Nyugodtan nevezhetjük leszbikusnak Miley-t
2014. január 16. 19:47
|
|
anna89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 723 Csatolások: 3 Azonosító: 147061 offline
|
Nem értem, miért kell ezt folyamatosan tárgyalni. Oké, ezt csinálja, így döntött, akinek nem tetszik, ne nézze. Fogadjátok már el!(és most ne jöjjetek azzal, hogy "akkor te se szólj hozzá stb.", mert nem is fogok többet, csak gondoltam megpróbálom.)
2014. január 17. 15:35
|
|
Bulovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 214700 offline
|
És ha leszbikus? Ezzel semmi nem fog változni, akik szeretik így is ugyanannyira szeretni fogják, sőt még fel is vannak háborodva hogy megint mindenki szegény, ártatlan Mileyt bántja. Látszik, hogy a hülye kijelentéseit is csak azért írja/mondja hogy a média vele foglalkozzon, nehogy egy nap ne halljunk róla semmi botrányosat. Nem az zavar hogy leszbikus(ha egyáltalán az) de nem értem, hogy ezt miért ilyen idiótán tudatja a nagyvilággal. Nincs bajom a zenéjével, az utóbbi időkben egész jó számai is voltak. Az viszont nem éppen normális, hogy 5 éves kislányok hallgatják és táncolnak a zenéjére (úgy twerkölnek ahogy Mileytől látták), a klippjeit nézik, és Őt tartják a tökéletes példaképnek. És most komolyan, kinek tetszik Miley? Hosszú hajjal, elismerem egész jól néuett ki, de így nekem nagyon nem tetszik. Gondolom ítlés kérdése, de ezzel a szőke borzalommal a fején, meg a kinyújtott nyelvével nem éppen normális énekesnő látványát nyújt.
2014. január 17. 17:56
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
ez a nő napról napra hülyébb,de el kell ismerni,tudja mivel kell figyelmet felvonni
2014. január 17. 19:40
|
|
Zsanika 20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 548 Csatolások: 962 Azonosító: 167369 offline
|
O.o hát durva ez a csaj
2014. január 17. 19:51
Elsőnek szerettem, most utálom. De a számai nagyon-nagyon jók csak a klippjei???
2014. január 17. 20:43
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Hát........azért tök jó,hogy....nem "sértődik meg"
D csak ennyi hozzáfűzni valóm van...Mondjuk még annyi,hogy mostanába fura...de....mindegy
2014. január 17. 22:57
|
|
RenaXxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 206336 offline
|
Figyeleméhes..ennyi. ha nem beszélnek rola akkor már szinte láthatóan erőltetetten tolja az emberek képébe a botrányt.."nem foglalkoztok azzal h lezbi vagyok? akkor még kiírom twitterre hátha" alapon.. de ilyenek a videóklippek meg a szinpadi marihuana meg minden.. ha önmaga lenne ahogy azt állítja akkor nem foglalkozna kicsit se azzal hogy véletlen mindig kamerák előtt csinálja az ilyen kis őrültségeit..megjegyzem persze nem biztos hogy ő találta ki ezt de hát a lemezeket is el kell aadni valahogy
D
2014. január 17. 23:21
höh..ez a csaj egy nagy: ------------------------
2014. január 18. 11:14
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
mekkorát süllyedt... pedig régen hogy szerettem...
2014. január 18. 11:20
Hét ahova süllyedt már nem csak csúnyának lehet hívni !
2014. január 18. 12:22
|
|
mike_milton_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 215033 offline
|
ez a csaj megörült...pedig régen imádtam
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: