Jared Padalecki beszólt a szipuzó Biebernek
2014. január 15. 19:21
Idézet (Rossio @ 2014.01.15. 19:04)
Petrafranczia?? "És akkor mi van, ha drogozik." Hogy mi van? Kicsit bújj ki a rózsaszín ájlávdzsásztinos pólódból, és gondold át, hogy a drogozás az jó-e, vagy sem. o.O
Ezt neked Justin
http://data1.whicdn.com/images/83501446/large.jpg
Ezt neked Justin
Osztom!
2014. január 15. 19:22
|
|
Evelinke8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 177869 offline
|
akkora hülyeségek most láttam a híradót és már is ugyan ez volt benn nem hiszem el hgy valakinek mindíg kell valami sz*rságot találnia hgy bemártsák Justint!
Remélem hgy nem érdekilik eze a h*lyeségek mert eze akkor baroms*gok
:+
2014. január 15. 19:23
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Idézet (Joker2000 @ 2014.01.15. 18:47)
Ugyan, kérlek hogy is feltételeznek róla ilyet, hogy ő dorogozott, hagyjuk már, az nem bizonyíték, hogy az ő lakásában volt 
Jaj, ugyan, hiszen mégis csak az angyali Justinról beszélünk, aki ugye nem cipeltette fel magát a testőreivel a kínai nagy falra, vagy szólt be a saját rajongóinak, akik kitömték a trottyos kis gyatyái zsebeit pénzzel
2014. január 15. 19:26
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.01.15. 18:53)
Na, az aztán meg tényleg hab lesz a tortán, ha olyan kommentek fognak születni a továbbiakban, amikben azt firtatják, hogy Padalecki egy senki jusztínához képest.XD
egyesek számára lehet hogy senki. Nem mindenki buburka tuc-tuc zenéjén nőtt fel, és nem mindenki azzal keresi a kenyerét, hogy idiótaságokat csinál az egész világ előtt. Na jó, Jared se 100-as, de jó értelemben.
2014. január 15. 19:29
|
directionerbelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 218945 offline
|
szerintem befoghatod nikaaa honnan veszed hogy igaz ennyi vagy
2014. január 15. 19:29
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Istenkém... Nagyon igaza van Jarednek, de nem értem, miért kell belefolynia egyes sztárok piszkos ügyeibe más, tök normális embereknek. Jó, megvan a véleménye, de csak saját magát hozza kellemetlen helyzetbe azzal, hogy a sok idióta, nyáladzó, rózsaszínködös fanatikust magára haragítja.
2014. január 15. 19:33
|
|
dontcareúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 219353 offline
|
Remélem minden belieber tisztában van a mai médiával. Csak, hogy tisztázzuk:
Justin nem maga írja a csöpögős nótáit, hanem egy remek összeszedett team.
Justin nem azért jó tékonykodik, mert annyira nagylelkű, hanem, mert ez egy remek reklámfogás és jót tesz az image-nek.
A mai korrupt világban senki sem tartja be a szabályokat. Pénz=hatalom. És mint tudjuk Justin kőgazdag. Jóformán azt tehet, amit akar. És a "barátai" mindent megtennének érte, csak hogy a csatlósai maradhassanak. Ez amolyan "kiváltság"
Justin nem maga írja a csöpögős nótáit, hanem egy remek összeszedett team.
Justin nem azért jó tékonykodik, mert annyira nagylelkű, hanem, mert ez egy remek reklámfogás és jót tesz az image-nek.
A mai korrupt világban senki sem tartja be a szabályokat. Pénz=hatalom. És mint tudjuk Justin kőgazdag. Jóformán azt tehet, amit akar. És a "barátai" mindent megtennének érte, csak hogy a csatlósai maradhassanak. Ez amolyan "kiváltság"
2014. január 15. 19:39
|
|
tyrus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 202353 offline
|
Szerintem lényegtelen,hogy le fizette e,de kedves Belieberek azt hiszitek ,hogy ő nem drogozott? Ha már van egy haverja,akinél kokó van,akkor tuti,hogy ő is kipróbálta.Nem olyan ártatlan,mint hinnétek. És azok a épp elméjű rajongók,akik azt mondják,hogy ''mi van ja drogozik?'' kíváncsi vagyok majd akkor is ezt fogjátok gondolni,ha egy nap holtan találják a hotelszobájában. erről ennyit.
2014. január 15. 19:40
Idézet (Claudia Bloom @ 2014.01.15. 19:02)
Ez a Jared biztosan nagyon sokat tud Justinról..
Egyébként semmi közünk ahhoz, hogy mit csinál, meg amúgy is, ez csak egy pletyka. Bárki kitalálhatta.
Meg ezen az oldalon is látszik, hogy 12 évesek szerkesztik
Egyébként semmi közünk ahhoz, hogy mit csinál, meg amúgy is, ez csak egy pletyka. Bárki kitalálhatta.
Meg ezen az oldalon is látszik, hogy 12 évesek szerkesztik
Ha felcseréled a számot, közelebb jársz hozzá.
Egyébként ott a fotó az előző cikkben (természetesen azok a rendőrök színészek – ó várj, elfelejtettem volna beleírni?)
2014. január 15. 19:44
Szentem ez hülyeség Justin azért nem olyan hülye
Jared meg fogja be
addig örüljön míg én nem küldök neki üzenetet
2014. január 15. 19:48
|
|
b.vivien.13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 192894 offline
|
A cikknek nincs értelme.. Nem lehet egyszer hogy ő ne legyen valamibe hibás?? Nagyon rossz volt neki mikor szakitott a barátnőjével! De ez már több mint 1 éve volt. Az ilyen barátok nem barátok!
2014. január 15. 19:49
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Teljesen igazad van,Jared!!! Így kell ezt csinálni!
2014. január 15. 19:50
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
Minden sztár kipróbálja az ilyen dolgokat legalább 1x életük során,nem állok senki pártján,de ez elkerülhetetlen volt.Jared meg gondolhatná,hogy ilyen felhajtás lesz ebből,és meggondolatlanul nem kéne kiirni ilyet,az ő érdekében is.
2014. január 15. 19:52
Idézet (Courtneyy @ 2014.01.15. 19:40)
Ha felcseréled a számot, közelebb jársz hozzá.
Egyébként ott a fotó az előző cikkben (természetesen azok a rendőrök színészek – ó várj, elfelejtettem volna beleírni?)
Nincs is szebb annál, ha a cikkírót kezdik hibáztatni, valahányszor ez a jómadár valami zűrbe keveredik.
Mindjárt kiderül, hogy valaki telekinézissel tette oda a drogot, aztán telepatikusan kihívta a rendőröket.
2014. január 15. 19:52
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|
Jared megint őszinte volt és megmondta a véleményét kertelés nélkül, amiben szerintem teljes mértékben igaza van.
Szerintem is teljesen logikus, hogy Biebernek fogalma sem volt arról, hogy a barátja drogot hozott a házába.
Egyébként meg nem tudom mennyit kaphat a srác, de én semmi pénzért nem mentem volna a "barátom" helyett a börtönbe, még akkor sem ha egy csomót fizetne érte, az biztos.
Egyébként meg örülök, hogy vannak még ilyen sztárok akik felmerik vállalni a véleményüket, még akkor is ha tudják, hogy annak rajongói lefogják támadni.
Örülök, hogy Jared a példaképem.
Szerintem is teljesen logikus, hogy Biebernek fogalma sem volt arról, hogy a barátja drogot hozott a házába.
Egyébként meg örülök, hogy vannak még ilyen sztárok akik felmerik vállalni a véleményüket, még akkor is ha tudják, hogy annak rajongói lefogják támadni.
Örülök, hogy Jared a példaképem.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: