Starity

Tobias Moretti

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 14. 13:25 #1
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Ha jól láttam, neki még senki nem nyitott itt az oldalon külön csevegős témát. Így hát kapva kaptam az alkalmon és létrehoztam.

Kíváncsian várom a tagok véleményét Tobias Morettivel és a munkásságával kapcsolatban. Jöhet hideg és meleg kritika egyaránt, csak a csomagolást kérném szépen kulturált formában megvalósítani.

Ami engem illet, Tobias Moretti az abszolút kedvencem a németajkú művészek közül. Hiteles pasi, bármit elhiszek neki. Fantasztikus színész, aki mindjárt 55 esztendősen is piszok sármos. Nagyon szeretem benne, hogy sokoldalú és sok mindenhez ért. Ha valakinek, akkor neki nem büdös a munka (és ezt szó szerint is lehet érteni biggrin.gif ). Tehetséges rendező is, kreatív ember benyomását kelti. Az is nagyon szimpatikus, hogy nincs vele tele a bulvársajtó, a magánéletét tisztességesen éli, nincsenek botrányai. Szerető, hűséges férj és nagyszerű apuka.

Mindössze két dolgot tudok felhozni, ami negatív vele kapcsolatban: az egyik a vadászat, a másik a dohányzás. A vadászat lényegével tisztában vagyok, de ennek ellenére sem tudom "megbocsájtani".
2014. január 14. 13:35 #2
Bloodrage12
Bloodrage12
izé

StátuszUtálsz? Állj be a sorba.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1050
Csatolások: 2491
Azonosító: 214009
Ő a kedvencem a Rex-ben...

Rex után. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. január 14. 13:40 #3
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Bloodrage12 @ 2014.01.14. 13:35)
Ő a kedvencem a Rex-ben... Rex után. biggrin.gif

És miért pont ő a kedvenced a gazdik közül? smileeee.gif
Illetve mi mindent láttál még tőle?
2014. január 14. 13:53 #4
Bloodrage12
Bloodrage12
izé

StátuszUtálsz? Állj be a sorba.
Hozzászólás: 1050
Csatolások: 2491
Azonosító: 214009
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.14. 13:40)
És miért pont ő a kedvenced a gazdik közül? smileeee.gif
Illetve mi mindent láttál még tőle?

Sok filmben láttam, de a filmjei közül a legjobban a Lóvátett tolvaj tetszett, meg a kincses sziget.
Azért a kedvencem a Rex-ben, mert a többi gazdi nekem kicsit unszimpatikus, ellenben ő határozott. smileeee.gif
Neked melyik a kedvenc filmje?
2014. január 14. 14:05 #5
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Bloodrage12 @ 2014.01.14. 13:53)
Sok filmben láttam, de a filmjei közül a legjobban a Lóvátett tolvaj tetszett, meg a kincses sziget.
Azért a kedvencem a Rex-ben, mert a többi gazdi nekem kicsit unszimpatikus, ellenben ő határozott.  smileeee.gif 
Neked melyik a kedvenc filmje?

A Lóvátett tolvaj melyik? Hirtelen nincs meg magyar címmel... think.gif A Kincses sziget viszont megvan. Az jó. biggrin.gif
Nekem is Moretti a kedvenc gazdim, nekem ő volt a legemberibb, leghitelesebb. Gedeon utána sablonos szépfiú szerepet hozott, aztán vele már nem is követtem végig az évadokat. Egy darabig néztem, aztán abbamaradt. A következő gazdikba belenéztem, de rémesen esett a színvonal, úgyhogy nem erőltettem. biggrin.gif
Az én kedvencem? Jó kérdés. Ami nagy kedvenc, az az Alphamann: Ámok című epizódja, illetve igazán tetszett a Vörös haj, tengerzöld szemek is, bár elég csöpögős darab. biggrin.gif Tobias munkásságának jelentős része krimi/thriller, mindenképpen valami bűnügyi, szóval ezek közül kiemelni nem tudok és nem is akarok igazán semmit. Szeretem például a Das jüngste Gerichtet ebből a kupacból, vagy említhetném még a The return of the dancing mastert, ami egy gyöngyszem, hiszen nem németül beszélnek benne. biggrin.gif

Most igyekszem a hiányzó darabokat begyűjteni, amivel csaknem teljes lesz a Morettis filmgyűjteményem. Sok mindent láttam vele, de sok mindent még nem... blush.gif

Jaj, még mielőtt elfelejtem. A Workaholic egy különleges darab ebből a szempontból. Amikor először láttam, utáltam, bűn rossznak gondoltam, így idősebb fejjel viszont nem is olyan rossz. Bár továbbra sem a legkedvencebb Moretti filmem. rohog.gif

Színházzal hogy állsz? Én imádom színpadon is, bár sajnos élőben még nem volt szerencsém hozzá. Pedig majdnem elmentem Bécsbe a Faustra... Piszok hosszú darab volt, de végigültem volna. rohog.gif Plusz az előbb volt szerencsém belenézni a Szöktetés a szerájból című modern felfogású operába, és ott is lepadlóztam a pasitól. Ő benne Selim, de annyira zseniális... biggrin.gif
2014. január 14. 14:22 #6
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Közben rájöttem, melyik a Lóvátett tolvaj című film. biggrin.gif (Wenn Männer Frauen trauen)
2014. január 19. 22:36 #7
Tilla
Tilla
új tag
Hozzászólás: 47
Csatolások: 0
Azonosító: 134833
Kezdek rájönni, nekem igazán a Rex felügyelőben tetszett, ő volt Moser, Rex igazi gazdája. Több filmjét megnéztem, de minden szerepén ázütött, hogy ő Moretti. A Názáreti József is Moretti, Joseph Mohr is, Cecco d'Ascoli is, Cassius is, de a Jégbezárt emlékben, vagy pl. a Memória törölve c. filmben is elsősorban Tobias Morettit láttam, amint éppen ezt vagy azt személyesíti meg. Erre mostanában jöttem rá, mert jó színésznek tartom, de valami minden szerepében zavart. Hát ez. A Rex-ben Mosert látom, máshol Morettit. unsure.gif
2014. január 20. 08:35 #8
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Tilla @ 2014.01.19. 22:36)
Kezdek rájönni, nekem igazán a Rex felügyelőben tetszett, ő volt Moser, Rex igazi gazdája. Több filmjét megnéztem, de minden szerepén ázütött, hogy ő Moretti. A Názáreti József is Moretti, Joseph Mohr is, Cecco d'Ascoli is, Cassius is, de a Jégbezárt emlékben, vagy pl. a Memória törölve c. filmben is elsősorban Tobias Morettit láttam, amint éppen ezt vagy azt személyesíti meg. Erre mostanában jöttem rá, mert jó színésznek tartom, de valami minden szerepében zavart. Hát ez. A Rex-ben Mosert látom, máshol Morettit. unsure.gif

Érdekes amit mondasz. Velem ilyen még nem fordult elő, de elgondolkoztató. Moretti nekem civilben nyersebb figura, a szerepeiben viszont annyira nem. Nem lehet, hogy túl sok krimiben/thrillerben volt szerencséd hozzá, ami valahol mégis bűnügyis, de mégsem Moser és ezért látod csak Morettinek? smileeee.gif
Csak találgatok egyébként... smileeee.gif
2014. január 20. 21:56 #9
Tilla
Tilla
új tag
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.20. 08:35)
Érdekes amit mondasz. Velem ilyen még nem fordult elő, de elgondolkoztató. Moretti nekem civilben nyersebb figura, a szerepeiben viszont annyira nem. Nem lehet, hogy túl sok krimiben/thrillerben volt szerencséd hozzá, ami valahol mégis bűnügyis, de mégsem Moser és ezért látod csak Morettinek? smileeee.gif
Csak találgatok egyébként... smileeee.gif

Nem hiszem, mert a történelmi filmekben zavar inkább, hogy átüt az egyénisége a szerepen. A modern témájú filmekben kevésbé.
A Faustban nem láttam, de a König Ottokár-t végignéztem, ott nagyon nem jött be. Igaz, a rendezés sem.
2014. január 28. 13:36 #10
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Tilla @ 2014.01.20. 21:56)
Nem hiszem, mert a történelmi filmekben zavar inkább, hogy átüt az egyénisége a szerepen. A modern témájú filmekben kevésbé.
A Faustban nem láttam, de a König Ottokár-t végignéztem, ott nagyon nem jött be. Igaz, a rendezés sem.

Ahhá, szóval a történelmi darabokban? Így már kicsit világosabb. Ezek szerint "túl mainak" találod a szerepéhez képest. Ez mondjuk lehetséges... smileeee.gif
A Faust nem is tudom, elérhető-e... Talán. Minap nézegettem a YT-on belőle részleteket, de nem volt sok időm, szóval nem álltam neki keresni, hogy fent van-e az egész előadás, vagy hogy leadták-e a tévében egyáltalán...

Írtam Morettiről cikket, remélem nemsokára kikerül. Kicsit megkéstem vele, de még végülis aktuális. Az a "baj" Tobiasszal, hogy amikor rákeresek a nevére, akkor mindig az van, hogy vagy nincs semmi aktuális hír éppen, vagy lett volna, de későn találtam meg. Pedig aktív GoogleNews használó vagyok, ezzel lehet a legjobban nyomon követni a friss eseményeket azokról, akik érdekelnek... Amúgy azt vettem észre magamon, hogy egyre kevésbé megy a német. blink.gif Írott szöveggel még csak-csak boldogulok, de hallás után már gyorsan kizökkenek és alig bírom követni. Régebben is voltak ezzel gondjaim, de most már annyira se megy, mint anno. Mondjuk az angollal meg pont fordítva.
2014. január 28. 23:05 #11
Tilla
Tilla
új tag
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.28. 13:36)
Ahhá, szóval a történelmi darabokban? Így már kicsit világosabb. Ezek szerint "túl mainak" találod a szerepéhez képest. Ez mondjuk lehetséges... smileeee.gif
A Faust nem is tudom, elérhető-e... Talán. Minap nézegettem a YT-on belőle részleteket, de nem volt sok időm, szóval nem álltam neki keresni, hogy fent van-e az egész előadás, vagy hogy leadták-e a tévében egyáltalán...
Írtam Morettiről cikket, remélem nemsokára kikerül. Kicsit megkéstem vele, de még végülis aktuális. Az a "baj" Tobiasszal, hogy amikor rákeresek a nevére, akkor mindig az van, hogy vagy nincs semmi aktuális hír éppen, vagy lett volna, de későn találtam meg. Pedig aktív GoogleNews használó vagyok, ezzel lehet a legjobban nyomon követni a friss eseményeket azokról, akik érdekelnek... Amúgy azt vettem észre magamon, hogy egyre kevésbé megy a német. blink.gif Írott szöveggel még csak-csak boldogulok, de hallás után már gyorsan kizökkenek és alig bírom követni. Régebben is voltak ezzel gondjaim, de most már annyira se megy, mint anno. Mondjuk az angollal meg pont fordítva.

Az angol nekem is jobban megy, de ott is inkább csak az írott szöveg. A németet messziről "ugatom", sajna. Én egy francia oldalon szoktam a legújabb híreket megtalálni, csak ahhoz még kevésbé értek. biggrin.gif
Közben eszembejutott egy-két film, ahol igazán tetszett, s nem Morettit láttam, hanem az általa alakított szerepet. A Schwabenkinder, Ein Herz wird wieder jung, Der Tanz mit dem Teufel. És lehet, hogy megnézem még újra a Der Wille der Sterne és a Das ewige Lied c. filmjét is. No és van olyan - nem kevés - amit szivesen megnéznék, mert még nem volt szerencsém hozzá. smileeee.gif
2014. január 29. 07:46 #12
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Tilla @ 2014.01.28. 23:05)
Az angol nekem is jobban megy, de ott is inkább csak az írott szöveg. A németet messziről "ugatom", sajna. Én egy francia oldalon szoktam a legújabb híreket megtalálni, csak ahhoz még kevésbé értek. biggrin.gif 
Közben eszembejutott egy-két film, ahol igazán tetszett, s nem Morettit láttam, hanem az általa alakított szerepet. A Schwabenkinder, Ein Herz wird wieder jung, Der Tanz mit dem Teufel. És lehet, hogy megnézem még újra a Der Wille der Sterne és a Das ewige Lied c. filmjét is. No és van olyan - nem kevés - amit szivesen megnéznék, mert még nem volt szerencsém hozzá. smileeee.gif

Angolból ha nem hajt a tatár, akkor a hallott szöveget is egész jól megértem, ha akarom. Persze az még nem megy, hogy háttérzajként szól és oda tudok figyelni... De ha nyomás van rajtam, hogy meg kell érteni, akkor sosem megy. laugh.gif
Rossz hír. Sajnos az itteni hírszerkesztők valamelyike volt olyan "aranyos" és törölte a cikket, szóval nem fog megjelenni. dry.gif Gőzöm sincs, mi volt vele a baj, esetleg a határidő, de a cikk tartalmazott kismillió más friss infót, szóval szerintem ez nem lehet érv. Múltkor egy nagyon klassz kis interjúmat dobták kukába, pedig azt még frissiben be is küldtem. mad.gif Na mindegy. Ha érdekel a cikk, akkor ITT elolvashatod. A Schwabenkinder nekem megvan eredeti DVD-n is. Nyáron vásároltam Bécsben. smileeee.gif Amúgy mely filmeket néznél még meg tőle, amiket még nem láttál? Persze, csak ha szabad kíváncsiskodni... blush.gif
2014. január 29. 23:16 #13
Tilla
Tilla
új tag
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.29. 07:46)
Angolból ha nem hajt a tatár, akkor a hallott szöveget is egész jól megértem, ha akarom. Persze az még nem megy, hogy háttérzajként szól és oda tudok figyelni... De ha nyomás van rajtam, hogy meg kell érteni, akkor sosem megy. laugh.gif 
Rossz hír. Sajnos az itteni hírszerkesztők valamelyike volt olyan "aranyos" és törölte a cikket, szóval nem fog megjelenni. dry.gif Gőzöm sincs, mi volt vele a baj, esetleg a határidő, de a cikk tartalmazott kismillió más friss infót, szóval szerintem ez nem lehet érv. Múltkor egy nagyon klassz kis interjúmat dobták kukába, pedig azt még frissiben be is küldtem. mad.gif Na mindegy. Ha érdekel a cikk, akkor ITT elolvashatod. A Schwabenkinder nekem megvan eredeti DVD-n is. Nyáron vásároltam Bécsben. smileeee.gif Amúgy mely filmeket néznél még meg tőle, amiket még nem láttál? Persze, csak ha szabad kíváncsiskodni... blush.gif

Köszi a cikket! Hiába áskálódik a hírszerkesztő... tongue.gif
A filmek, amiket megnéznék: Bauernopfer, Das jüngste Gericht, The Return of the Dancing. Valahogy kimaradt a Vörös haj, tengerzőld szemek, (talán, mert nem egészen az én műfajom), aztán láttam ugyan a Piefke Saga c. filmet, de osztrák adón és a nyelvi nehézségek miatt akkor nem tetszett. Később kezdtem sejteni, hogy ez valami szatírikus mű lehet, szóval megnézném újra, hátha több átjön.
2014. január 30. 07:49 #14
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Tilla @ 2014.01.29. 23:16)
Köszi a cikket! Hiába áskálódik a hírszerkesztő... tongue.gif 
A filmek, amiket megnéznék: Bauernopfer, Das jüngste Gericht, The Return of the Dancing. Valahogy kimaradt a Vörös haj, tengerzőld szemek, (talán, mert nem egészen az én műfajom), aztán láttam ugyan a Piefke Saga c. filmet, de osztrák adón és a nyelvi nehézségek miatt akkor nem tetszett. Később kezdtem sejteni, hogy ez valami szatírikus mű lehet, szóval megnézném újra, hátha több átjön.

Nagyon szívesen. Rákérdeztem az egyik szerkesztőnél, de nem ő volt. Elküldtem neki is a linket, csekkolja le. Ha rábólint, még lehet, hogy megjelenik. biggrin.gif Mindegy, szerintem itt az oldalon úgyis mi ketten vagyunk a két legnagyobb Moretti fan, szóval mi már tudjuk az infót. laugh.gif Csak szomorú, hogy róla senki nem ír. De nem csak itt, máshol sem. sad.gif
Ha van kedved, akkor:

- Bauernopfer: http://www.youtube.com/watch?v=fNO0VyTGlZU
- The Return of the Dancing Master: http://www.youtube.com/watch?v=ljTIXL9QDzA
- Piefke Saga:
1) http://www.youtube.com/watch?v=cQIafRN3tfE
2) http://www.youtube.com/watch?v=hG6GSzREFWY
3) http://www.youtube.com/watch?v=2EaM_RILtpk
4) http://www.youtube.com/watch?v=DfFRJvD4H9Y

A Vörös haj, tengerzöld szemek beszerezhetetlen - legalábbis nekem, a Das jüngste Gericht pedig csak török hangalámondással van meg... De ha megtalálom őket, majd szólok. smileeee.gif
2014. január 30. 22:49 #15
Tilla
Tilla
új tag
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.30. 07:49)
Nagyon szívesen. Rákérdeztem az egyik szerkesztőnél, de nem ő volt. Elküldtem neki is a linket, csekkolja le. Ha rábólint, még lehet, hogy megjelenik. biggrin.gif Mindegy, szerintem itt az oldalon úgyis mi ketten vagyunk a két legnagyobb Moretti fan, szóval mi már tudjuk az infót. laugh.gif Csak szomorú, hogy róla senki nem ír. De nem csak itt, máshol sem. sad.gif 
Ha van kedved, akkor:
- Bauernopfer: http://www.youtube.com/watch?v=fNO0VyTGlZU
- The Return of the Dancing Master: http://www.youtube.com/watch?v=ljTIXL9QDzA
- Piefke Saga:
1) http://www.youtube.com/watch?v=cQIafRN3tfE
2) http://www.youtube.com/watch?v=hG6GSzREFWY
3) http://www.youtube.com/watch?v=2EaM_RILtpk
4) http://www.youtube.com/watch?v=DfFRJvD4H9Y
A Vörös haj, tengerzöld szemek beszerezhetetlen - legalábbis nekem, a Das jüngste Gericht pedig csak török hangalámondással van meg... De ha megtalálom őket, majd szólok. smileeee.gif

Szuper vagy! meghajolo.gif Remélem, még a héten jut időm legalább az egyikre. rolleyes.gif
Szerinted miért hanyagolják ennyire Morettit? Pl. évek óta ki vagyok akadva azon, hogy a port.hu Rex oldalán Morettiről még kép sincs. Mindenkiről tettek fel, csak az eredeti Rex gazdiról nem.
Viszont jó, hogy mégis megjelent itt a cikked. A másik oldalon átnéztem több cikkedet (pl. A. Christie), csak időm lenne olvasgatni... sad.gif
2014. január 31. 07:43 #16
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Tilla @ 2014.01.30. 22:49)
Szuper vagy! meghajolo.gif Remélem, még a héten jut időm legalább az egyikre. rolleyes.gif 
Szerinted miért hanyagolják ennyire Morettit? Pl. évek óta ki vagyok akadva azon, hogy a port.hu Rex oldalán Morettiről még kép sincs. Mindenkiről tettek fel, csak az eredeti Rex gazdiról nem. 
Viszont jó, hogy mégis megjelent itt a cikked. A másik oldalon átnéztem több cikkedet (pl. A. Christie), csak időm lenne olvasgatni... sad.gif

Köszönöm. blush.gif Sajnálom, hogy csak ezeket tudtam linkelni, de a másik kettővel nekem is vannak problémáim. Különösen ugye a romantikusabbik darabbal. A DJG egyébként nagyon jó, már amennyit felfog belőle az ember, ha törökül rászövegelnek a németre és nincs hozzá semmilyen feliratod. rohog.gif Bécsben nagyon rá voltam kattanva a Moretti filmekre, akartam hazahozni néhányat, de akkora csalódás volt, hogy szó szerint sehol nem lehetett kapni. ohmy.gif Vagy 10 üzletbe bementem dúlni és semmi. A Schwabenkindert is az utolsó pillanatban, a vasútállomáson sikerült a Thalia boltban megvenni. De ott is csak ez az egy darab filmje volt meg. mellow.gif Na jó, volt még a belvárosban Rex felügyelő, az első vagy a második évad, de az ugye pont megvan, mert itthon is kiadták. Későbbi évadok ugyanúgy nuku. sad.gif
Nem tudom, miért hanyagolják, pedig megérdemelné a figyelmet. Tehetséges színész és annyi mindent csinált már, nem igaz, hogy semmi kapcsán nem tudnak róla írni. Ha jól vettem észre, anno, mikor megszületett a kislánya, azt is én írtam meg egyedül Magyarországon. Maximum átvették, bár nem találkoztam vele máshol. Írott sajtóban pedig pláne nem. A Szulejmános, illetve Halit Ergençről íródott cikkeimmel már találkoztam nyomtatott formában. Pontosabban annak részleteivel, tényeivel. Az vicces volt. biggrin.gif Fura, vicces, mégis jó érzés, hogy nézed a Népszabadságot és oppá, szó szerint idézik, amit te fordítottál. Wow. smileeee.gif
A port elég felületes munkát végez. Ha rájuk szól az ember, akkor szokott történni változás, de egyébként nem nagyon. Nagyon sok film fent sincs, akkor a képek... Én láttam olyat is, hogy egy sorozathoz - csak mert egy tengerparti város maga a cím - betettek tengeralatti felvételeket, mintha természetfilm lenne. laugh.gif
A cikkek megvárnak, majd ha lesz időd, akkor köszönöm, ha beléjük olvasgatsz. Mondjuk itt is elérhetőek, bár ott azok sokkal inkább én vagyok. Itt van, hogy belejavítanak, átírják, kihúznak belőle komplett válaszokat interjúk esetében pl... Szóval az eredeti munkáim ott vannak a link mögött. smileeee.gif
2014. február 01. 23:04 #17
Tilla
Tilla
új tag
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.31. 07:43)
Köszönöm. blush.gif Sajnálom, hogy csak ezeket tudtam linkelni, de a másik kettővel nekem is vannak problémáim. Különösen ugye a romantikusabbik darabbal. A DJG egyébként nagyon jó, már amennyit felfog belőle az ember, ha törökül rászövegelnek a németre és nincs hozzá semmilyen feliratod. rohog.gif Bécsben nagyon rá voltam kattanva a Moretti filmekre, akartam hazahozni néhányat, de akkora csalódás volt, hogy szó szerint sehol nem lehetett kapni. ohmy.gif Vagy 10 üzletbe bementem dúlni és semmi. A Schwabenkindert is az utolsó pillanatban, a vasútállomáson sikerült a Thalia boltban megvenni. De ott is csak ez az egy darab filmje volt meg. mellow.gif Na jó, volt még a belvárosban Rex felügyelő, az első vagy a második évad, de az ugye pont megvan, mert itthon is kiadták. Későbbi évadok ugyanúgy nuku. sad.gif 
Nem tudom, miért hanyagolják, pedig megérdemelné a figyelmet. Tehetséges színész és annyi mindent csinált már, nem igaz, hogy semmi kapcsán nem tudnak róla írni. Ha jól vettem észre, anno, mikor megszületett a kislánya, azt is én írtam meg egyedül Magyarországon. Maximum átvették, bár nem találkoztam vele máshol. Írott sajtóban pedig pláne nem. A Szulejmános, illetve Halit Ergençről íródott cikkeimmel már találkoztam nyomtatott formában. Pontosabban annak részleteivel, tényeivel. Az vicces volt. biggrin.gif Fura, vicces, mégis jó érzés, hogy nézed a Népszabadságot és oppá, szó szerint idézik, amit te fordítottál. Wow. smileeee.gif
A port elég felületes munkát végez. Ha rájuk szól az ember, akkor szokott történni változás, de egyébként nem nagyon. Nagyon sok film fent sincs, akkor a képek... Én láttam olyat is, hogy egy sorozathoz - csak mert egy tengerparti város maga a cím - betettek tengeralatti felvételeket, mintha természetfilm lenne. laugh.gif
A cikkek megvárnak, majd ha lesz időd, akkor köszönöm, ha beléjük olvasgatsz. Mondjuk itt is elérhetőek, bár ott azok sokkal inkább én vagyok. Itt van, hogy belejavítanak, átírják, kihúznak belőle komplett válaszokat interjúk esetében pl... Szóval az eredeti munkáim ott vannak a link mögött. smileeee.gif

Hali! Tegnap fórum helyett Moretti filmet néztem éjfélig (The Return of the Dancing Master), s aztán még más dolgom is volt, így ma írok. Te láttad ezt a filmet? Egész jó volt, csak hát angol tudásom miatt maradtak homályos részletek. Pl. ki és miért ölte meg a hegedűművészt? A többi nagyjából összeállt, ezt nem értettem.
Közben rájöttem, hogy nem is ezt a filmet akartam annyira megnézni biggrin.gif , hanem a "Die Nichte und der Tod"-t biggrin.gif
Nem baj, +1 találat smileeee.gif
Én úgy látom, az amerikai sztárokra fókuszálnak, az európaiakat hanyagolják. Talán erre van kereslet... Végül is Moretti (és tsai) nem élnek botrányos életet, sehol semmi pletyka, ami a nagyközönséget érdekelné. search.gif Írni lehet róla, (itt vagy élő bizonyítéknak[i][/i]) de a kislánya születésénél nagyobb hír lenne, ha züllene, botrányokat csinálna.
2014. február 03. 07:38 #18
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Tilla @ 2014.02.01. 23:04)
Közben rájöttem, hogy nem is ezt a filmet akartam annyira megnézni biggrin.gif , hanem a "Die Nichte und der Tod"-t biggrin.gif

No problem: http://www.youtube.com/watch?v=wPgjNHjdIhI biggrin.gif

Majd írok hosszabbat is, remélem lesz időm. Mivel hétvégén nem voltam, gondoltam azért gyorsan felnézek és reagálok, legalább valamit.

A RoTDM-et láttam is, meg nem is. Munkaidőben, üresjáratokban van időm főleg és van, hogy hang nélkül vagyok kénytelen... Ilyenkor jó, ha legalább van valami feliratom... Ha nincs, akkor kínos. pardon.gif
2014. február 03. 08:08 #19
olivia112
olivia112
visszatérő vendég

StátuszBelieber szív, Belieber lélek, BELIEBER leszek amíg ÉLEK ! ^_^ :)
Hozzászólás: 271
Azonosító: 198112
Wáu :DDDddd blush.gif blush.gif blush.gif
2014. február 03. 08:57 #20
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (olivia112 @ 2014.02.03. 08:08)
Wáu :DDDddd blush.gif blush.gif blush.gif

He? Muszáj minden témába szó szerint beleugatni? Elég gyerekes a hozzászólások számán stresszelni... dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok