Golden Globe 2014: íme, a nyertesek!
2014. január 13. 12:00
|
|
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline
|
Tudtam, hogy az Amerikai botrány tarolni fog. Szerencsére így is lett. Nagy gratula a lányoknak és az egész stábnak
Azért azt sajnálom, hogy Bradley és Chris kimaradt a díjesőből.
De nagyon örülök Leto uraságnak is.
Azért azt sajnálom, hogy Bradley és Chris kimaradt a díjesőből.
De nagyon örülök Leto uraságnak is.
2014. január 13. 12:07
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Tapsoltam örömömben, amikor megtudtam, hogy Jared nyert, nagyon örülök neki és Leo díjazásának is. Remélem összejön nekik az Oscar, főleg Leonak, ő már nagyon megérdemelné.
2014. január 13. 14:04
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Gratulálok mindenkinek! A Kis Leto miatt nagyon izgultam, örülök, hogy ő nyert.
2014. január 13. 14:06
Leo nagyon megérdemelte
De persze mindenkinek grat!!!
De persze mindenkinek grat!!!
2014. január 13. 14:16
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Gratulálok mindenkinek!
2014. január 13. 14:17
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Erre a rendező-film leosztásra számítok az Oscaron is, bár most már tényleg nem lepődnék meg, ha az Amerikai botrány tarolna ott. Itt egyértelműen Lawrence győzelmét tippeltem, innentől azért nehezebb dolga lesz, de megérdemli a díjat, attól függetlenül, hogy nálam Sally Hawkins volt a befutó. Amy Adams remélhetőleg csütörtökön megkapja a jelölését, Cate Blanchettet meg most már senki és semmi nem állíthatja meg a második Oscarjáig. DiCaprio pedig ha bejut a mezőnybe, talán tényleg elviszi majd azt a rég áhított szobrocskát, mert itt már nincs igazi éllovas. Mondjuk szerintem már csak ez a vígjátékos színészi díj is Joaquin Phoenixnek járt volna, most láttam a Her-t, és az ő alakítása valami egészen más kategória, ha valakinek tényleg nagyon kijárna már valami elismerés, az ő szerintem. Aminek örülök még, az Spike Jonze díja, a filmet is nekik kellett volna vinni, bár nem panaszkodom Russellék miatt sem.
2014. január 13. 14:23
|
|
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline
|
Jennifer és az Amerikai botrány <3
2014. január 13. 14:35
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Egész jó kis lista ez! Biztos a legtöb jó film vagy sori! Gratula nekik!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

1 felhasználónak tetszik: