De ez már sok! Mileyt nagyon sokkolhatta a szakítást és komolyan pszchiológiára kelllene járnia!
Nyugodtan nevezhetjük leszbikusnak Miley-t
2014. január 13. 13:36
|
|
Vadmacskavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 210411 offline
|
Na jó én ritkán mondom azt hogy meglepődtem:O , és engem nehezen lehet valakiből kiábrándítani!
De ez már sok! Mileyt nagyon sokkolhatta a szakítást és komolyan pszchiológiára kelllene járnia!
2014. január 13. 13:57
Pedig Miley igen is csúnya,ha utálja ezt a ha nem,ez igaz rá. Mert semmi szép nincs benne és nem véletlenül nevezik így,ha valaki szép azt nem fogják csúnyának hívni.Miley fogadd el ez van.
2014. január 13. 14:17
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Hát végül is lezbi...
2014. január 13. 14:30
|
|
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline
|
Kinem kakilja le, ha leszbikus vagy biszex?! -.- Oké, tudom, hogy Miley milyen, de attól még, hogy egy extrém stílusú ember 'ilyen' attól még nem undorító, ha érdeklődik a saját neme iránt. (Y)
2014. január 13. 14:47
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Miley szép és nem csúnya <3
2014. január 13. 14:49
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Teljesen mindegy hogy milyen nemű emberekhez vonzódik színtiszta magánügy, az hogy csúnya pedig tényleg sértő tud lenni, mivel egy cseppet sem csúnya, inkább nevezném extémebb stílusúnak !
2014. január 13. 14:50
|
|
KatherineGatesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 216048 offline
|
Hát ez baromi érdekes.
2014. január 13. 15:09
|
|
Esthellavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 210510 offline
|
Miley nem csúnya csak különlegesen szép!
Nem , igazándiból nekem amikor levágatta a haját nagyon rossz volt mert imádtam a hosszú haját. De ami történt megtörtént így kell elfogadni!
És senkinek semmi joga nincs , hogy le csúnyázza. Ha azt is gondolja TARTSA MAGÁBAN!!!
És senkinek semmi joga nincs , hogy le csúnyázza. Ha azt is gondolja TARTSA MAGÁBAN!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: