A finn szimfonikus metalt játszó Nightwish együttes frontembere, dalszerzője és egyben billentyűse novemberben jelentette be, hogy a Nightwish mellett szólóprojektbe kezd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Februárban érkezik Tuomas Holopainen kislemeze
2014. január 15. 20:35
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2014. január 15. 20:38
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Sikeres szólókarriert!
2014. január 16. 01:09
|
|
muffinkaah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 700 Csatolások: 30 Azonosító: 185094 offline
|
imádom ezt az embert! *-*
2014. január 16. 08:58
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Már várom hogy meghallgathassam, biztos vagyok benne hogy tetszeni fog, Tuomas nem okozott még csalódást zeneileg. Épp mostanában gondolkodtam rajta meddig tudom úgy hallgatni a zenéjét hogy ne jusson eszembe mennyire haragszom rá... Mégis ha időnként elfordulok a NW-től és főleg Tuo-tól valamiért mindig újra beleszeretek a zenéjükbe. Fura dolog ez.
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2014. január 27. 12:12
|
|
draculinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171800 offline
|
szerintem rosszul tette, hogy a magánéletét is belevitte. a csajának közel sincs olyan jó hangja, mint akár Tarjanak vagy Anettenek. mondjuk ehhez tökéletesen megfelel, hiszen egy rajzfilmfigurához viszont tökéletes a hangja. hát, úgy tűnik, neki nem jön be a szólózás.
2014. január 31. 13:06
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Olvasom, mások hogy vannak vele (meghallgatom, de nem szeretem/ nem ismerem (ez a gyakoribb- habár akkor miért olvassa el, és miért szól hozzá), de az tuti, hogy én hatalmas fan leszek, szeretem jó hangja van, a Nightwish-t is szeretem (tudom, ott nem ő énekel) és nagyon jó zenét/szöveget ír, tehát most is biztos beletalál...(Johanna hangját nem ismerem, de rábízom Tuomas-ra) Szóval, HAJRÁ TUOMAS!!!!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.