Bella Thorne az új Candie-lány
2014. január 18. 19:36
|
|
Petrucsia15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 171913 offline
|
gratu Bellának
2014. január 19. 11:53
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
olyan szép ez a lány neki minden jól áll
2014. január 19. 13:47
|
|
Laza Dorottyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.02. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 199304 offline
|
átlátszó...büszkén?izgatottan?inkább csak felvágott mindenki előtt és egyszerűen csak egy beképzelt pics*.
a képek meg amúgy borzalmasak:árad róla a szánalom és a fapofa,az erőltetett mosoly xddd stb..
D
a képek meg amúgy borzalmasak:árad róla a szánalom és a fapofa,az erőltetett mosoly xddd stb..
2014. január 21. 20:16
|
|
J.Lo45új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 219395 offline
|
Nem Tudom miért kel KritizÁlni a képeket ! Én Örülök hogy ijen fiatal és már a Candie világmárka 2014-es reklámarca lett igy tovább..
És a képek nagyon szépek lettek
) Gratula Bella
2014. január 23. 17:48
|
|
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline
|
Oké. Lehet, hogy alapból szép, de az első képen úgy néz ki, mint egy 18-20 éves. És amikor ezeket a képeket néztem, szinte elhánytam magam. Mármint, nem Bella miatt, ő hozta a "formáját" (álmosoly, szánalom.. stb.) Jesszusom! Giccsparádé mindenütt! Ez már túlzás. Komolyan mondom, nekem az utolsó képről Dolores Umbridge jutott az eszembe...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: