Drake Bell beszólt Justin Biebernek
2014. január 17. 16:57
|
|
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline
|
hihiii ez ezért tetsziik xd
2014. január 17. 16:59
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
Ennek nincs saját élete vagy mi a f@szt képzel magáról...aha Juss legyen a férfi, pont ő beszél mikor törölte a tweetjét..szánalmas gyáva nyomorék. mi az, hogy Justin nem tehetséges??!! akkor nem tartana itt de nem baj. Irritáló nyomorék.
2014. január 17. 17:03
|
|
Mrs.Adél Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 174266 offline
|
na jó előbb mindenki nézzen utána hogy ki is az a drake bell!!!!!! mert ha valaki megint leírja, hogy "meglátom mikor fog ez a drake úgy gitározni meg rajzolni mint jb" én főbe lövöm őket! azt nem tudom hogy mennyire tud rajzolni de hogy gitározni százszor jobban tud az biztos!! MÁR AKKOR TEHETSÉGES VOLT DRAKE AMIKOR JUSTIN MÉGCSAK MAGZAT VOLT!! és mi az hogy nem tett le semmit az asztalra és csak akkor beszéljen ha már elért valamit?? az baj hogy már olyan rég elért valamit hogy sajna akkor még a mostani 10 évesek nem hallhattak róla. arról nem én tehetek hogy mostanában nem hallani bellről sokat pedig százszor inkább róla olvasnék cikket mint bieber gyerekről (és most jöhetnek az utálatos válaszok, igen az én kurva anyámat)
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. január 17. 17:08
|
|
luluxDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.25. Hozzászólás: 490 Csatolások: 0 Azonosító: 186626 offline
|
Nagyon igaza van, mind a két tweetjében. Justin tehetségtelen, amiről nem tehet, de így van. Arról viszont tehet, hogy a barátaival viteti el a balhét. Rá kéne jönnie, hogy már nem 15 éves, nem dobhatja be a "gyerek" kártyát. Jó, hogy végre egy tehetséges színész szól b neki, hogy még azt se mondhasák a belieberek, hogy egy nulla szól be neki. Imádlak Drake! Bocs JB fanok, de ez így van, nem tehetek róla, de ez a véleményem.
2014. január 17. 17:14
|
|
viktoria333visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 166 Csatolások: 4 Azonosító: 205487 offline
|
Mrs.Adél Malik szerintem igazad van!!!
2014. január 17. 17:15
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
tetszik h egyre többen vannak justinka ellen...megérdemli már ez a nyomorék h eltűnjön a köztudatból, csak az a baj, h még ahhoz is szerencsétlen, h ezt tisztességgel tegye meg...
Szandiiii
2014. január 17. 17:27
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
És most jönnek az elvetemült, "szerelemtől" elvakult kamaszlányok, akik már a cím elolvasása közben megfogalmazták magukban cseppet sem összetett rinyálásukat, amiért egy ilyen (erősen idézőjeles) tökfej leszólta a drágaságukat. Csajszikáim, ilyenkor olyan szívesen megdobnálak titeket egy Ásd el magad! szettel.
A másik. Annyira bírom, amikor a One Direction rajongók azon nyafognak, hogy Bieber egy homoszhexuális állat. Na és milyen alapon mondjátok ezt valakire?
Az a pingvin pedig tényleg borzasztó
Valaki öntse le egy vödör fekete festékkel, úgy jobban fog kinézni
Erről beszélek.
A másik. Annyira bírom, amikor a One Direction rajongók azon nyafognak, hogy Bieber egy homoszhexuális állat. Na és milyen alapon mondjátok ezt valakire?
Az a pingvin pedig tényleg borzasztó
Idézet (Mrs.Adél Malik @ 2014.01.17. 17:03)
na jó előbb mindenki nézzen utána hogy ki is az a drake bell!! mert ha valaki megint leírja, hogy "meglátom mikor fog ez a drake úgy gitározni meg rajzolni mint jb" én főbe lövöm őket! azt nem tudom hogy mennyire tud rajzolni de hogy gitározni százszor jobban tud az biztos!! MÁR AKKOR TEHETSÉGES VOLT DRAKE AMIKOR JUSTIN MÉGCSAK MAGZAT VOLT!! és mi az hogy nem tett le semmit az asztalra és csak akkor beszéljen ha már elért valamit?? az baj hogy már olyan rég elért valamit hogy sajna akkor még a mostani 10 évesek nem hallhattak róla. arról nem én tehetek hogy mostanában nem hallani bellről sokat pedig százszor inkább róla olvasnék cikket mint bieber gyerekről (és most jöhetnek az utálatos válaszok, igen az én khurva anyámat)
Erről beszélek.
Szandiiii
2014. január 17. 17:33
Szétfolyt fejű pingvin.
Drake-nek teljes mértékben igaza van. Justin meg már elég idegesítő. ._. Nagyon menő kis csávónak hiszi magát.
2014. január 17. 17:35
|
|
Betty98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 206390 offline
|
Teljesen egyet értek, de én még hozzá tenném azt is ,hogy bieber egy szweg jóló páwa b*zi ! És ez tény ráadásul köcsög és leköpködi a rajongóit meg össze tapossa egy másik nemzet zászlóját és még mindig vannak rajongói
.. ..
2014. január 17. 17:37
|
|
cukiicsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 410 Csatolások: 19 Azonosító: 215738 offline
|
Mondjuk Justin tényleg teljesen elszállt magától, de ezt tényleg nem kéne. Majd szidom őt és megnézzük mennyit fog rajta mosolyogni.
xdirectionerforeverx
xdirectionerforeverx
2014. január 17. 17:55
A sztárok is olyanok, mint a tizenévesek...csak neten keresztül nagy a szájuk. Bárcsak egyszer már azt olvasnám, hogy valaki személyesen szólt be neki...na azt frankón megdicsérném. De neten keresztül írogatni az üzenőfalra és úgy osztani másokat még egy sztártól is szánalmas. -.-"
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.