Drake Bell beszólt Justin Biebernek
2014. január 17. 17:57
A k*rva anyját azt...
örüljön h én nem küldök neki egy gyönyörűszép tweetet
ne fikázza le mégegyszer mert én megyek oda egy villával és a szeme közelébe fog landolni
2014. január 17. 18:05
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
ezt el se olvasom! elegem van h mindeni beszólogat Justinnak.Mi a szaré nem lehet békén hagyni??!! de most ha irigykednek rá akkor ne így mutassák már ..-.-
2014. január 17. 18:06
|
|
fanni099visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 214685 offline
|
Nem értem, hogy ez a Drake vagy ki miért szól be Justinnak. Igaz, hogy Justin mostanában kicsit elszállt magától, de ehhez, vagy Justin graffiti-jéhez mi köze van Drake Bell-nek (akiről amúgy még soha nem hallottam.) Ennyi erővel Justin vagy bármelyik sztár kiírhatná twitterre, hogy Drake úgy néz ki, mint egy b.zi, vagy, hogy semmi tehetsége nincs stb. Mégsem teszik...l
2014. január 17. 18:09
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Idézet (dori55 @ 2014.01.17. 17:57)
A k*rva anyját azt...
ne fikázza le mégegyszer mert én megyek oda egy villával és a szeme közelébe fog landolni 
Úristen!! Ennyire elvalutak lennének a JB fanok? Hát úgy néz ki hogy igen. Kiváncsi lennék ha téged köpött volna le akkor is ennyire szeretnéd? Hát szerintem nem. Vagy ha te lennél a DJ helyében akit szintén leköpött. Ennyire elvakutak lennétek??? Ennyire?
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. január 17. 18:14
Engem hidegen hagy az hogy Dzsásztinka mit csinál, de amit ez a balf*sz csinál az grafittizés meggyalázása
2014. január 17. 18:15
|
|
b.vivien.13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 192894 offline
|
"Valaki mondja meg ennek az idiótának, hogy nem tud rajzolni. A munkái majdnem olyan rosszak, mint a zenéje. Tehetségtelen művész."
- Szerintem inkább, magadat kéne szó szerint leállítani kedves Drake Bell. Te csak egy röpke sztár vagy aki nem tudom pontosan színész/énekes. Szerintem neked meg fülled nincs, és szemed. Nagy probléma..
- Szerintem inkább, magadat kéne szó szerint leállítani kedves Drake Bell. Te csak egy röpke sztár vagy aki nem tudom pontosan színész/énekes. Szerintem neked meg fülled nincs, és szemed. Nagy probléma..
2014. január 17. 18:22
Kedves gyökér!
Te meg menny el plasztikásztatni a pofád! Varrasd ôssze az ujjaid te köcsög! Komolyan kérdezem,h ki vagy te? Páran ismerlek,de leszarnak. Nehogymár te ugassál. Tehetségtelen?! Indìtsak szavazást?! Lealázna,de akkor te bõgnél;) Justin. Várom a tweeted;DD
Te meg menny el plasztikásztatni a pofád! Varrasd ôssze az ujjaid te köcsög! Komolyan kérdezem,h ki vagy te? Páran ismerlek,de leszarnak. Nehogymár te ugassál. Tehetségtelen?! Indìtsak szavazást?! Lealázna,de akkor te bõgnél;) Justin. Várom a tweeted;DD
2014. január 17. 18:25
Teljesen egyetértek mindkét kijelentéssel!Bár én hosszú oldalakat szoktam pötyögni arról,hogy ő a sztárvilág szégyene,ez most jól kifejezte a lényeget.
Egyébként ez a visszavonulós téma is undorító...bár sokkal jobb lenne,ha elhúzna a francba,csak azért csinálja,hogy népszerűsítse az albumát,ami egyébként nem meglepő módon egy rakás f*s,semmi több.Kár,hogy a rajongók ennyire elvakultak,mikor buburka már szinte minden lehetséges módon bemutatta,mekkora egy lúzer.Hát,mindegy,annyira azért nem érdekel,de ez elég szégyenletes.
Egyébként ez a visszavonulós téma is undorító...bár sokkal jobb lenne,ha elhúzna a francba,csak azért csinálja,hogy népszerűsítse az albumát,ami egyébként nem meglepő módon egy rakás f*s,semmi több.Kár,hogy a rajongók ennyire elvakultak,mikor buburka már szinte minden lehetséges módon bemutatta,mekkora egy lúzer.Hát,mindegy,annyira azért nem érdekel,de ez elég szégyenletes.
2014. január 17. 18:28
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Tökre egyet értek! De szerintem hülyeség arról minden nap írni egy cikket, hogy ki szólja le Justint! Justin béna, tehetségtelen és pont.
2014. január 17. 18:29
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
A k** anyját azt...
ne fi*ázza le mégegyszer mert én megyek oda egy villával és a szeme közelébe fog landolni 
Mivan veled, ember? Egyáltalán józan voltál, amikor ezt írtad?
Ez azért már túlzás, hogy valakinek az anyukáját szidjad anélkül, hogy nem is csinált veled szemben semmi rosszat. Legalább tanulnál meg helyesen és kultúráltan írni, nem, hogy még ilyen alpári stílusban szidni az embertársadat. De gondolom, Drake nem fog megijedni egy agymosott, elvakult 12 éves kisgyermektől, mint te.
Idézet (Evelin6816 @ 2014.01.17. 18:22)
Kedves **!
Te meg menny el plasztikásztatni a **ád! Varrasd ôssze az ujjaid te **! Komolyan kérdezem,h ki vagy te? Páran ismerlek,de l**k. Nehogymár te u**l. Tehetségtelen?! Indìtsak szavazást?! Lealázna,de akkor te bõgnél;) Justin. Várom a tweeted;DD
Te meg menny el plasztikásztatni a **ád! Varrasd ôssze az ujjaid te **! Komolyan kérdezem,h ki vagy te? Páran ismerlek,de l**k. Nehogymár te u**l. Tehetségtelen?! Indìtsak szavazást?! Lealázna,de akkor te bõgnél;) Justin. Várom a tweeted;DD
Te jó ég! Egyik bilíbör h.lyébb, mint a másik. Gratulálok.
2014. január 17. 18:31
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
A k*rva anyját azt...
A Justinkáról szóló cikkeket már csak azért is érdemes elolvasni, hogy utána jót röhöghess, az abnormális JB segg*t nyaló fanok kommentjein!
2014. január 17. 18:37
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
imadom Justint.. de Draket jobban tisztelem..
2014. január 17. 18:37
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Imádlak Drake. . !
2014. január 17. 18:51
Idézet (b.vivien.13 @ 2014.01.17. 18:15)
"Valaki mondja meg ennek az idiótának, hogy nem tud rajzolni. A munkái majdnem olyan rosszak, mint a zenéje. Tehetségtelen művész."
Szerintem meg nektek kéne kinyitni a fületeket meg a szemeteket és akkor talán észrevennétek, hogy amit Justin graffitinek illetve éneklésnek nevez, olyan messze van a művészettől, mint Makó Jeruzsálemtől.
Egyébként én is várok egy face to face beszólást valakitől, akkor talán komolyan is lehetne venni az ilyeneket. Én sosem bírtam az ilyen twitter-harcosokat, annak ellenére, hogy sajnos igaza van Drake-nek.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.