Kanye West megütött egy 18 éves fiút
2014. január 15. 19:56
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
hát elég hülye ez a pasas.
2014. január 15. 20:19
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
igazabol..nem kellett volna megutni vagy barmi, a francba hagyni kellett volna a kis pisist, de tudom, ha valakit sertegetnek es az a kedvesed, nyilvan duhbe jossz. meg is ertem, de legjobb ilyenkor nem megvadulni
2014. január 15. 20:19
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nem kell beszólogatni...
2014. január 15. 20:29
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Hát, a csávónak szerintem nem volt rá oka, hogy "beszólogasson" nekik, de azért Kanyenek meg nem azon a szinten kellene lennie, felnőtt létére, hogy megüt egy gyereket (tudom,tudom, 18 éves..)
2014. január 15. 21:11
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
teljesen igaza volt Kanye-nak
2014. január 16. 05:52
|
|
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline
|
Egy olyan férfi, akinek gyereke van, az ég szerelmére ne így védje már meg a "családját"! Kimnek... hát ezt: ..I..! Még azt mondja büszke rá, hát dobok egy hátast! Nem gondolják, hogy azon a szerencsétlenen még van legalább 8 millió ember, aki ugyanolyan véleményen van? Most akkor mindet rongyá veri vagy mi? -.- Szánalmas egy család... Bár, ha úgy pofázott a srác, hogy csak méterekre volt tőlük, akkor talán(!!) megértem. De akkor sem azt kell csinálni, hogy fogom azt betöröm az orrát! A kis szépnevű kislányuk is felveszi majd ezt a stílust és várjanak csak amíg kamasz lesz!
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. január 16. 17:37
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Hát azért nem kellett volna bemosnia annak a srácnak... Az dícséretes dolog hogy megvédte Kim-et,lehet hogy meg is érdemelte az a kis bunkó,de így Kanye csak magát sodorta bajba,az a srác meg röhög a markában...
2014. január 16. 22:51
|
|
Devil003visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.26. Hozzászólás: 421 Csatolások: 2293 Azonosító: 44541 offline
|
A kissràc amùgy rasszista megjegyzèst tett ràjuk. Ezt kiabàlta Kimnek: "Nigger lover." Nem megoldàs persze az erőszak, de ilyet èn sem engednèk el a fūlem mellett. Ès ők alapbòl mit àrtottak a sràcnak? Csak ott elsètàlnak mellette ès beszòl nekik? Ràadàssul ilyet? Az èn szememben a rasszizmus is egyfajta bűn... :/
2014. január 17. 14:16
Igaznak igaz, hogy a 18 éves srácnak nem kellett volna olyanokat írnia...de könyörgöm, melyikük az idősebb? Nem Kanye? Innentől kezdve számomra lényegtelen, hogy mit mondott az a fiú rájuk, de az már világos, hogy ez a rapper is agresszív módon védi a szerelmét. Mert tény, hogy ki kell állni azért, akit szeretünk, de ez már túllép a határon! Újra felteszem a kérdést: Melyikük az idősebb? Mert aki állítólag a rangidős az ügyben, annak kellett volna a legkorrektebben viselkednie. Természetesen ez a ,,férfi" nem így tett. Teljesen jogosnak tartom a kiakadását, nem erről van szó. De a fiú akkor sem követett el bűnt. Írok egy másik szituációról: ,,Kim Kardashian-t megtámadják az utcán. A szép szóra sem hallgatva ütik-vágják. És West megmenti." Ez jogos lett volna. De egy beszólásért már nem! Azt kellett volna tennie, hogy valamit visszaír azon a honlapon, vagy abbahagyja a sztár-életét. Mert aki popénekes, rockénekes, country-énekes, esetleg rapper, az vállalja a következményeket, például, hogy szidják őt. Én ezt gondolom, ilyen alap dolgokat nem kéne elszúrni.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. január 17. 14:18
ha meg nem is egy weblapon történt, akkor sem kellett volna. El kell engedni a füle mellett.
2014. január 17. 14:19
Nem attól leszel férfi, hogy el tudsz bánni egy nálad kisebbel vagy gyengébbel. Ennyi erővel nőt is verhetne.
A srácnak máshogy kellett volna lerendeznie, legegyszerűbb, ha befogja a száját, de ennek a gyönyörűségnek sem így kellett volna megvédeni a párját. Bár azt nem tudom, hogy mitől, mert ha a srác még nekiment volna Kim-nek, azt mondom, hogy rendben, de azért, mert beszólt... csak gratulálni tudok!
2014. január 17. 14:51
Egyrészt, a 18 éves fiatal "férfiúrnak" miért kellett trágár hozzászólásokat közvetíteni a pár felé. Akkor nem kapott volna egy nagy taslit , amit egyrészt meg is érdemelt.
Másrészt, amit itt elég sokan írtak még, rajtam kívül is, hogy Kanye eléggé agresszíven rontott neki a srácnak, hiába érdemelte meg, és ez Kimnek ráadásul tetszik is. Jó, oké, szereti, megvédi, de ehhez be kell mosni egy 18 éves srácnak? Mert biztos meg lehetett volna oldani emberibb módszerekkel is.
Másrészt, amit itt elég sokan írtak még, rajtam kívül is, hogy Kanye eléggé agresszíven rontott neki a srácnak, hiába érdemelte meg, és ez Kimnek ráadásul tetszik is. Jó, oké, szereti, megvédi, de ehhez be kell mosni egy 18 éves srácnak? Mert biztos meg lehetett volna oldani emberibb módszerekkel is.
2014. január 17. 19:03
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Megérdemelte a gyerek. Majd máskor nem lesz nag a szája.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.