Oscar 2014: íme, a jelöltek!
2014. január 16. 16:04
Legjobb,legjobb,legjobb... Olyan nincs h legrosszabb?
2014. január 16. 16:05
Idézet (Evelin6816 @ 2014.01.16. 16:04)
Legjobb,legjobb,legjobb... Olyan nincs h legrosszabb?
De, az Arany Málnán azokat díjazzák.
2014. január 16. 16:06
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
gyerünk Julia!
2014. január 16. 16:09
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Aminek örülni tudok nagyon, az Adams, Bale és Hawkins jelölése. Nem néztem volna ki belőlük, hogy kihagyják Oprah-t. Tom Hanks mellőzése a főszereplői kategóriából viszont érthetetlen. Konkrétan az ő alakítása volt talán a legerősebb a reális esélyesek mezőnyében. Joaquin Phoenixet tudtam, hogy ki fogják hagyni, de hogy őt is, az egy kicsit sok. Kíváncsi leszek, mi lesz DiCaprióval, az évek óta tartó hőbörgés az Oscarjáért talán meghozza végre a gyümölcsét, de én most McConaughey-t látom befutónak, és ez így van jól. A női főszereplők játszmája valamikor tavaly júliusban dőlt még el, nagyon szeretném már látni Blanchett győzelmét, Adamshez meg ezek után jövőre már biztosan hozzávágnak valamit. Meglepett, hogy Gandolfini posztomusz-jelölése helyezett Hill lett a befutó, nem biztos, hogy neki kétszeres jelöltnek kellene lennie.
A filmeknél a Blue Jasmine-nek egyértelműen ott lenne a helye, ahogyan Spike Jonze-nak is a rendezőknél. A női ötösnél pedig még mindig nehezményezem, hogy az év valódi legjobb alakításai közül csak Cate jutott be. Természetesen elismerem Dench és Streep tehetségét, most még Bullock is jó volt, de Adele Exarchopoulos vagy Greta Gerwig szerintem jobban megérdemelmé, hogy itt legyen. Jelenleg a 12YAS, Cuarón, McConaughey, Blanchett, Leto és Lawrence győzelmét tippelném, de lehet, hogy most már a Hustle diadala a legvalószínűbb, nem tudom.
Jennifer második díja ellen egyébként nekem nem nagyon lenne kifogásom. Lupita egy brutálisan erős drámai, ő pedig egy hasonlóan jó komikus alakítást hoz. Nehéz dönteni közülük, mindenesetre, ha én döntenék, ezt Scarlett Johansson kapná A nőért.
A filmeknél a Blue Jasmine-nek egyértelműen ott lenne a helye, ahogyan Spike Jonze-nak is a rendezőknél. A női ötösnél pedig még mindig nehezményezem, hogy az év valódi legjobb alakításai közül csak Cate jutott be. Természetesen elismerem Dench és Streep tehetségét, most még Bullock is jó volt, de Adele Exarchopoulos vagy Greta Gerwig szerintem jobban megérdemelmé, hogy itt legyen. Jelenleg a 12YAS, Cuarón, McConaughey, Blanchett, Leto és Lawrence győzelmét tippelném, de lehet, hogy most már a Hustle diadala a legvalószínűbb, nem tudom.
Jennifer második díja ellen egyébként nekem nem nagyon lenne kifogásom. Lupita egy brutálisan erős drámai, ő pedig egy hasonlóan jó komikus alakítást hoz. Nehéz dönteni közülük, mindenesetre, ha én döntenék, ezt Scarlett Johansson kapná A nőért.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2014. január 16. 16:16
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
12 év rabszolgaság, A hobbit- Smaug pusztasága, Sötétségben- Star Trek, A magányos lovas, Vasember 3. hajráááááááááá*-------*
2014. január 16. 16:17
|
|
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline
|
Szurkolok Jennifer Lawrence-nek
2014. január 16. 16:18
Idézet (mse90 @ 2014.01.16. 16:00)
Megemlítendő:
- az Amerikai botrány mind a négy színészi kategóriában jelölést kapott, ami ritka, azontúl, hogy tavaly Russell előző filmjének, a Napos oldalnak is sikerült (személy szerint csak a hölgyek jelölésével egyezek)
- a Stories We Tell című dokumentumfilm az év egyik legtöbbek díjazottja, mégsem kapta meg a jelölést az Akadémiától. Felőlem mehetnek is rögötn a búsba ez miatt
- a Banks úr megmentése hiába szól Hollywoodról, mégis kimaradt a legtöbb kategóriából, ami szokatlan hozzáállás tőlük
- Jennifer Lawrence ezzel hivatalosan a legfiatalabb színész, aki 3 Oscar jelölést kapott - bár a nyerése esélyei a Globe-bal együtt is enyhén szólva kérdésesek
- a 12 év rabszolgaság eggyel kevesebb jelölést kapott mint a Gravitáció és az Amerikai botrány
- a Phillips kapitány nem jutott be se a legjobb színész (Hanks), sem pedig a rendezői kategóriában, pedig a legtöbb előzmény díjakat kipipálta
- idén sem került be magyar a film az idegennyelvű film kategóriába, pedig A nagy füzet bent volt már a 9-es rövid listába
- a kosztüm, smink és egyéb technikai kategóriák sokkalta flexibilisebbek és kevésbé sznobok, de még így is inkább a klasszikus, történelmi, régi stílusú divatot követő filmeket jelölték az olyan modern, sci-fi jellegű, és ez esetben szemkápráztató jelmezekkel szemben, mint ami pl. a Futótűzben volt
- a legjobb dal kategória jelöltjeit továbbra is képtelenség előrejelezni, azontúl, hogy a Let It Go biztos nyerni fog.
Most ennyi jutott egyből az eszembe.
- az Amerikai botrány mind a négy színészi kategóriában jelölést kapott, ami ritka, azontúl, hogy tavaly Russell előző filmjének, a Napos oldalnak is sikerült (személy szerint csak a hölgyek jelölésével egyezek)
- a Stories We Tell című dokumentumfilm az év egyik legtöbbek díjazottja, mégsem kapta meg a jelölést az Akadémiától. Felőlem mehetnek is rögötn a búsba ez miatt
- a Banks úr megmentése hiába szól Hollywoodról, mégis kimaradt a legtöbb kategóriából, ami szokatlan hozzáállás tőlük
- Jennifer Lawrence ezzel hivatalosan a legfiatalabb színész, aki 3 Oscar jelölést kapott - bár a nyerése esélyei a Globe-bal együtt is enyhén szólva kérdésesek
- a 12 év rabszolgaság eggyel kevesebb jelölést kapott mint a Gravitáció és az Amerikai botrány
- a Phillips kapitány nem jutott be se a legjobb színész (Hanks), sem pedig a rendezői kategóriában, pedig a legtöbb előzmény díjakat kipipálta
- idén sem került be magyar a film az idegennyelvű film kategóriába, pedig A nagy füzet bent volt már a 9-es rövid listába
- a kosztüm, smink és egyéb technikai kategóriák sokkalta flexibilisebbek és kevésbé sznobok, de még így is inkább a klasszikus, történelmi, régi stílusú divatot követő filmeket jelölték az olyan modern, sci-fi jellegű, és ez esetben szemkápráztató jelmezekkel szemben, mint ami pl. a Futótűzben volt
- a legjobb dal kategória jelöltjeit továbbra is képtelenség előrejelezni, azontúl, hogy a Let It Go biztos nyerni fog.
Most ennyi jutott egyből az eszembe.
A The Butler pedig szeptembertől januárig eljutott oda, hogy szuperesélyesből nullás legyen.
2014. január 16. 16:24
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Cannibal3 @ 2014.01.16. 16:09)
A női ötösnél pedig még mindig nehezményezem, hogy az év valódi legjobb alakításai közül csak Cate jutott be. Természetesen elismerem Dench és Streep tehetségét, most még Bullock is jó volt, de Adele Exarchopoulos vagy Greta Gerwig szerintem jobban megérdemelmé, hogy itt legyen.
...és Brie Larson. Én személy szerint az ő mellőzését nehezményezem t'án a leginkább, hiába tudtam, hogy így lesz. Legalább ő még a kisebb kritikusi csoportoknál elég szépen teljesített.
1 felhasználónak tetszik:
Cannibal3
2014. január 16. 16:29
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
MAGÁNYOS LOVAS ?! JÓL OLVASTAM?! URAM ISTEN EZ KÉSZ *-* ELMONDHATATLANUL BOLDOG VAGYOK MOST !!!
Nem mellesleg hajrá Mr Banks és Jégvarázs !!! <3
Nem mellesleg hajrá Mr Banks és Jégvarázs !!! <3
2014. január 16. 16:30
|
|
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline
|
Hát hajrá mindenkinek
Jennifer pedig tényleg megérdemli <3
2014. január 16. 16:32
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Hajrá Jared és Jennifer
2014. január 16. 16:33
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Figyelem, elveszett! Keressük: Tom Hanks, Emma Thompson, Daniel Brühl, Szörny Egyetem, A nagy füzet. Kérjük, aki mégis látta őket a jelöltek listáján, keressen fel minket!
Viccet félretéve: csalódtam. Mi az már, hogy Gru 2. meg Croodék jelölést kap, a Szörny Egyetem meg nem? Ennyire nem volt rossz, szerintem imádnivaló. Valahogy gondoltam, hogy a TWR jelölését nem ússzuk meg, engem nem érdekel, csak adják a WDAS-nak, ha már tavaly nem volt merszük hozzá! Kicsit nevetséges, hogy idén így likvidálták a Pixart, a The Blue Umbrella még előjelölt sem volt. Legjobb animációs rövidfilm pedig legyen a Lóra!, akkor elmondhatjuk, hogy Walt Disney nem 26, hanem 27 Oscart kapott. Mekkora lenne már?
Gyanítom a Let it Go-nak semmi esélye a legjobb betétdalra, viszont egy fellépést Idinától el tudnék viselni.
Viccet félretéve: csalódtam. Mi az már, hogy Gru 2. meg Croodék jelölést kap, a Szörny Egyetem meg nem? Ennyire nem volt rossz, szerintem imádnivaló. Valahogy gondoltam, hogy a TWR jelölését nem ússzuk meg, engem nem érdekel, csak adják a WDAS-nak, ha már tavaly nem volt merszük hozzá! Kicsit nevetséges, hogy idén így likvidálták a Pixart, a The Blue Umbrella még előjelölt sem volt. Legjobb animációs rövidfilm pedig legyen a Lóra!, akkor elmondhatjuk, hogy Walt Disney nem 26, hanem 27 Oscart kapott. Mekkora lenne már?
Gyanítom a Let it Go-nak semmi esélye a legjobb betétdalra, viszont egy fellépést Idinától el tudnék viselni.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.