Testvérei és erőszakos, céltudatos édesanyja is helyet kap a könyvben, aki szinte belelöki lányát Hollywoodba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Életéről ír könyvet Kim Kardashian, máris műsort akar belőle
2014. január 17. 18:21
2014. január 17. 18:50
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Idézet
erőszakos, céltudatos édesanyja is helyet kap a könyvben, aki szinte belelöki lányát Hollywoodba
tényleg nagyon úgy néz ki, mintha beleerőszakolnák a showbizniszbe
2014. január 17. 19:00
Régen belenéztem a sorozatokba v mi a franc volt. Az ő helyükben elásnám magam. Szerepelni vágyás is jó,de csak egy bizonyos határig. Senki nem tud megülni a seggén és élvezni h vannak rajongóik..?
2014. január 17. 19:18
Ha a kreatív önkifejezés a célja, fessen inkább üveget. Amit eddig csinált, az mind pénzszerzés volt.
2014. január 17. 19:33
|
|
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline
|
Oké... akkor én most elkezdek spórolni egy repülőgép jegyre Amerikába, és amikor összegyűlik, elmegyek hogy megkeressem a Kardashian családot és jól seggberúgom mindegyiket... aztán röhögök mint Ace Ventura és megeszem a kajájukat... -.-
1 felhasználónak tetszik:
Lilla06
2014. január 17. 19:46
|
|
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline
|
Én a helyében minden időmet a kisbabámmal tölteném , nem pedig ilyen hülyeségekre pazarolnám. Nem értem minek akar ilyen értelmetlen dolgokból még több pénzt csinálni magának, így is szinte bármit megvehet magának és nem tudom mi újat tudna mutatni a könyvvel/műsorral mert a családja szinte összes szennyese ki van már teregetve.
2014. január 17. 19:48
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
"Kim természetesen segítséget is kap egy profitól, aki igyekszik a kreatív önkifejezés felé terelni a realitysztárt..."
aha, ez már nem írás, máris nem ő írja meg a könyvet. ha valaki ír, az pont arról szól, hogy saját magát teszi bele - hiszen ez az egész az önkifejezésről szól, nem pedig arról, hogy papírra veti a segítőjének a gondolatait az ő szavaival. valamint az alapja a kreativitás, már az ötlete alapból szörnyű, így ezen a rögtön téren elbukott, de ha meg más próbálja "fantáziadúsabbá" tenni - ezt mégis hogyan? -, még rosszabb. sosem értettem, ha valakinek semmi érzéke nincs hozzá, minek kezd írásba, akkor nincs hová fejlődnie, de még élvezetét sem fogja lelni a dologban, csak csinálja, mert épp hirtelen hatalmas divat lett, hogy mindenki ír - vagy ő jelenesetben, hogy még több pénzt szerezzen...
személy szerint hat éve írok, és ez az életem, végre eljutottam arra a szintre, hogy kiadatáson gondolkozzak, de anyagiak miatt úgysem fog menni, erre az ilyenek hirtelen felindulásból "írnak" egy "könyvet", teljesen figyelmen kívül hagyva az írás örömét és tényleges funkcióját, mert épp nem szerepelnek eleget a szennylapokban. és mindezt úgy, hogy az adott személy szerintem egy értelmes mondat megalkotására sem képes. irritáló.
aha, ez már nem írás, máris nem ő írja meg a könyvet. ha valaki ír, az pont arról szól, hogy saját magát teszi bele - hiszen ez az egész az önkifejezésről szól, nem pedig arról, hogy papírra veti a segítőjének a gondolatait az ő szavaival. valamint az alapja a kreativitás, már az ötlete alapból szörnyű, így ezen a rögtön téren elbukott, de ha meg más próbálja "fantáziadúsabbá" tenni - ezt mégis hogyan? -, még rosszabb. sosem értettem, ha valakinek semmi érzéke nincs hozzá, minek kezd írásba, akkor nincs hová fejlődnie, de még élvezetét sem fogja lelni a dologban, csak csinálja, mert épp hirtelen hatalmas divat lett, hogy mindenki ír - vagy ő jelenesetben, hogy még több pénzt szerezzen...
személy szerint hat éve írok, és ez az életem, végre eljutottam arra a szintre, hogy kiadatáson gondolkozzak, de anyagiak miatt úgysem fog menni, erre az ilyenek hirtelen felindulásból "írnak" egy "könyvet", teljesen figyelmen kívül hagyva az írás örömét és tényleges funkcióját, mert épp nem szerepelnek eleget a szennylapokban. és mindezt úgy, hogy az adott személy szerintem egy értelmes mondat megalkotására sem képes. irritáló.
2014. január 17. 19:52
ez mindenkit nagyon érdekel és persze nagy szükség is van rá.
2014. január 17. 20:01
SweetyAngel
Oké... akkor én most elkezdek spórolni egy repülőgép jegyre Amerikába, és amikor összegyűlik, elmegyek hogy megkeressem a Kardashian családot és jól seggberúgom mindegyiket... aztán röhögök mint Ace Ventura és megeszem a kajájukat... -.-
Forrás: http://starity.hu/magazin/46551-eleterol-ir-konyvet-kim-kardashian-maris-musort-akar-belole/#ixzz2qgSP3Fvg
Csatlakozom
))
Forrás: http://starity.hu/magazin/46551-eleterol-ir-konyvet-kim-kardashian-maris-musort-akar-belole/#ixzz2qgSP3Fvg
Csatlakozom
2014. január 17. 20:02
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
oké írjon könyvet,de az tévéfilm vagy minisori..na ugyan már!
2014. január 17. 20:08
Mert azthiszi neki olyan konnyű. Tehetséges íróknak néha könyve nem jelenik meg, nem hogy műsor a műből. :@
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.