A finn szimfonikus metalt játszó Nightwish együttes frontembere, dalszerzője és egyben billentyűse novemberben jelentette be, hogy a Nightwish mellett szólóprojektbe kezd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Februárban érkezik Tuomas Holopainen kislemeze
2014. január 15. 20:35
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2014. január 15. 20:38
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Sikeres szólókarriert!
2014. január 16. 01:09
|
|
muffinkaah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 700 Csatolások: 30 Azonosító: 185094 offline
|
imádom ezt az embert! *-*
2014. január 16. 08:58
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Már várom hogy meghallgathassam, biztos vagyok benne hogy tetszeni fog, Tuomas nem okozott még csalódást zeneileg. Épp mostanában gondolkodtam rajta meddig tudom úgy hallgatni a zenéjét hogy ne jusson eszembe mennyire haragszom rá... Mégis ha időnként elfordulok a NW-től és főleg Tuo-tól valamiért mindig újra beleszeretek a zenéjükbe. Fura dolog ez.
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2014. január 27. 12:12
|
|
draculinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171800 offline
|
szerintem rosszul tette, hogy a magánéletét is belevitte. a csajának közel sincs olyan jó hangja, mint akár Tarjanak vagy Anettenek. mondjuk ehhez tökéletesen megfelel, hiszen egy rajzfilmfigurához viszont tökéletes a hangja. hát, úgy tűnik, neki nem jön be a szólózás.
2014. január 31. 13:06
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Olvasom, mások hogy vannak vele (meghallgatom, de nem szeretem/ nem ismerem (ez a gyakoribb- habár akkor miért olvassa el, és miért szól hozzá), de az tuti, hogy én hatalmas fan leszek, szeretem jó hangja van, a Nightwish-t is szeretem (tudom, ott nem ő énekel) és nagyon jó zenét/szöveget ír, tehát most is biztos beletalál...(Johanna hangját nem ismerem, de rábízom Tuomas-ra) Szóval, HAJRÁ TUOMAS!!!!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.