Régen bírtam Justint, amikor még aranyos volt. Nagyjából a "Beauty And The Beat"-es korszakáig. Egy ideig elfogadtam amiket csinált, mert sosem volt a legnagyobb kedvencem, de már nagyon kezd elegem lenni belőle! Ez már tényleg szánalmas, ezt én is észrevettem, amikor olvastam a cikket. Érdekes, hogy csak a barátját csukták le. Jarednek 100%-ig igaza van!!! Ő nem csak egy hihetetlenül tehetséges ember (Justin a lába nyomába se érhet), de még kimondottan intelligens is. Az pedig, ha már ő is megemlíti a dolgot, azt jelenti, hogy tényleg túllépett pár határt, hiszen ő nem az a feltűnési viszketegséggel szenvedő híresség, aki mindenkinek beszól, csakhogy észrevegyék. Teljesen egyetértek vele! JB túl is lépett már egy csomó határt, akárcsak a rajongói. Nyissák már ki a szemecskéjüket ezek a csökkent elméjűek és fogják fel, hogy Bieber egyáltalán nem tökéletes. Sőt, már egyenesen undorító, amit művel. Vagy felőlem legyenek ilyen elfogult idióták, de hagyják békén Jaredet, hiszen egyértelmű, hogy nem ismerik. Ahogyan az is egyértelmű, hogy igaza van. Szóval még egyszer: ha bármelyik ilyen mentális problémákkal küszködő bilíbört meglátok, hogy beszól Jarednek, szebbnél szebb dolgokat fogok művelni vele. Hadd ne részletezzem.