Jared Padalecki beszólt a szipuzó Biebernek
2014. január 15. 21:11
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Teljesen igaza van! Kicsit sem furcsa, hogy Justin házában találták, de a barátját tartózatják le!!
2014. január 15. 21:42
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Idézet (b.vivien.13 @ 2014.01.15. 19:48)
A cikknek nincs értelme.. Nem lehet egyszer hogy ő ne legyen valamibe hibás?? Nagyon rossz volt neki mikor szakitott a barátnőjével! De ez már több mint 1 éve volt. Az ilyen barátok nem barátok!
1 éve? Az már elég régen volt... Ilyen rohadt nehéz feldolgozni, hogy csak droggal megy? Kétlem.
2014. január 15. 22:04
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Idézet (vikinguyen @ 2014.01.15. 20:00)
Jezusom. Hat ez hulye...na az ilyen nyomorekok akarnak hiresek lenni hogy beszolnak Justinnak. Eddig is mindig Lil Za adta neki a drogot es tuti hogy ove volt.. ennyi erovel Justin a rendoroket is lefizethette volna. Annira hulye aki azt hiszi hogy lefizette Justin, mert a penzzel mit kezd Lil a sitten?! Gondolkodjatok mar!
Drágaság!
Akkor azt mond meg kérlek hogy miért a drága Justinodnál találták meg a kokót!! Ezt mond meg. A zsarukat biztos hogy nem fizette le mivel nem olyan hülyék. Nem fognak bedőlni neki. Attól mert híres és mellé még ilyesmiket csinál nem fogják annyiban hagyni. Tuti hogy benne van ebben az ügyben. Jared nem nyomorék. Mindenki magából indul ki! Ő egy 2 gyerekes apa aki színész és szerintem nem a botrányairől híres. Justin nem azért híres mert hogy annyi éhező gyerekenk segített. Ő csak arról híres hogy leköpte a rajongóit akik még mindig szeretik egy étteremben (és nem a wc-n) végezte el a dolgát leköpte e DJ-t és mellesleg leszólt egy lány aki csak egy jó napot akart de nem tudta megcsinálni mivel a drágalátos Justin Bieber elb*szta a napját. És még ő hiszi magáról hogy tökéletes. Hát mondhatom k*rvára tökéletes. És az a lány is a rajongója volt. Még őket sem veszi semmibe. És ők tisztelegnek előtte hogy Justin így Justin úgy.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. január 15. 22:21
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Idézet (jbieber fan @ 2014.01.15. 21:51)
Hungergamesfan16 te egy idióta vagy! Tudod mist bemutattad magad és higy vagy nem volt még baràtod/baràtnőd vagy csak szimplàn érzéketlen, bunkó gyerek vagy. És tudod mit neked jöhetne meg az eszed mert a kommented értelme és szövege szerint elég régóta nincs a helyén
Az agyam köszöni szépen, rendben van. Na és a tied? Justin elszívta azt is? Gondolkozz már ember! Hogyne lett volna barátom, de szerintem az nem normális, meg nem is indok, hogy egy év után még ezzel dobálóztok, hogy jaj elvesztette Selenát. Mintha annyira rohadtul hiányozna neki... Nem kell idiótának nevezni, csak mert leírtam az igazságot a bálványodról, aki egy nyomorék.
Hajrá Jared!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. január 15. 22:30
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (jbieber fan @ 2014.01.15. 21:51)
Hungergamesfan16 te egy idióta vagy! Tudod mist bemutattad magad és higy vagy nem volt még baràtod/baràtnőd vagy csak szimplàn érzéketlen, bunkó gyerek vagy. És tudod mit neked jöhetne meg az eszed mert a kommented értelme és szövege szerint elég régóta nincs a helyén
személyeskedésből vissza kéne venni!! Nem szeretném, ha elfajulnának a dolgok és rendet kéne tenni!
Idézet (jbieber fan @ 2014.01.15. 22:03)
Bessie ezt a beszólàst! Most annyira megijedtem hogy nem tudok aludni wààà!!! Te egy komplett IDIÓTA VAGY...
nem, csak moderátor, aki elküld pihenni, ha nem veszel vissza.
2014. január 15. 22:41
|
|
Delenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 366 Csatolások: 0 Azonosító: 175326 offline
|
Nekem is pont e ugrott be elsőnek amit Jared kiírt. Teljesen igaza van,amúgy meg Bieber egy kis taknyos aki már nem tud mivel vergődni,hogy felhívja magára a figyelmet,itt Jared érdemelne kellő tiszteletet.
amúgy a kommentek alapján tényleg nagyon megy a szemelyéskedés..o.o"
amúgy a kommentek alapján tényleg nagyon megy a szemelyéskedés..o.o"
2014. január 15. 23:13
|
|
LucienneBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 217437 offline
|
Hát van benne valami... De az ember már meg se lepődik ilyen dolgokon. Csak az elvetemült rajongókat nem értem... látják ezek a lányok, mi is folyik itt, vagy már elvesztek Justin komolytalan tekintetében?
2014. január 15. 23:32
|
|
NileyJemifanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 172824 offline
|
itt az az egytelen baj hogy Justin bármit csinál felvan nagyítva... Tudom ő sem ártatlan de nem kell mindig bántani. Nem ártott ő nektek... Lil Za pedig amugy is ugy nézki mint egy drogos. szoval nem értem hogy miért justin kellett volna elvinni, Lil Za-nál találták a drogot!!! :@ Ha nem kedvelitek Justint száljatok le róla, ő sem beszél rolatok!!!
2014. január 16. 05:46
|
|
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline
|
AKKOR IS! Kussoljanak a Belieberek (tisztelet a kivételnek), de azokat a rendőröket, akik átkutatták a házat jól pofán verném. Lefizetés vagy sem, honnan gondolják, hogy ha Bíborka házában találtak ennyi drogot, azt csak a haverja használta? Mégis mit hisznek, hogy jóbarátként csak úgy megengedte, hogy "oks, hagyd nálam, majd elfogy" vagy valami? A szőr feláll a karomon, hogy a nem celeb/híres embereket úgy szorítsják a földre a zsaruk, mert drogot találnak náluk, aztán meg jön a rehab meg a javító, de ha híres emberről van szó, akkor hiába nyílvánvaló, de azt mondják, hogy nem ő volt vagy hagyják nyugodtan, hadd csinálja! De végülis mindegy... majd rájönnek az emberek, ha egyszer ott marad -.-
2014. január 16. 07:12
Jót röhögtem rajta, amikor megláttam, hogy ilyet írt ki. És igaza van. Vajon mennyit fizetett neki Justin?
Hát ezen is jót nevettem. Arra aztán várhatnak.
Idézet
egyesek az Odaát bojkottját szeretnék elérni
Hát ezen is jót nevettem. Arra aztán várhatnak.
2014. január 16. 07:43
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Ez tetszett.
Én is azon voltam kiakadva,hogy miért nem őt tartoztatták le mikor nála találták.Jó lenne ha nem úszna meg mindent csak azért mert híres..
2014. január 16. 08:54
Innentől kezdve szerintem tényleg nem kell sok, hogy Bíboros tényleg hűvösre kerüljön
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.