Starity

Jared Padalecki beszólt a szipuzó Biebernek

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 15. 19:53 #61
- törölt felhasználó -    
Idézet (directionerbelieber @ 2014.01.15. 19:29)
szerintem befoghatod nikaaa  honnan veszed hogy igaz ennyi vagy

Onnan veszi,hogy kép is készült róla. rolleyes.gif

Idézet (dori55 @ 2014.01.15. 19:44)
Jared meg fogja be mad.gif addig örüljön míg én nem küldök neki üzenetet mad.gif

Mert pont a te üzenetedtől fog megijedni rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Beyla, Nikaaa
2014. január 15. 19:58 #62
bniki25
bniki25
új tag

StátuszTalán sohasem vagyunk annyira természetesek, mint mikor szerepet játszunk.
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 29
Csatolások: 2
Azonosító: 138403
Emberek, mikor veszitek már észre, hogy ez a senkiházi egy kalap kakát nem ér, hol volt ő, akkor amikor az Odaát elkezdődött, és lehet, hogy már rég süllyesztőbe kerül, amikor az Odaát még mindig tart. Ettől az embernek nevezett valamitől már feláll a hátamon a szőr, meddig lehet még ezt fokozni??? Hiába na, nagy az Isten állatkertje, de a kerítés még mindig alacson biggrin.gif, remélem Jensen is csatlakozik majd .... biggrin.gif tongue.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Beyla
2014. január 15. 20:00 #63
vikinguyen
vikinguyen
visszatérő vendég

StátuszBitch please, I'm a BELIEBER<3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 349
Csatolások: 0
Azonosító: 199111
Jezusom. Hat ez hulye...na az ilyen nyomorekok akarnak hiresek lenni hogy beszolnak Justinnak. Eddig is mindig Lil Za adta neki a drogot es tuti hogy ove volt.. ennyi erovel Justin a rendoroket is lefizethette volna. Annira hulye aki azt hiszi hogy lefizette Justin, mert a penzzel mit kezd Lil a sitten?! Gondolkodjatok mar!
2014. január 15. 20:02 #64
punigundel
punigundel

Státusz"It's kind of fun, to do the impossible"
Hozzászólás: 807
Csatolások: 31
Azonosító: 213404
Ebből is látszik, hogy milyen szánalmas ez a Justinka! Hogy oda ne rohanjak! Jared ott a pont! wink.gif
2014. január 15. 20:03 #65
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
hát Jared nincs egyedül mert én is ezen az elven vagyok
2014. január 15. 20:05 #66
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Nem tudom, hogy kifejtem-e erről részletesebben még a véleményem, de előre szólnék, hogyha ezt a csodálatos embert, akinek ráadásul még igaza is van, leszólja bármelyik elfogult kis bilíbör, saját kezűleg csontozom ki! wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Bessie
2014. január 15. 20:07 #67
punigundel
punigundel

Státusz"It's kind of fun, to do the impossible"
Hozzászólás: 807
Csatolások: 31
Azonosító: 213404
Drága vikinguyen! A te ,,csodás" hozzászólásodból is látszik, hogy a JB fanok alig kongatja meg a 7-et!
,,na az ilyen nyomorekok akarnak hiresek lenni hogy beszolnak Justinnak"
Te tudod egyáltalán, hogy ki is az a Jared Padalecki? Ő nem akar híres lenni te f@szfej! Ő már az! Sötétebb vagy mint a Pákó! -.-"
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Cassie3
2014. január 15. 20:10 #68
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18948
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Komolyan a Justinos cikkeket már a kommentek miatt is érdemes elolvasni. A sok elvakult rajongó osztja az észt! Hát ez kész. rohog.gif
BTW, Jared kérdése nagyon is jogos volt. Hiszen miért vitte volna el a balhét a drágalátos barát, ha nem azért mert Justinka lefizette? Bár mondjuk nekem nem tudnának annyit fizetni, hogy valaki helyett börtönbe menjek. Nagyon remélem, hogy a rendőröknek legalább van annyi eszük, hogy egy hazugságvizsgálatot csinálnak. Ha ezt én vagy mit tudom a szomszédom, esetleg a szomszéd faluban lakó Jóska bá' csinálta volna biztos bevitték volna a hűsre az állítólagos baráttal együtt. blink.gif De mivel Bieberke híres neki mindent szabad?! Csak vigyázzon nehogy megüsse a bokáját! wink.gif
Amúgy meg mi jogon akarják töröltetni egy sorozatot? Attól még, hogy az egyik szereplő beszólt az általuk valamilyen érthetetlen okból szeretett énekesnek (?), ami valljuk be teljesen jogos volt? huh.gif
2014. január 15. 20:12 #69
- törölt felhasználó -    
Ezek a hozzászólások xd _nevet.gif
2014. január 15. 20:14 #70
- törölt felhasználó -    
Csak kiírta azt ami tény, hogy kapjon egy kis figyelmet, erre használják a twittert biggrin.gif
2014. január 15. 20:15 #71
- törölt felhasználó -    
Jared a legjobb :33 Mért van minden tele ezzel a Justinal?xD

vikinguyen: Csak fel világositalak h attól senki nem lesz híres mert beszól ennek a csajnak (Justinra gondolok.) Ha fogalmad sincs h ki Jared Padalecki akor inkább hagyagold a komit ^^

dori55: Ezen jót röhögtem xD Majd a te üzidtől fog megijedni xD
2014. január 15. 20:17 #72
- törölt felhasználó -    
Annyira hálás vagyok ezeknek a suta beliebereknek, mindig könnyekben török ki a nevetéstől. A végén írok egy szövegkönyvet valami stand-up műsorba rólatok. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: Jody, Alison Lerman, Szandiiii, Beyla, Bessie, Cassie3
2014. január 15. 20:19 #73
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Régen bírtam Justint, amikor még aranyos volt. Nagyjából a "Beauty And The Beat"-es korszakáig. Egy ideig elfogadtam amiket csinált, mert sosem volt a legnagyobb kedvencem, de már nagyon kezd elegem lenni belőle! Ez már tényleg szánalmas, ezt én is észrevettem, amikor olvastam a cikket. Érdekes, hogy csak a barátját csukták le. Jarednek 100%-ig igaza van!!! Ő nem csak egy hihetetlenül tehetséges ember (Justin a lába nyomába se érhet), de még kimondottan intelligens is. Az pedig, ha már ő is megemlíti a dolgot, azt jelenti, hogy tényleg túllépett pár határt, hiszen ő nem az a feltűnési viszketegséggel szenvedő híresség, aki mindenkinek beszól, csakhogy észrevegyék. Teljesen egyetértek vele! JB túl is lépett már egy csomó határt, akárcsak a rajongói. Nyissák már ki a szemecskéjüket ezek a csökkent elméjűek és fogják fel, hogy Bieber egyáltalán nem tökéletes. Sőt, már egyenesen undorító, amit művel. Vagy felőlem legyenek ilyen elfogult idióták, de hagyják békén Jaredet, hiszen egyértelmű, hogy nem ismerik. Ahogyan az is egyértelmű, hogy igaza van. Szóval még egyszer: ha bármelyik ilyen mentális problémákkal küszködő bilíbört meglátok, hogy beszól Jarednek, szebbnél szebb dolgokat fogok művelni vele. Hadd ne részletezzem. smileeee.gif
2014. január 15. 20:19 #74
SHSophie2000
SHSophie2000
hi.

Státusz*nem vagyok aktív, csak olvasni járok már*
Hozzászólás: 1796
Csatolások: 48
Azonosító: 186050
Ezek a cikkek egyre sèrtôbbek! Hihetetlen mennyi vackot elhisznek az emberek csak azert mert vkirol rosszat irnak!
2014. január 15. 20:19 #75
Genevieve
Genevieve
Marina's diamond

Státusz-
Hozzászólás: 7773
Csatolások: 6753
Azonosító: 210902
"egyesek az Odaát bojkottját szeretnék elérni" Atyám rohog.gif Szegény Jared magára haragított pár millió tinilányt. Mellesleg jól gondolkodik, akármennyire is védik az elvakultabb rajongók Justint , akkor sem egy szent.
2 felhasználónak tetszik: ParaGirl, Szandiiii
2014. január 15. 20:22 #76
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Csatolások: 0
Azonosító: 158900
lol... kepesek a sok buta tini egy Jarednek neki menni? biggrin.gif jaj
valszeg igy tortent, lehet nem..Jared is vicces kedvebe lehetett haha. Imadom Jaredet es az ODaatot is biggrin.gif najo.. Justint is kedvelem lol
2014. január 15. 20:23 #77
- törölt felhasználó -    
Nagyon imádom Justint! Tudom hogy drogozik! De nem érdekel! És ez a bunkó paraszt ne szóljon bele az életébe!
2014. január 15. 20:24 #78
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Jared Padalecki mind emberileg, mind tehetségileg fényévekkel többet ér egyedül, mint Bieber és az elvakult bilíbörjei együtt! smileeee.gif Azért nem olyan ismert, mert a mai világban már nem főként a tehetség számít. Sőt, elég híres is, csak ti vagytok olyan beszűkült elméjűek és leragadtok a sok tehetség híján lévő tucatsztárnál. Remélem fáj az igazság.
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2014. január 15. 20:26 #79
- törölt felhasználó -    
jbieber fan , SHSophie2000 ! Ti legalább normálisak vagytok!
2014. január 15. 20:27 #80
- törölt felhasználó -    
néha sossz a világ a sztároknak
mindg általában rosszat komentálnak grrr.gif
szurkolok h ne legyen olyan sok rossz koment mostmár pompom.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok