit ténylegesen zenének nevezünk
2014. január 18. 13:20
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2014.01.18. 10:41)
Hát akinek a vándireksön az etalon, az nem is tudja értékelni azt, amit ténylegesen zenének nevezünk 
A zene relatív. Ha neked ez a svéd halandzsa a zene, akkor az a zene. Ha valakinek a One Direction (így kell írni), akkor a One Direction.
2014. január 18. 13:29
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Ja, amúgy ez a dal borzalmas... Egyhangú, a nő mintha szülne benne, úgy nyíl. A zenei alap is rettenetes.
Rávettem magam, hogy az első 30 másodpercig bírjam ki, majdnem sikerült.
#myopinion
#myopinion
2014. január 18. 13:38
Idézet (WhiteRose. @ 2014.01.18. 13:20)
A zene relatív. Ha neked ez a svéd halandzsa a zene, akkor az a zene. Ha valakinek a One Direction (így kell írni), akkor a One Direction.Rosszul ítélsz, mert attól, hogy valaki szereti az 1D-t, nem azt jelenti, hogy mást nem is hallgat. Lásd be te is azért, hogy ezek közül egyik se legenda (ahogy itt írtad), max. Svédország és a te számodra. És ezt most teljesen jóindulatból mondom.
Bár nekem inkább finn, mintsem svéd mániám van, de a nyelvüket és az országukat is érdekesnek, illetve szépnek találom. Miért lenne ez halandzsa? Csak mert te nem érted és nem beszéled a nyelvet, nem minősül egyenest halandzsának. Amúgy a hozzászólásod elején azt állítod, hogy "a zene (fogalma) relatív", megnézném, hogy ezt hány 1D rajongó veszi figyelembe. Nem kell minden tetsszen, nekem sem tetszik minden, amit hallok, de arra nem gondoltál még, hogy az általad beszélt nyelv/nyelvek olyan emberek számára is "halandzsa(ák)", akik nem beszélik azt? Úgy érzem, hogy a hozzászólásod nem magára a kommentre vagy a dalra irányult, inkább csak felháborodtál azon, amit az One Direction-rajongókról olvastál
2014. január 18. 14:14
Idézet (WhiteRose. @ 2014.01.18. 13:20)
A zene relatív. Ha neked ez a svéd halandzsa a zene, akkor az a zene. Ha valakinek a One Direction (így kell írni), akkor a One Direction.
Rosszul ítélsz, mert attól, hogy valaki szereti az 1D-t, nem azt jelenti, hogy mást nem is hallgat.
Lásd be te is azért, hogy ezek közül egyik se legenda (ahogy itt írtad), max. Svédország és a te számodra.
És ezt most teljesen jóindulatból mondom.
Azért halandzsa, mert nem beszélsz svédül? Már megbocsáss, de ez elég nagy szűklátókörűségre utal. Nem beszélek norvégul, észtül, hollandul, és spanyolul is keveset, de például ezen nemzetek zenéit is szeretem akkor is, ha nem értem. Nyelvre azt mondani, hogy halandzsa... Erre inkább nem írok semmit, magamat tilthatnám ki...
A vándireksön az én szememben annyit sem ér, mint két kupac sz-r, és aki ahatalmas rajongójuk, az általában minden mást gagyinak titulál. Érdemes visszaemlékezni például arra, amikor cikkek voltak arról, hogy egy-egy sztár leszólta őket, itt fórumon is mit össze nem ugráltak, meg amikor az egyiknek új volt a barátnője volt, néhányan egyenesen ki akarták nyírni. Vagy most a Palvin Barbis eset.
Svédországban Maggio is és Hellström is legenda, az már a te bajod, hogy egyikről sem hallottál még. Ezek a cikkek általában nem is azoknak íródnak, akik a tucatért rajonganak, hanem akik kicsit nyitottabbak, vagy kifejezetten ezt a kultúrát szeretik. Aki meg beleböfög olyanokat, hogy unalmas, meg sz-r zene, nos, én is megtehetném mindegyik egydé meg májli, meg a többi agyonhypeolt tehetségtelenség cikke alá. De nem teszem, pedig megtehetném, ha másért nem, azért, mert minden nap van vagy két cikk az összesről, ami valljuk be, néha baromi idegesítő már, legalábbis számomra
Idézet (WhiteRose. @ 2014.01.18. 13:29)
Ja, amúgy ez a dal borzalmas... Egyhangú, a nő mintha szülne benne, úgy nyíl. A zenei alap is rettenetes.
Rávettem magam, hogy az első 30 másodpercig bírjam ki, majdnem sikerült.
#myopinion
#myopinion
Tulajdonképpen kinek tettél azzal szívességet, hogy belehallgattál a dalba az után, hogy kialakult a véleményed, hogy ismeretlenül is utálod mindkettőt? Ha nem szereted a nem angol és/vagy magyar nyelvű dalokat, ne hallgasd meg, ilyen egyszerű. Engem nem sértesz meg vele, hogy ezt írtad, mert ez után is imádni fogom a dalt, és a csaj munkásságát is; inkább csak magadat minősíted ezzel a két hozzászólással.
2014. január 18. 19:17
|
|
WhiteRose.engedd el |
|
Idézet (Cynthia @ 2014.01.18. 14:14)
Azért halandzsa, mert nem beszélsz svédül? Már megbocsáss, de ez elég nagy szűklátókörűségre utal. Nem beszélek norvégul, észtül, hollandul, és spanyolul is keveset, de például ezen nemzetek zenéit is szeretem akkor is, ha nem értem. Nyelvre azt mondani, hogy halandzsa... Erre inkább nem írok semmit, magamat tilthatnám ki...
A vándireksön az én szememben annyit sem ér, mint két kupac sz-r, és aki ahatalmas rajongójuk, az általában minden mást gagyinak titulál. Érdemes visszaemlékezni például arra, amikor cikkek voltak arról, hogy egy-egy sztár leszólta őket, itt fórumon is mit össze nem ugráltak, meg amikor az egyiknek új volt a barátnője volt, néhányan egyenesen ki akarták nyírni. Vagy most a Palvin Barbis eset.
Svédországban Maggio is és Hellström is legenda, az már a te bajod, hogy egyikről sem hallottál még. Ezek a cikkek általában nem is azoknak íródnak, akik a tucatért rajonganak, hanem akik kicsit nyitottabbak, vagy kifejezetten ezt a kultúrát szeretik. Aki meg beleböfög olyanokat, hogy unalmas, meg sz-r zene, nos, én is megtehetném mindegyik egydé meg májli, meg a többi agyonhypeolt tehetségtelenség cikke alá. De nem teszem, pedig megtehetném, ha másért nem, azért, mert minden nap van vagy két cikk az összesről, ami valljuk be, néha baromi idegesítő már, legalábbis számomra
Tulajdonképpen kinek tettél azzal szívességet, hogy belehallgattál a dalba az után, hogy kialakult a véleményed, hogy ismeretlenül is utálod mindkettőt? Ha nem szereted a nem angol és/vagy magyar nyelvű dalokat, ne hallgasd meg, ilyen egyszerű. Engem nem sértesz meg vele, hogy ezt írtad, mert ez után is imádni fogom a dalt, és a csaj munkásságát is; inkább csak magadat minősíted ezzel a két hozzászólással.
Jajj, bocsánat. Azért belémkötni, mert nem értem és számomra halandzsa... Hát oké.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: