Chris Pine beszólt a melegellenes Oroszországnak
2014. január 15. 19:50
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Igaza van!!! Nem értem miért kell az embereket a másságuk miatt bántani...:/
2014. január 15. 20:15
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Egyetértek vele!
Igaza van.
2014. január 16. 05:54
|
|
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline
|
Semmi bajom úgy az oroszokkal, de nem értem, hogy miért is van ez a nagy melegellenesség.
Most ez miért is jó?
2014. január 27. 10:28
dori08: Végre egy normális vélemény. Egyébként pedig az oroszok jól csinálják. Nem engedik a melegfelvonulást (hatalmas piros pont nekik), sem azt, hogy kiskorúak részére bárki információt szolgáltasson a homoszexualitásról (még egy hatalmas piros pont az oroszoknak). Mert igenis, én sem díjazom, az ilyesfajta parádékat, ahol lenge ruhában, meg pucéran pár idióta azt hirdeti, hogy ők "mennyire olyanok, mint mindenki más". Ezzel ugyanis nemcsak maguknak okoznak gondot, de a többi hasonló, meleg embernek is, akik nem akarnak pucéran parádézni, hanem élik a kis életüket. A másik pedig, hogy igenis, jó dolognak tartom, hogy nem engedik az oroszok, hogy kiskorúak hozzájussanak homoszexuális tartalomhoz. Lehet fújolni, lehet engem ezért kövekkel hajigálni, lehet letiltani - az úgyis nagy divat az adminok és moderátorok részéről, ha valami nem tetszik nekik -, de igenis, ezzel a kiskorúakat is védik. A melegek csináljanak, amit akarnak a négy fal között, mert vannak dolgok, amik két emberen kívül senkire az égadta világon nem tartoznak. Köszönöm, és most jöhetnek a kövek!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: