Starity

Tobias Moretti

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 03. 10:43 #21
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Tilla @ 2014.02.01. 23:04)
Én úgy látom, az amerikai sztárokra fókuszálnak, az európaiakat hanyagolják. Talán erre van kereslet... Végül is Moretti (és tsai) nem élnek botrányos életet, sehol semmi pletyka, ami a nagyközönséget érdekelné.  search.gif Írni lehet róla, (itt vagy élő bizonyítéknak) de a kislánya születésénél nagyobb hír lenne, ha züllene, botrányokat csinálna.

Igen, az európai filmes élet nagyon el van nyomva, pedig sokkal értékesebb darabok készülnek az öreg kontinensen, mint az amcsiknál. unsure.gif Ha európai filmet néznék moziban, akkor nem megyek, mert nincs. Vagy nagy ritkán adnak, de vacak időpontokban és kb. csak 1x vagy 2x játsszák. Tévében se nagyon adnak ilyeneket. Elvétve. sad.gif
Na igen. Ha nincs botrány, akkor nem érdekel senkit az ember, ki nem **ja le, hogy csinált x darab klassz filmet, rendezett valami jó előadást és/vagy játszott egy remek színdarabban. Az ilyen senkit nem érdekel. sad.gif

Az én legnagyobb kedvenceimnek nincsenek botrányai, így infót is nehéz róluk szerezni. Ha írok róluk cikket, jó eséllyel maximum 1 vagy 2 használható komment érkezik, a többi említésre sem méltó (pl. nemtomkiez, klassz, stb.). Ha az ember beszélgetne a kedvenceiről, arra sincs sok esély, mert kevesen szeretik és/vagy ismerik igazán... Így nehéz. Vagy ha ismerik is, akkor csak egy vagy két szerepét, oszt' annyi. Beskatyulyázzák... sad.gif
2014. február 04. 07:47 #22
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Találtam egy érdekes dolgot. Konkrétan egy 124 oldalas, angol nyelvű zsebkönyvet - Morettiről. ohmy.gif Az ára elég ijesztő, 41 euro... Viszont nincs róla kép, meg semmi, hogy belepillanthatnék... unsure.gif

Egy kérdés: A YOKO-t láttad már? Nekem megvan, de egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy megnézzem. Annyira bugyutának tűnik. rohog.gif
2014. november 11. 14:06 #23
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ma két cikket is írtam erről a zseniális pasasról, erre mindkettő a beküldés után elveszett, mert megint lusta voltam NEM A NETES FELÜLETEN gépelni. dry.gif Az elsőt újraírtam, a másodikhoz már nem volt energiám. Talán este vagy holnap délelőtt. Egy nap úgyis csak egy cikk jelenhet meg egy hírességről...

Ami jelenleg bent van, az a Vámpír a kanapén ( rohog.gif ), és érkezik még egy terjedelmesebb Hirngespister-írás is reményeim szerint. De tényleg bosszantó, hogy elszállt, amit írtam. Nem keveset tököltem velük. Főleg a másodikkal. Ugyanakkor felfedeztem azt a fájdalmas tényt is, hogy nagyon megkopott a németem. 110.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok