Ke$ha majdnem belehalt az éhezésbe
2014. január 16. 18:07
|
|
TomDelongefanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 217976 offline
|
Gyógyulást Ke$a
2014. január 16. 18:18
Ke$ha egy kemény nő, ezt is ki fogja bírni. De nem értem, hogy miért akarták, hogy fogyjon le. Szerintem egyáltalán nem kövér. Jobbulást neki.
2014. január 16. 18:19
|
|
Dalmy97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 158024 offline
|
"LittleLillaDreamer
Lukasz biggrin.gif sz - szel biggrin.gif Értem véletlen, de vicces biggrin.gif Amúgy gyógyulást Kesha!"
Tényleg sz-szel írják a nevét, mert lengyel vér is van benne
Remélem Kesha hamar meggyógyul!
Lukasz biggrin.gif sz - szel biggrin.gif Értem véletlen, de vicces biggrin.gif Amúgy gyógyulást Kesha!"
Tényleg sz-szel írják a nevét, mert lengyel vér is van benne
Remélem Kesha hamar meggyógyul!
2014. január 16. 18:22
|
|
szinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 178726 offline
|
én azt az embert fogyasztottam volna le aki ilyenre képes volt h az "előnyösebb imidzs" érdekében tönkre tesz egy embert!! a bulémia nem vicc csak sokan nem veszik komolyan mint pl: Kesha menedzsere vagy producere
2014. január 16. 18:36
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Ez az egész fogyás ügy a média miatt van. A sztárok körében, és az átlag tini lányok körében is. A sztároknak megszabják, a lányok többsége azért, mert a médiával kapcsolatos celebek mind "tökéletesek". Ez olyan, mint egy láncreakció.
Szerintem Kesha nem volt dagadt, de vékony sem. Ezek a sztárok elég nagy számban ilyenekkel szenvednek, és csak páran annyira okosak, hogy tesznek is ez ellen. Most az először nem csalódtam, Keshában.
Szerintem Kesha nem volt dagadt, de vékony sem. Ezek a sztárok elég nagy számban ilyenekkel szenvednek, és csak páran annyira okosak, hogy tesznek is ez ellen. Most az először nem csalódtam, Keshában.
2014. január 16. 18:55
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
úristen...remélem jobban lesz Kesha .
2014. január 16. 18:59
A nyomás miatt érthető, hogy az étkezés mellett még a stressz is kijön emellé. Azért jobbulást Ke$hanak
2014. január 16. 19:09
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Nem is csoda, amennyi utálkozás éri szerencsétlent. Jobbulást neki!
2014. január 16. 19:20
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Nem értem miért kellett ennyire kínoznia magát az éhezéssel...
Az biztos,hogy én ezt nem tudnám csinálni,de azért megértem őt és a lelki problémáit is,úgyhogy gyógyulj meg Kesha!!!!!!
2014. január 16. 19:22
|
|
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline
|
Szegény lány!
Undorító, hogy így derülnek ki, hogy milyenek is igazából az emberek! Annak a két balfácánnak az lett volna a dolga hogy segítsenek a karrierjének, nem lehúzni a klotyón Kesha önbizalmát. SZÁNALOM
2014. január 16. 19:27
MÁRIA !!!!
isten mencs jaj neeeeee
hála a jó istennek hogy nem halt meg
2014. január 16. 19:28
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Szerintem azért vannak itt túlzások rendesen, mint minden ilyen esetben,Deminél,meg a többieknél.Most már kb. divat lesz,hogy mindenki rehabra jár.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. január 16. 19:29
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
hát de nem az a lényeg h ki h néz ki mások szemében!elvégre Kesha egy szupersztár,ne mondja meg neki senki se h mit csinál,meghát gondolom van megítélőképessége,fel tudja mérni,h megfelelő-e a súlya,vagy sem.borzalom....
2014. január 16. 19:36
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet
Az orvosok azt mondják, a vérnyomása olyan alacsony volt, hogy ilyet még sosem láttak, kivéve sztrókot vagy szívinfarktust elszenvedett betegeknél. Azt mondták, csoda volt, hogy nem esett össze holtan a színpadon.
Nos, ez a nyilatkozat kérem szépen, enyhe barokkos túlzás. Látszik, hogy Kesha mama is csak a hírnévért és a pénzért nyilatkozgat mindenféle baromságot, de akkor legalább utána nézne a dolgoknak. Igen, valóban létezik olyan betegség, amit hypotóniának nevezünk. Laikusoknak alacsony vérnyomás. Ezt nem kezelik gyógyszeresen, szimplán csak egy csésze kávéval vagy egy kis kólával, amik koffeint tartalmaznak. Ha meg a vérnyomás oly annyira alacsony, akkor nem jut elegendő vér az agyba, ami kollapszushoz, magyarán, ájuláshoz vezet. Olyan nem létezik egy élő hús-vér embernél, hogy 80 alatti diastolés értéket mérjenek. Kizárt. Én 100 alatt úgy szédülök, hogy felállni sem tudok. Ilyenkor egy csésze kávét benyomok és minden oké. Valószínűleg Kesha is vagy a kávéhoz, kólához, energiaitalokhoz, esetleg stimulálószerekhez folyamodott. A kaja hiánya nem okoz vérnyomás csökkenést, az sokkal inkább a vércukor szintjére hat ki, de mindegy. A mai népbetegségnek számító anorexiához meg bulimiához annyit fűznék, hogy Kesha testalkata még mindig nem hasonlít egy olyanéra, aki nem táplálkozik normálisan. Az meg még hagyján, hogy valaki vagy anorexiás vagy bulimiás. Ugyanis az egyik eszik a másik pedig nem. Döntsék már el, hogy milyen betegséget aggatnak rá a drog-, és alkoholproblémái miatt! Anyuci PTSD-jét meg nem kommentálnám. Ez az egész úgy szánalmas, ahogy van.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.