vadGina
Nagyon imádom Justint! Tudom hogy drogozik! De nem érdekel! És ez a bunkó paraszt ne szóljon bele az életébe!
Erre a kommentre csak ezt tudom válaszonli!
http://24.media.tumblr.com/c2f4f2ba1759f2a091bd08d2d9c95ed4/tumblr_mqeu9a8qon1sp9fcho1_500.gif
Láttad valaha? Úgy igazán nem csak úgy? Nézz meg vele egy interjút! Ajánlom. Szellemes, jófej nem egy bunkó paraszt! Csak reálisan látja a dolgokat
Jared Padalecki beszólt a szipuzó Biebernek
2014. január 16. 19:25
2014. január 16. 19:39
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Petrafranczia @ 2014.01.15. 18:57)
hánynom kell ettől az odaátos csávótol, bün ronda ráadásul semmitsem ér el a nayfogásával. és akkor mi van ha bieber drogozik?.. mert ezer más sztár nem ezt csinálja. lekellene szálni róla , mert azt csinál amit akar és gonfolom tudja mit csinál.
Mert az alapján kell szeretni vagy nem szeretni valakit, hogy néz ki. Igazad van (remélem érted az iróniát). Ráadásul ezt nagyon nem hívnám "nyafogásnak".
Egyébként Jared win.
2014. január 16. 19:44
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Szandi0820 @ 2014.01.16. 19:39)
Mert az alapján kell szeretni vagy nem szeretni valakit, hogy néz ki. Igazad van (remélem érted az iróniát). Ráadásul ezt nagyon nem hívnám "nyafogásnak".
Egyébként felfoghatjuk úgy is, hogy "mi van akkor, ha drogozik", de akkor nem sokáig védheted a drágalátos kis Jusztinádat... kis házi feladat: nézz utána, miért.
Egyébként Jared win.
Bár nem kellett volna beleavatkoznia szerintem, mert így most megharagszanak rá oktalanul a rendkívül félelmetes Jusztina-fanok és elárasztják őt a még félelmetesebb üzeneteikkel. 
Egyébként Jared win.
Hát akkor ízlésficamos vagyok, amiért már tizennégy évesen totálisan odavoltam Sammyért.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. január 16. 19:51
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
jbieber fan: "...de hogy az ész Ideàt van azaz a Belibereknél az biztos"
Ha ez igaz, akkor nagyon jól titkoljátok. A ti kis rajongótáborotoknak még egy értelmes megmozdulása nem volt, és ezt mindig tudjátok tetézni valami aranyköpéssel, pl mikor olyanokat írtok, hogy bár titeket köpött volna pofán az erkélyről, vagy hogy de jó Anna Frank-nak (II. vh alatt, koncentrációs táborban elhunyt zsidó kislány), mert bíbörke nyilatkozott róla.
Személyeskedni a világért sem szeretnék, de a kommentjeid alapján téged sem fognak az eszedért ellopni, ehhez képest mégis mindenkit leidiótázol... Úgyhogy ne nagyon firtasd, merre is van az ész, mert lehet, hogy belebuksz...
Ha ez igaz, akkor nagyon jól titkoljátok. A ti kis rajongótáborotoknak még egy értelmes megmozdulása nem volt, és ezt mindig tudjátok tetézni valami aranyköpéssel, pl mikor olyanokat írtok, hogy bár titeket köpött volna pofán az erkélyről, vagy hogy de jó Anna Frank-nak (II. vh alatt, koncentrációs táborban elhunyt zsidó kislány), mert bíbörke nyilatkozott róla.
Személyeskedni a világért sem szeretnék, de a kommentjeid alapján téged sem fognak az eszedért ellopni, ehhez képest mégis mindenkit leidiótázol... Úgyhogy ne nagyon firtasd, merre is van az ész, mert lehet, hogy belebuksz...
2014. január 16. 20:21
|
|
SuperJuniorfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 207 Csatolások: 95 Azonosító: 202501 offline
|
tök igaza van Jared-nek!! szerintem tök egyértelmű...
2014. január 16. 20:22
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Csak nem elárasztották a színteret a belíberek értelmes megnyilvánulásokkal?!
Valószínűleg Jared meg fog ijedni a törpehadseregtől, az Odaátot törlik és az egész stáb visszavonultan fogja tengetni a napjait a hegyekben. Ugyan, kérlek.. A rajongói az ostobaság létráján fokozatosan lejjebb süllyednek és szinte lehetetlen őket "szép" szavakkal illetni. Kazinczynak is fejtörést okozna.
Valószínűleg Jared meg fog ijedni a törpehadseregtől, az Odaátot törlik és az egész stáb visszavonultan fogja tengetni a napjait a hegyekben. Ugyan, kérlek.. A rajongói az ostobaság létráján fokozatosan lejjebb süllyednek és szinte lehetetlen őket "szép" szavakkal illetni. Kazinczynak is fejtörést okozna.
2014. január 16. 21:54
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
"Természetesen az elvakult belieberek azonnal visszavágtak a kétgyermekes apukának, egyesek az Odaát bojkottját szeretnék elérni – micsoda fenyegetések!"
Úristen, szánalmasak. -.- Csak röhögni tudok rajtuk. Másra nem érdemesek.
Úristen, szánalmasak. -.- Csak röhögni tudok rajtuk. Másra nem érdemesek.
2014. január 16. 21:56
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Jody teljesen egyetértek!
2014. január 17. 06:53
|
supernatural99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 219401 offline
|
fhuuuuuujjjjj de elegem van abból hogy mindig Jusztinka folyik a csapból ha meghallom a hangját kiszakad a dobhártyám!!!! ha meglátom kiég a retinám!!! komolyan mondom mint egy rossz b@zi nem???ha valami bajotok van Jareddel vagy a sorozattal hozzám jöjjetek justinka imádók fuujj hányingerem van ettől a kis f@sz-tól én 10-éves koromban szerettem meg a fiukat és náluk jobb nincsen a világon én nem voltam olyan 10 évesen mint ezek a Justinka fanok én odaátoztam és ez a világ legjobb sorozata aki le meri szólni Jaredet azt pofán b@szom.!!! és Jarednek igaza van és én biztos vagyok benne hogy úgy történt minden ahogy jared elmondta!!!! 100%-ban igaza van... és pár pisis kis 10-éves p@icsák miatt nem fog megszünni az odaát!!! ennyit erről mehettek aludni justinka fanok én pedig odaátozok:)))
2014. január 17. 11:25
Lil Za-ból simán kinézem hogy az övé, de Justin sem egy földre szállt angyal, szóval nem tudom...
2014. január 17. 15:43
Igaza van.
Nagyon igaza van. Nagyon kíváncsi lennék az igazságra..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.