Idézet (habibi @ 2014.01.19. 22:21)
Ez a srác semmi komolyat nem tett le eddig az asztalra - kijutott a Dalfesztiválra, egy borzalmas számmal, amit végignyávog. És? Miért, miért kell ezt erőltetni?
Ez a srác nem filozófus, ez a srác próbál köztudatban maradni, könyvírással, amivel egyébként elég sok magyar "celeb" próbálkozott.
Vallom, hogy ettől ötször értelmesebb könyvek is vannak. Ajánlom, olyat olvassatok ami világhírű. Az Állatfarmról, Legyek Uráról, satöbbi nem hallottatok még mi? Neeem, az biztos hatszor tájékoztatóbb jellegű, amit Alex ír.
Nem lehordjuk, szimplán csak ötvenszer lejátszotta már sok-sok magyar híresség azt, amit ez a gyerek is le akar. Ha már valaki az utálat terén elfogult, ajánlom, gondolkozzon el azon, hogy valaki az imádat terén az...
Az kissé nekem is szúrja a szememet, hogy a gagyi dalából megszedett zsetonnal ki tud adatni egy könyvet. Manapság már csak úgy adnak ki regényt, ha meglobogtatsz 1-2 milkát előttük, különben lehetsz te Jane Austin, le se sz*rnának. Így viszont a szenny is forgalomba tud kerülni, míg a mondanivalóval rendelkező, stílusos, változatos regényeket visszadobálják tőke hiányában. Viszont az el kell ismerned, hogy a csávó nem hétköznapi témát ragadott meg. Én, ha elolvasnám tutira elmenne minden életkedvem, de legalább nem Zalatnay, Stohl sztájölben ír könyvet Börtön éveim címen. Most, ha a vempájördájöríz, misztörgrejj, meg a tvájlájt zöld utat kaphatott a szentjohannagimivel egyetemben, akkor én nem bánom, hogy egy ilyen alvilági stílusú könyv kerül a polcokra. Viszont az tényleg nem szimpi, hogy tehetségét a dalfesztivál által kamatoztatja. Bár nem hülye, valószínűleg én is ezt csinálnám.