Öt sztori, amiről lemaradhattál
2014. január 13. 16:27
|
directionerbelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 218945 offline
|
justin ne már nem igaz minek kell így elcsufítania magát nem elég hogy így is az egész karja tele van
2014. január 13. 16:40
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
szeintem meg inkabb az utalok ne pofazzanak itt. ha ertelmeset nem tudsz irni akkor inkabb ne irj semmit
Justin tetovalasa tetszik*-* de nem kene tele tetovalnia ezt a kezet is, mert a vegen meg ugy fog kinezni mint egy nigga xD Riri tetovalasai eddig tetszettek de ez szerintem mar tulzas volt
2014. január 13. 18:38
|
|
RusherGirl112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 210257 offline
|
hűű Justinnak elég fura ez a tetkója de szerintem jóó
2014. január 13. 20:27
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Se Rihanna se Justin tetkója nem tetszik.
2014. január 13. 21:21
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Justinnak olyan a tetkója, mintha a pomber maci aljáról szedte volna ki.
2014. január 14. 17:16
|
|
Roxy0620visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 204365 offline
|
jbieber fan , beléd sem kötött senki fogd már be a szádat!!Mindenkinek mevan a saját véleménye. Szerintem és sokak szerint Justin egy nyálas képű ficsúr aki azért csinál botrányos dolgokat,hogy figyeljenek rá másképp még a kutyámat sem érdekli.A fanok,mint te meg azt hiszik,hogy egy "földreszállt Isten".
2014. január 15. 09:39
|
|
Nicol05új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 198406 offline
|
Idézet
jbieber fan , beléd sem kötött senki fogd már be a szádat!!Mindenkinek mevan a saját véleménye. Szerintem és sokak szerint Justin egy nyálas képű ficsúr aki azért csinál botrányos dolgokat,hogy figyeljenek rá másképp még a kutyámat sem érdekli.A fanok,mint te meg azt hiszik,hogy egy "földreszállt Isten".
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/412096-ot-sztori-amirol-lemaradhattal/valasz/##ixzz2qSCxSziL
Még pont te beszélsz helyesírásról. Hát üdvözlöm a nyelvtan tanárodat.
Amúgy meg Justin eléggé híres, világsztár, ha nem tűnt volna fel. Nincs olyan hely, ahol ne ismernék. És nem a "botrányairól", hanem eleve tehetséges. Milyen jó vicc. A kutyádat se érdekli. Nem is ismered, de elítéled. Te is olyan vagy, mint a többi utáló, utálod, de foglalkozol vele. Kerüld el akkor, mit kell mindent elmondani róla, ami nem is igaz?! És valamihez nemcsak egy ember kell, hanem kettő. Sok mindenbe belevitték már, szóval. Meg kamasz, aaz egész élete nyilvános, az egész világ szeme rajta van. Nagyon jól érzi magát, mert elvették a magánéletét. Nem tudom te mit szólnál ahhoz, hogyha minden szavadat kiforgatnák, mindennap paparazzik tömkelege futkosna utánad a kamerájukkal.
2014. január 15. 11:43
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Justin tetkója !!
♥♥ *o*
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: