Jared Padalecki beszólt a szipuzó Biebernek
2014. január 15. 20:27
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Jaredet nem ismerem, de nem szidom. Az viszont igaz, hogy nem kéne ilyeneket kitalálnia Jusról.
2014. január 15. 20:35
|
|
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline
|
Lil98
Komolyan a Justinos cikkeket már a kommentek miatt is érdemes elolvasni. A sok elvakult rajongó osztja az észt! Hát ez kész. rohog.gif
BTW, Jared kérdése nagyon is jogos volt. Hiszen miért vitte volna el a balhét a drágalátos barát, ha nem azért mert Justinka lefizette? Bár mondjuk nekem nem tudnának annyit fizetni, hogy valaki helyett börtönbe menjek. Nagyon remélem, hogy a rendőröknek legalább van annyi eszük, hogy egy hazugságvizsgálatot csinálnak. Ha ezt én vagy mit tudom a szomszédom, esetleg a szomszéd faluban lakó Jóska bá' csinálta volna biztos bevitték volna a hűsre az állítólagos baráttal együtt. blink.gif De mivel Bieberke híres neki mindent szabad?! Csak vigyázzon nehogy megüsse a bokáját! wink.gif
Amúgy meg mi jogon akarják töröltetni egy sorozatot? Attól még, hogy az egyik szereplő beszólt az általuk valamilyen érthetetlen okból szeretett énekesnek (?), ami valljuk be teljesen jogos volt?
Kedves Lil!98
Minden egyes soroddal egyet tudtam érteni. Nekem is legelőször az jutott ezsembe , hogy vajon miért csak a szerencsétlen barátját tartóztatták le és Justin-t nem? Ha a rendőrök esetleg nem arra figyelnének , hogy milyen híres , hanem normálisan kinyomoznák valójában mi is történt , nem lennének ezek a sok viták , nem?
egyébként Jarednek ez a vádja teljesen jogos. annyi botrányt hallhattunk róla , hogy ezen pláne nem csodálkoznék.
Komolyan a Justinos cikkeket már a kommentek miatt is érdemes elolvasni. A sok elvakult rajongó osztja az észt! Hát ez kész. rohog.gif
BTW, Jared kérdése nagyon is jogos volt. Hiszen miért vitte volna el a balhét a drágalátos barát, ha nem azért mert Justinka lefizette? Bár mondjuk nekem nem tudnának annyit fizetni, hogy valaki helyett börtönbe menjek. Nagyon remélem, hogy a rendőröknek legalább van annyi eszük, hogy egy hazugságvizsgálatot csinálnak. Ha ezt én vagy mit tudom a szomszédom, esetleg a szomszéd faluban lakó Jóska bá' csinálta volna biztos bevitték volna a hűsre az állítólagos baráttal együtt. blink.gif De mivel Bieberke híres neki mindent szabad?! Csak vigyázzon nehogy megüsse a bokáját! wink.gif
Amúgy meg mi jogon akarják töröltetni egy sorozatot? Attól még, hogy az egyik szereplő beszólt az általuk valamilyen érthetetlen okból szeretett énekesnek (?), ami valljuk be teljesen jogos volt?
Kedves Lil!98
Minden egyes soroddal egyet tudtam érteni. Nekem is legelőször az jutott ezsembe , hogy vajon miért csak a szerencsétlen barátját tartóztatták le és Justin-t nem? Ha a rendőrök esetleg nem arra figyelnének , hogy milyen híres , hanem normálisan kinyomoznák valójában mi is történt , nem lennének ezek a sok viták , nem?
egyébként Jarednek ez a vádja teljesen jogos. annyi botrányt hallhattunk róla , hogy ezen pláne nem csodálkoznék.
2014. január 15. 20:39
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (bniki25 @ 2014.01.15. 19:58)
Emberek, mikor veszitek már észre, hogy ez a senkiházi egy kalap kakát nem ér, hol volt ő, akkor amikor az Odaát elkezdődött, és lehet, hogy már rég süllyesztőbe kerül, amikor az Odaát még mindig tart. Ettől az embernek nevezett valamitől már feláll a hátamon a szőr, meddig lehet még ezt fokozni??? Hiába na, nagy az Isten állatkertje, de a kerítés még mindig alacson
, remélem Jensen is csatlakozik majd ..

nincs Twittere. Már amennyire jól tudom.
2014. január 15. 20:40
|
|
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline
|
és hogy a sorozatot bojkottolják? nincs annyi pénz amivel ezt elérhetnék...ugyanis sikeres a sorozat nem fogják azért beszüntetni , mert a belieberek mérgesek lettek Jaredra!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. január 15. 20:41
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Jarednek is úgy tűnik elege lett ebből a mitugrászból
És nem is azon van szerintem a hangsúly, hogy drogozott, hanem hogy annyira egy undorító aljadék, hogy képes egy állítólagos barátját(!) lefizetni hogy vállalja az ő bűnéért a felelősséget, mikor neki ez nem számított volna semmit, egy kis kenőpénzt a rendőröknek vagy ha ez nem jön be akkor egy frankó ügyvédke, és annyi az egész ügynek. Gratulálok justinka, először a rajongóidat nem tiszteled meg, aztán a barátaidat, és a végén már a saját szülőanyukádat fogod leköpni
Szandiiii
2014. január 15. 20:41
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Justin rajongói alapból fiatalok ahhoz, hogy egy olyan show-t mint az Odaát megnézzenek, elvégre egy 12-es karika biztosan van rajta.
Amúgy meg habár könnyen lehet, hogy igaza van, nem kellett volna feltételezésekbe bocsátkoznia, mert csak azért mert Justin jó eséllyel drogozott már nem egyszer, és néha mások vitték el a balhét, attól még lehet, hogy kivételesen a barátjáé volt a cucc. Elvégre fogyasztói mennyiséget ír a cikk... igaz, hogy tervezhették a megosztását, de úgy tűnik "szerencséjére bíbörnek" hamarabb ott voltak a zsaruk.
Szóval bár Jared egy csöppet elvakult volt a dologgal kapcsolatban, de könnyedén lehet, hogy igaza van...
Szóval bár Jared egy csöppet elvakult volt a dologgal kapcsolatban, de könnyedén lehet, hogy igaza van...
2014. január 15. 20:42
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|
Idézet (Bessie @ 2014.01.15. 20:39)
nincs Twittere. Már amennyire jól tudom. 
nincsen neki. Misha drága meg elméletileg szereti Biebert.
Bessie
2014. január 15. 20:43
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Ez nem beszólás volt, hanem csak az igaz valóság.
A kis hülyegyerek nem meri felvállalni a tettei következményét, ezért lefizeti a haverját, hogy magára vállalja ennek az idiótának hülyeségeit, hogy Ő jöjjön ki jól a dologból. A kis t*knyosnak nem ártana egy kis élmény a börtönben, igazán jól festene a többi rab közt.
A kis hülyegyerek nem meri felvállalni a tettei következményét, ezért lefizeti a haverját, hogy magára vállalja ennek az idiótának hülyeségeit, hogy Ő jöjjön ki jól a dologból. A kis t*knyosnak nem ártana egy kis élmény a börtönben, igazán jól festene a többi rab közt.
2014. január 15. 20:44
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Melcsy24 @ 2014.01.15. 20:40)
és hogy a sorozatot bojkottolják? nincs annyi pénz amivel ezt elérhetnék...ugyanis sikeres a sorozat nem fogják azért beszüntetni , mert a belieberek mérgesek lettek Jaredra! 
9-ik évad megy jelenleg Amerikában. Nem véletlenül - csak mondom. Az, hogy kinek mennyire gőzöl a feje egy cseppet sem érdekel, de ne essetek egymásnak ilyesmik miatt. Mindennek van határa, és a veszekedést, egymásnak ugrást nem toleráljuk.
Szandiiii
2014. január 15. 20:45
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Jarednek igaza van
2014. január 15. 20:47
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Beckie @ 2014.01.15. 20:41)
Justin rajongói alapból fiatalok ahhoz, hogy egy olyan show-t mint az Odaát megnézzenek, elvégre egy 12-es karika biztosan van rajta.
Amúgy meg habár könnyen lehet, hogy igaza van, bár nem kellett volna feltételezésekbe bocsátkoznia, mert csak azért mert híres, és jó eséllyel drogozott már nem egyszer, és néha mások vitték el a balhét, attól még lehet, hogy kivételesen a barátjáé volt a cucc. Elvégre fogyasztói mennyiséget ír a cikk... igaz, hogy tervezhették a megosztását, de úgy tűnik "szerencséjére bíbörnek" hamarabb ott voltak a zsaruk.
Szerintem buburka rajongói nem lehetnek fel olyan sokáig, hogy megnézzék a sorozatot. De ha bele is néznék, lehet hogy meg is ijednének.
2014. január 15. 20:51
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Remélem Jared nem fog lesüllyedni a hülye tweetelők sorába,nem érdemes Bieberrel és a még hülyébb fanjaikkal kötekedni,csak magára haragítja a rajongókat.Még ha igaza is van vagy közel jár az igazsághoz.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.