Oscar 2014: íme, a jelöltek!
2014. január 16. 20:19
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Gratu mindenkinek!!
2014. január 16. 20:31
Idézet (vikesz22 @ 2014.01.16. 20:13)
DICAPRIO MOSTMÁR IGAZÁN NYERHETNE.. ♥
Annyira idegesítő, hogy a kis 20 éves senkik sorra nyerik, ő pedig még egyszer sem kapta meg..ksdfslafgh
Annyira idegesítő, hogy a kis 20 éves senkik sorra nyerik, ő pedig még egyszer sem kapta meg..ksdfslafgh
azért húszévesek aligha, senkik szintén nem nyernek ezen a díjátadón, szerintem összetéveszted az Oscart a Teen Choice Awardsszal.
2014. január 16. 20:35
Sok sikert minden jelöltnek. Bár szerintem a Gravitáció és a Wall Street farkasa jó pár díjat fog megkaparintani.
2014. január 16. 20:36
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
Jennifer Lawrenceeeee <3
2014. január 16. 20:41
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
Courtneyy Volt már rá példa, nem csak a hasamra ütöttem : ) A többes számot már csak azért raktam oda, hogy érzékeltessem mennyire megérdemelné már.. mert igenis neki járna ki, már a legelső szerepeitől kezdve!
2014. január 16. 20:41
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
URISTEN VEGRE <3 VEEGRE Dicaprio is nyerhet jezusom de orulok basszuuuus ! Mar nagyon vartam ezt a cikket !
Dicaprionak rengeteg nagy, sikeres filmje van, es mar nagyon hianyoltam ot a listarol
waa
Dicaprionak rengeteg nagy, sikeres filmje van, es mar nagyon hianyoltam ot a listarol
waa
2014. január 16. 20:49
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Jennifer remélem nyer!
2014. január 16. 20:56
Amerikai botrány biztosan megérdemli ... Jégvarázs Let it go <3<3<3<3:D:D:) JENNIFER LAWRENCE...Magányos lovas:)

;)Leonardo<3o
2014. január 16. 21:08
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Sean Penn-t is negyvenéves kor után ismerték el( kétszer is), addig a balhés természete miatt nem díjazták. Ha most se kap Leonardo díjat, akkor nekem elég volt az Oscarból. Leo évek óta kimagasló filmekben szerepel, akármit nem vállal el.
A Gravitáció remélem csak az effektekért kap , mert egyszer nézős, nem maradandó élmény.
Matthew McConaughey idén nagyon meglepett, nekem ő a limonádé kategória volt, erre itt sorozatban( True detective) és filmen is brillírozik.
A Gravitáció remélem csak az effektekért kap , mert egyszer nézős, nem maradandó élmény.
Matthew McConaughey idén nagyon meglepett, nekem ő a limonádé kategória volt, erre itt sorozatban( True detective) és filmen is brillírozik.
1 felhasználónak tetszik:
Kiim
2014. január 16. 21:37
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Drukkolok Leonardonak hogy idén végre megkapja az igencsak kiérdemelt szobrot. Bár én az Oscart mindig a nézhetetlen filmek díjának tartottam. Tudom, hogy sok jó film kapott Oscart meg ez marha nagy elismerés meg minden, de szerintem rettentő sokszor lőnek bakot. Viszont ahogy látom idén jó a felhozatal mind filmek mind pedig színészek tekintetében. Nem nagyon van olyan, akivel nem lennék elégedett ha nyerne.
2014. január 16. 22:00
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Uramisten, ha a Jégvarázs és a Let It Go nyerne... Nsksoeur;dkdpsnsidhr ♡♡♡☆♡
Lindsay019
2014. január 17. 00:38
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (mse90 @ 2014.01.16. 17:04)
Itt szeretnék rámutatni arra, hogy senki sem mondja azt, hogy "én bírom Leonardo DiCapriót, de már egy kicsit sok lesz belőle". Nevetséges az, ahogy rögtön utálni kezdünk egy női sztárt, amint túl sikeres vagy túl népszerű lesz, és még be is valljuk, hogy igazából ezentúl semmi más logikus magyarázat nincs az irritációnkra. 
Azért nem gondolom, hogy egy kategóriába tartozna a kettő, főleg, hogy Leo több kiemelkedő alakítás után még mindig nem kapott Oscart, Jennifer meg igen.
Ebben az esetben én nem gondolom, hogy csak arról lehet szó, hogy nő és túl népszerű, hanem gondolhatják úgy, hogy ennyire azért nem jó, mint amennyire népszerű. Biztos vagyok benne, hogy vannak akik ezt ugyanúgy megmondják Leoról, vagy más férfi színészekről is.
Kiim
2014. január 17. 00:51
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (janet7 @ 2014.01.17. 00:38)
Azért nem gondolom, hogy egy kategóriába tartozna a kettő, főleg, hogy Leo több kiemelkedő alakítás után még mindig nem kapott Oscart, Jennifer meg igen.
Ebben az esetben én nem gondolom, hogy csak arról lehet szó, hogy nő és túl népszerű, hanem gondolhatják úgy, hogy ennyire azért nem jó, mint amennyire népszerű. Biztos vagyok benne, hogy vannak akik ezt ugyanúgy megmondják Leoról, vagy más férfi színészekről is.
A Leo memével az az egyetlen bajom, hogy az emberek hajlamosak elfelejteni, hogy ez már neki a 4. jelölése. Rengeteg kiváló színész még ennyire sem vitte az Akadémiánál.
És nyilván vannak olyanok, akik hasonlóan vélekednek férfi színészekről, de ez a fajta viselkedés közel sem olyan divatos náluk, mint a női sztároknál érzékelhető "emeljük őket az egekbe, majd tiporjuk a sárba" szindróma. Az egész kiszámítható és lényegében elkerülhetetlennek tűnő. 1-2 év a reflektorfényben és az emberek megelégelik az elért sikereket, azok, akik eleinte csupán neutrálisan gondolkodtak, egyre negatívabb véleménnyel lesznek, és egyre hangosabb az ellenzék, és még a rajongók is megkérdőjelezik, hogy ez mégis csak nem sok-e együtt és egyszerre, és idővel még a sajtó is beszáll az ellenárba, pedig ő indította eleve el a sztár túlexponálását. És persze senki sem teszi fel a kérdést, hogy vajon maga a sztár tehet-e arról, hogy ennyi a hűhó körülötte. Nem tudom, te hogy vagy vele, de nem emlékszem, mikor ment végbe ez a folyamat érdemes erősséggel egy férfi sztár esetén.
2014. január 17. 00:55
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (mse90 @ 2014.01.17. 00:51)
És nyilván vannak olyanok, akik hasonlóan vélekednek férfi színészekről, de ez a fajta viselkedés közel sem olyan divatos náluk, mint a női sztároknál érzékelhető "emeljük őket az egekbe, majd tiporjuk a sárba" szindróma. Az egész kiszámítható és lényegében elkerülhetetlennek tűnő. 1-2 év a reflektorfényben és az emberek megelégelik az elért sikereket, azok, akik eleinte csupán neutrálisan gondolkodtak, egyre negatívabb véleménnyel lesznek, és egyre hangosabb az ellenzék, és még a rajongók is megkérdőjelezik, hogy ez mégis csak nem sok-e együtt és egyszerre, és idővel még a sajtó is beszáll az ellenárba, pedig ő indította eleve el a sztár túlexponálását. És persze senki sem teszi fel a kérdést, hogy vajon maga a sztár tehet-e arról, hogy ennyi a hűhó körülötte. Nem tudom, te hogy vagy vele, de nem emlékszem, mikor ment végbe ez a folyamat érdemes erősséggel egy férfi sztár esetén.
Azért Jennifer egyenlőre még nem tart itt, ahogy én látom. Ki tudja mi lesz
Az, hogy vannak akik unják szerintem minden felkapott sztár esetében így van, de ez még nem olyan vészes.
mse90
2014. január 17. 01:07
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Szegény szegény Leo. Basszus, szerintem születésem óta nézem a filmjeit, és ilyen kiváló és KITARTÓ tehetséget nemigen találhat az ember. Nincs ember aki nála jobban megérdemelné ezt a nyavalyás szobrot, mint Ő. De szerintem az akadémia direkt nem fogja neki ítélni, csak, hogy nevethessenek a csalódott arcán. De nagyon remélem, hogy nem így lesz, hajrá Leo!!!!!!!!
2014. január 17. 01:30
|
|
Mortisiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 216624 offline
|
Sajnos nem Leonardo DiCaprio az egyetlen színész aki már ezer éve megérdemelték volna a díjat és sokkal többet tettek le az asztalra, mint azok akik évről évre nyernek. Szeretnék rámutatni arra, hogy pl. Gary Oldman, Johnny Depp, Robert Downey Jr., Brad Pitt, Ralph Fiennes, Tom Cruise, Glenn Close, Michelle Pfeiffer még a mai napig nem nyertek Oscar díjat. Semmi bajom Jennifer Lawrence-szel, de hol van Ő mondjuk Glenn Close-hoz képest? Őszintén nem tudom mi alapján választja ki az Akadémia a nyerteseket. Gravitáció meg Sandra Bullock? Komolyan? Az a nő minden filmben ugyanazt a karaktert hozza. Semmi egyediség nincs a játékában.
Kiim
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.