Niall Horant megműtötték
2014. január 18. 07:03
|
|
lineafittnes99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 171402 offline
|
Szegény
( Gyógyuljon
♥
2014. január 18. 07:46
Gyógyulj meg Nialler!!
Liam leközelebb ne csinálj ilyeneket. Nem élném túl ha valamelyikőtöknek baja esne.
Liam leközelebb ne csinálj ilyeneket. Nem élném túl ha valamelyikőtöknek baja esne.
2014. január 18. 09:08
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Idézet (Lambika @ 2014.01.17. 21:06)
A másik meg nem szeretem a félrevezetést. Szeretem Niallt és megértem, hogy nem akarta, hogy a rajongók ott várakozzanak, de az a hazudozás amit a tesójával lerendezett, szerintem nem épp szép dolog volt a rajongókkal szemben. Ha annyira nem akarja, akkor inkább ne írt volna semmit, még mindig jobb, mint a félrevezetés.
Liamet megértem ám, de amikor oda kiállt, részeg volt, sajnos egyre többet iszik
Az lehet, hogy te "nem szereted", de neked jól esett volna, hogyha a műtéted után rajongók ezrei leptek volna és nem igazán tudtál volna hazajutni?! Úgy érzem ebben az esetben meg kell őt értenünk. Örülnek, hogy szünet van és egy kicsit pihenhetnének. Honnan veszed, hogy részeg volt?! Netán te fényképezted a képet?!
Gyógyulj Niall drága.
2014. január 18. 09:25
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
Sikeres volt!- ez nagyszerű hír, örülök neki, hogy jobban lesz és végre rendbe jön a térde. Jobbulást Niall.
Ami meg Liam-et illeti, szimplán csak részeg volt. Igaz Batman tud repülni, de ő nem. Ejnye Liam...:/
Ami meg Liam-et illeti, szimplán csak részeg volt. Igaz Batman tud repülni, de ő nem. Ejnye Liam...:/
2014. január 18. 09:27
Szegény Niall sajnálom.
Jobbulást
Liam meg ne csináljon ilyet
Az 1D fanoktól meg ez már túlzás.
Lola-Sp én utálom SP-t de nem kívánok neki olyan hogy haljon meg.
Liam meg ne csináljon ilyet
Lola-Sp én utálom SP-t de nem kívánok neki olyan hogy haljon meg.
2014. január 18. 10:07
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Szegénykém Jobbulást ♥♥♥
*-*
2014. január 18. 10:39
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
jobbulást neki és én totál megértem h most pihenniük kell!
2014. január 18. 11:18
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
A Directionerekre ráférne egy pszichológus,úgy nézem.Hihetetlen,mennyire belemásznak a kedvenceik életébe, és még pihenni se hagyják őket. Én nem bírom az öt srácot, de ennyi azért nekik is kijár. Az,amiket az elvetemeült rajongói csoport kombinál... már csak röhögni lehet rajtuk. XD
(Persze tisztelet a kivételnek,csak sajna elég kevés van...)
(Persze tisztelet a kivételnek,csak sajna elég kevés van...)
2014. január 18. 11:20
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
DE hülyék a directionerek. Hadd pihenjék ki magukat, nekik is kell idő
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: