Starity

Öngyilkosságról írt könyvet ByeAlex

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 18. 10:49 #41
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gabby @ 2014.01.18. 10:38)
Én értem, hogy filozófus, meg most népszerű, de azért ebbe nem kellene ennyit beleképzelni. Semmi bajom vele, félreértés ne essék, sőt kifejezetten bírom Alexet, de azért szerintem előbb koncentráljon arra, hogy 5nél több dala legyen és suttogás helyett énekelni is tudjon...

Azért, mert néhány ember azt a pár dalát ismeri, ami jobban lett promótálva, attól neki nem csak annyi van. Továbbá a saját dalok mellett nem egy magyar előadónál működött közre dalszövegíróként. Bár megértem én, hogy nehéz utánanézni és könnyebb a többiek után, tudatlanul lehordani szerencsétlent, de azért meg kéne próbálni.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. január 18. 12:44 #42
- törölt felhasználó -    
Engem nem érdekel egyáltalán sőt ettől a figurától is ki ráz a hideg szóval én pénzt biztos nem dobnék ki ilyenre!
2014. január 18. 14:13 #43
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
A borító borzalmas. De a téma tetszik, volt már benne részem, szóval rmeélem hihetően írja majd le...
2014. január 18. 14:31 #44
hidasicaszandra
hidasicaszandra

StátuszSummer°°/^˝ ♥ Big Time Rush ♥ Igaz barátok = ♥
Hozzászólás: 513
Csatolások: 83
Azonosító: 208582
Hát azért én elolvasnám eszt a könyvet.wink.gif
2014. január 18. 15:05 #45
stellaaa
stellaaa
visszatérő vendég

Státusz.
Hozzászólás: 304
Csatolások: 2
Azonosító: 200039
Az emberi természet ilyen,elfogultak mással szemben.Ha valakinek más a jó nem ő akkor rögtön leírják és sértegetik hogy erről hogy írhat meg ez nem lesz jó, miközben még el se olvastátok a könyvet.
Ez a véleményem attól valaki nem pont azt a stílust vagy embert szereti attól nem kell a másikat szidni!! closedeyes.gif
2014. január 18. 16:12 #46
- törölt felhasználó -    
Tekintve, hogy egyetemet végzett, művelt emberről beszélünk (bármennyire is ilyen a zenéje), biztosan nem lehet annyira rossz az a könyv. tongue.gif
2014. január 18. 20:05 #47
AnymButterfly
AnymButterfly

Státuszhttp://aniaweria.tumblr.com/
Hozzászólás: 860
Csatolások: 1
Azonosító: 165763
Igen, Alex mindig tudja, hogy mit kell mondani, nem elhamarkodott, és művelt (ahogy az előttem lévők is írták). A cím tetszik. Egyedi, ötletes, a borító szintúgy. A témája is érdekesnek tűnik, de nem tudhatom, amíg el nem olvasom. Jó, hogy olyan alakok nevét is megemlítette, mint pl. Ady-t, így biztosra veszem, hogy nem csak összecsapja, hanem igényesen írja meg, mivelhogy ők inspirálják őt.
2014. január 19. 00:16 #48
LOLLIE
LOLLIE
új tag

StátuszNem kell, hogy tökéletes légy, elég, ha csak nekem vagy hibátlan. ;)♥♥
Hozzászólás: 48
Csatolások: 0
Azonosító: 190579
Érdekes téma. Tekintve, hogy a mai világban egyre többen próbálkoznak meg öngyilkossággal...:'(
2014. január 19. 12:45 #49
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Én biztosan el fogom olvasni, mert érdekesnek hangzik. Ezt annak ellenére mondom, hogy a Kedvesem nekem sem jött be, mint dal... de ez most nem is ide tartozik. smileeee.gif
Hatszor érdekes könyvek... mint például az agyonmajmolt marhaságok, amik totál tucatkönyvek, nulla egyediséggel? Igazad van (irónia). rolleyes.gif Ennek egyedi témája van... nem lőtték el 685millió alkalommal, pont az ilyen korlátolt emberek miatt. dry.gif
2014. január 19. 16:43 #50
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Nem értem miért kell őt mindig támadni, bármit is csináljon. Külsőre, stílusra lehet nem egy 1D szépfiú, lehet, hogy nem tucatzenét csinál, de azért nem kellene lejártani mindenhol őt. Sőt! Nekem egyáltalán nincs vele bajom, be kell látni, hogy ő egy EGYÉNISÉG. A zenéje nem az én stílusom, de van amelyiket meghallgatok, de egy biztos, hogy a dalai is egyediek. Mostanában olyan nehéz kiemelni olyan előadókat, akiknek a számai nem a partykról és a piázásról szólnak. Könyvet ír. Miért baj az? Szerintem érdekes a történet, arról nem is beszélve, amit előttem már sokan írtak, hogy ő is megcsinálhatná, hogy ír egy botránykönyvet, amivel jó pénzt kaszál. Szerintem van tehetsége hozzá, szóval sok sikert neki.
2014. január 19. 17:41 #51
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Kicsit nyomasztó egy témakört választott, az egyszer biztos. Anno én is akkor voltam a legfogékonyabb az írásra, amikor is jött ez a depis korszakom, de valahogy az írásaimban nem lelhető fel öngyilkosság. Vevő vagyok könyvek terén az elvont témákra, de nem hiszem, hogy ezt valaha is a kezeim közé fogom venni. Sajnos a happy end befejezésű történeteket kedvelem, és totálisan letargiába esek, hogyha egy könyvnek, filmnek vagy sorozatnak a zárása nem éppen mosolygással teli. Kell egy adag degeneráció ahhoz, hogy ezt valaki megírja, komolyan. unsure.gif
2014. január 19. 17:52 #52
Muffin00
Muffin00
DEADINSIDE

StátuszTHINK BEFORE YOU SPEAK.!
Hozzászólás: 1246
Csatolások: 5
Azonosító: 184856
a borítója a témához egyáltalán nem passzol komolyabbat kellett volna választanija!! szerintem jó könyv lesz szívesen elolvasnám!!
2014. január 19. 21:08 #53
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Hm, én inkább nem mondok semmit biggrin.gif
2014. január 19. 22:21 #54
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Ez a srác semmi komolyat nem tett le eddig az asztalra - kijutott a Dalfesztiválra, egy borzalmas számmal, amit végignyávog. És? Miért, miért kell ezt erőltetni?
Ez a srác nem filozófus, ez a srác próbál köztudatban maradni, könyvírással, amivel egyébként elég sok magyar "celeb" próbálkozott.

Vallom, hogy ettől ötször értelmesebb könyvek is vannak. Ajánlom, olyat olvassatok ami világhírű. Az Állatfarmról, Legyek Uráról, satöbbi nem hallottatok még mi? Neeem, az biztos hatszor tájékoztatóbb jellegű, amit Alex ír.

Nem lehordjuk, szimplán csak ötvenszer lejátszotta már sok-sok magyar híresség azt, amit ez a gyerek is le akar. Ha már valaki az utálat terén elfogult, ajánlom, gondolkozzon el azon, hogy valaki az imádat terén az...
2014. január 19. 22:32 #55
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (habibi @ 2014.01.19. 22:21)
Ez a srác semmi komolyat nem tett le eddig az asztalra - kijutott a Dalfesztiválra, egy borzalmas számmal, amit végignyávog. És? Miért, miért kell ezt erőltetni?
Ez a srác nem filozófus, ez a srác próbál köztudatban maradni, könyvírással, amivel egyébként elég sok magyar "celeb" próbálkozott. 
Vallom, hogy ettől ötször értelmesebb könyvek is vannak. Ajánlom, olyat olvassatok ami világhírű. Az Állatfarmról, Legyek Uráról, satöbbi nem hallottatok még mi? Neeem, az biztos hatszor tájékoztatóbb jellegű, amit Alex ír. 
Nem lehordjuk, szimplán csak ötvenszer lejátszotta már sok-sok magyar híresség azt, amit ez a gyerek is le akar. Ha már valaki az utálat terén elfogult, ajánlom, gondolkozzon el azon, hogy valaki az imádat terén az...

Az kissé nekem is szúrja a szememet, hogy a gagyi dalából megszedett zsetonnal ki tud adatni egy könyvet. Manapság már csak úgy adnak ki regényt, ha meglobogtatsz 1-2 milkát előttük, különben lehetsz te Jane Austin, le se sz*rnának. Így viszont a szenny is forgalomba tud kerülni, míg a mondanivalóval rendelkező, stílusos, változatos regényeket visszadobálják tőke hiányában. Viszont az el kell ismerned, hogy a csávó nem hétköznapi témát ragadott meg. Én, ha elolvasnám tutira elmenne minden életkedvem, de legalább nem Zalatnay, Stohl sztájölben ír könyvet Börtön éveim címen. Most, ha a vempájördájöríz, misztörgrejj, meg a tvájlájt zöld utat kaphatott a szentjohannagimivel egyetemben, akkor én nem bánom, hogy egy ilyen alvilági stílusú könyv kerül a polcokra. Viszont az tényleg nem szimpi, hogy tehetségét a dalfesztivál által kamatoztatja. Bár nem hülye, valószínűleg én is ezt csinálnám.
2014. január 20. 18:36 #56
- törölt felhasználó -    
Számomra valahogy mindig is szimpatikus volt Alex az Eurovízió magyar válogatójától kezdve. Nagyon sokan utálják, szerintem viszont egy érdekes figura. Oké, a hangja nem a legjobb, nyilván Elvis és ő például mérföldekre vannak egymástól, de számomra a zenéi egészen élvezhetőek, sőt, a szövegeik nagyon is jók. A srácnak van egy meglátása, nézőpontja, ami nagyon tetszik benne, illetve az egész kisugárzása... szóval, azért rá mondhatjuk, hogy egy egyéniség, nem egy megkreált valaki, akiből még tucat van a bolygón. Kíváncsi leszek a könyvről szóló visszajelzésekre és az olvasói véleményekre, bár a címből kiindulva ez nem az én világom, de tipikus Alex. Tőle nem is nagyon vártam mást. A könyvírás pedig lehet, hogy bejön neki, szerintem egy olyan személyiségnek, mint amilyen ő, bőven származhat belőle sikere.
2014. január 26. 18:58 #57
elavan2000
elavan2000
Bexi

Státusztattooed heart
Hozzászólás: 1074
Csatolások: 9
Azonosító: 218658
Honnan jött az ötlet erről írnia?!
2014. január 30. 19:08 #58
HRéka0000
HRéka0000

StátuszHRéka0000 még nem állította be a státuszát Nem a fenét! Itt van! --->Jól vagyok!
Hozzászólás: 562
Csatolások: 0
Azonosító: 217712
Hú de komoly! -.- Ezért megérte egy új cikket létrehozni... Én az orrfújásról fogok könyvet írni! Biztos hatalmas sikert fog aratni!
2014. március 02. 19:52 #59
kata0
kata0
visszatérő vendég

Státusz火影忍者动态QQ表情
Hozzászólás: 259
Csatolások: 13
Azonosító: 218461
Hmmmmm.....Szerintem jól állna neki h. öngyilkos lenne. Ha megtörténne: Pezsgőt mindenkinek!!!!!! wink.gif
2015. március 30. 17:40 #60
- törölt felhasználó -    
elolvasnám nagyon bírtam őt az első fellépése óta, igazi megosztó személyiség vagy utálod, vagy szereted
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

ByeAlex ByeAlex 713.